Hoe je afkomt van de hypofyse (slijm) en slijm in de borst en keel!
april 29, 2021 2876 Views

Hoe je afkomt van de hypofyse (slijm) en slijm in de borst en keel!

Luister naar dit artikel

Mensen ervaren vaak een soort verstopping in de neusholtes of keel, aanhoudende hoest en hebben moeite met ademhalen. Hoewel het geen dodelijke aandoening is, kan het zeker van invloed zijn op uw kwaliteit van leven.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Voordat u naar de dokter gaat, zijn er enkele trucjes die u thuis kunt doen om van deze vervelende aandoening af te komen.

Wat is de hypofyse:

Ook wel slijm of slijm genoemd, de hypofyse is het slijm dat uw longen produceren om irriterende stoffen die afkomstig zijn van een infectie, te helpen verdrijven.

Over het algemeen genereert u bij infecties zoals bronchitis, verkoudheid en griep slijm om de virussen, bacteriën en ontstekingscellen op te vangen die de meeste schade aanrichten.

Dus natuurlijk wilt u het slijm kwijtraken voordat het zich teveel ophoopt. Dit kan een beetje moeilijk zijn omdat het slijm een ​​bijzonder koppige gast kan zijn.

Symptomen van ophoping van slijm zijn onder meer ademhalingsmoeilijkheden, aanhoudende loopneus, constant hoesten, een voortdurende behoefte om de keel te schrapen, een licht gevoel van koorts en een gevoel van zwakte.

Normaal gesproken zou u slijm moeten kunnen ophoesten. Een ophoping van slijm kan echter eindeloos of bijzonder hardnekkig lijken.

Om van de hypofyse en de bijbehorende symptomen af ​​te komen, kunt u deze natuurlijke remedies proberen:

Inademing van stoom:

Inademing van damp is een van de beste manieren om slijm te verminderen. Door stoom in uw luchtwegen te hebben, kunt u uw slijm wat vloeibaarder maken en daardoor gemakkelijker verwijderen.

Op deze manier kun je water koken en in een bakje gieten. Bedek je hoofd vervolgens met een handdoek en adem de stoom ongeveer tien minuten in. U kunt deze eenvoudige remedie een paar keer per dag gebruiken.

De citroen :

Citroenen hebben geweldige antibacteriële eigenschappen en een goede dosis vitamine C, wat uitstekend is voor het versterken van de immuniteit. Vitamine C helpt verschillende cellen van het immuunsysteem om infecties te bestrijden.

Er zijn twee manieren om citroen te gebruiken om je slijm te helpen elimineren. Voeg eerst twee theelepels citroensap en een eetlepel honing toe in een glas heet water. Meng en drink dit sap vervolgens minstens drie keer per dag.

Een andere optie is om een ​​schijfje citroen te nemen, deze met zout en peper te besprenkelen en vervolgens het sap op te zuigen. Dit zal helpen om uw slijm effectief te elimineren. Deze methode is speciaal bedoeld voor degenen die de zure smaak van citroen echt kunnen trotseren.

Zout water:

Zout water is ook een krachtig antibacterieel middel dat je keel helpt ontspannen en ontstekingen helpt bestrijden. Om optimaal te genieten, voeg je gewoon een kwart theelepel zout toe aan een glas warm water. Spoel en herhaal meerdere keren per dag.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Honing is meer dan goed voor uw gezondheid en hier zijn 6 huismiddeltjes die u moet kennen
Next Hoe maak je gezonde gedroogde bananenchips

You might also like

Natuurlijk genezen

Paardebloem thee vernietigt kankercellen

Luister naar dit artikel Dat felle gele onkruid dat bloeit op de gazons van hele voorsteden elk voorjaar kan binnenkort bekend worden als meer dan alleen een lente overlast. Een

Natuurlijk genezen

Doktoren waren sprakeloos toen ze de gecombineerde werking zagen van deze ingrediënten.

Luister naar dit artikel Honing en kaneel zijn twee geweldige producten en hebben bijzondere eigenschappen. Ze maken het immuunsysteem sterken en kunnen ziektes helpen voorkomen. Ze helpen beiden ook tegen

Natuurlijk genezen

Ze wrijft een bananenschil over haar gezicht en DIT gebeurt er met haar PUISTEN!

Luister naar dit artikel Acne is veelvoorkomend en wordt veroorzaakt door bacteriën, verstopte poriën en dode huidcellen, samen met de productie van olie. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of