*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Doktoren waren sprakeloos toen ze de gecombineerde werking zagen van deze ingrediënten.
juli 16, 2016 9507 Views

Doktoren waren sprakeloos toen ze de gecombineerde werking zagen van deze ingrediënten.

Honing en kaneel zijn twee geweldige producten en hebben bijzondere eigenschappen. Ze maken het immuunsysteem sterken en kunnen ziektes helpen voorkomen. Ze helpen beiden ook tegen ontstekingen en pijn in de gewrichten. Honing en kaneel zijn beiden natuurlijke producten en daarom ideaal voor de gezondheid.

Je kan honing en kaneel combineren maar ook los van elkaar consumeren, ze hebben beiden een krachtige
anti-oxidante, ontstekingsremmende en anti-biotische werking. Dit zorgt er weer voor dat de belangrijke organen goed functioneren.

Het gebruik van honing en kaneel samen is al eeuwenoud en bekend. Vroeger werd het als medicijn gezien om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen. Daarnaast wordt deze combinatie ook gebruik om je afweersysteem te versterken en diëten voor gewichtsverlies te ondersteunen.

Veel mensen zijn echter nog steeds niet op de hoogte van hoe gunstig deze combinatie wel niet is voor de gezondheid en ze weten ook niet dat deze combinatie beslist deel uit zou moeten maken van hun dieet.

Waarom zou je honing en kaneel met elkaar moeten combineren?
Doordat beide ingrediënten veel voordelen bieden voor het lichaam is het verstandig om de twee met elkaar te combineren om een krachtige natuurlijke remedie te maken die gebruikt kan worden om allerlei verschillende soorten gezondheidsproblemen aan te pakken.
– Het immuunsysteem sterker te maken en ziektes te voorkomen
– Gehoorproblemen tegen te gaan
– Pijn en ontstekingen in de gewrichten te verlichten
– Gewicht te verliezen
– Cholesterolgehaltes te verlagen
– Het hart te beschermen en cardiovasculaire ziekte te voorkomen
– De spijsvertering te verbeteren, constipatie te voorkomen en prikkelbare darmen te kalmeren
– Een onzuivere huid tegen te gaan
– Lichaamsweefsel en organen te verjongen

Hoe maak je deze natuurlijke remedie?
Dit is een simpele bereiding en geen basis dieet. Het is belangrijk om een gebalanceerd dieet en gezonde levensstijl te onderhouden.

Ingrediënten
– 1 liter water
– 2 eetlepels gemalen kaneel (20 g)
– 2 eetlepels honing (50 g)

Bereiding
Breng het water aan de kook en giet het vervolgens over in een glazen pot, over de twee eetlepels kaneel heen. Laat dit mengsel 45 minuten afkoelen. Voeg dan de honing toe en drink de drank op.

Drink elke ochtend, minstens dertig minuten voor het ontbijt, één kop van deze infusie. Drink vervolgens ’s avonds voor het slapengaan ook nog een kopje. Deze remedie is niet aangeraden voor mensen die last hebben van spijsverteringsproblemen, zoals gastritis of darmzweren. Kaneel kan namelijk erg irriterend zijn bij deze aandoeningen. Het is belangrijk om deze infusie nooit in overdaad te drinken. Te veel kaneel kan namelijk schadelijk zijn voor het lichaam.

Vergeet dit artikel niet te delen met je vrienden en familie zodat zij ook op de hoogte zijn van de gezondheidsvoordelen van honing en kaneel.

Previous 5 redenen waarom je meer hummus zou moeten eten, wat een wondermiddel!
Next 10 redenen om kokosolie in huis te hebben

You might also like

Natuurlijk genezen

De Man die kanker ontdekte had dit te melden…. Je zult dit nooit horen van uw arts

Zuurstoftekort is wat eigenlijk in eerste instantie kanker veroorzaakt, de hoofd oorzaak, beweert Nobelprijs winnaar Dr. Otto H Warburg, degene die verantwoordelijk is voor het ontdekken van de echte oorzaak

Natuurlijk genezen

Doe dit in je mond en je vervelende tandpijn verdwijnt binnen enkele seconden

Je had sinds een paar dagen al een zeurende pijn in je mond, maar nu begint het toch wel héél vervelend te worden. Tandpijn! Je hebt inmiddels de tandarts gebeld,

Natuurlijk genezen

DIT ZIJN DE 6 BELANGRIJKSTE OORZAKEN VAN PIJN IN DE NEK. IK WIST NIET DAT NR.2 KAN HET KAN VEROORZAKEN …

Pijn in de nek is een veel voorkomend probleem voor veel mensen in de wereld. Het is een ernstige slopende aandoening waardoor u niet kunt slapen en het kan uw

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply