Doktoren waren sprakeloos toen ze de gecombineerde werking zagen van deze ingrediënten.
juli 16, 2016 10534 Views

Doktoren waren sprakeloos toen ze de gecombineerde werking zagen van deze ingrediënten.

Luister naar dit artikel

Honing en kaneel zijn twee geweldige producten en hebben bijzondere eigenschappen. Ze maken het immuunsysteem sterken en kunnen ziektes helpen voorkomen. Ze helpen beiden ook tegen ontstekingen en pijn in de gewrichten. Honing en kaneel zijn beiden natuurlijke producten en daarom ideaal voor de gezondheid.

Je kan honing en kaneel combineren maar ook los van elkaar consumeren, ze hebben beiden een krachtige
anti-oxidante, ontstekingsremmende en anti-biotische werking. Dit zorgt er weer voor dat de belangrijke organen goed functioneren.

Het gebruik van honing en kaneel samen is al eeuwenoud en bekend. Vroeger werd het als medicijn gezien om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen. Daarnaast wordt deze combinatie ook gebruik om je afweersysteem te versterken en diëten voor gewichtsverlies te ondersteunen.

Veel mensen zijn echter nog steeds niet op de hoogte van hoe gunstig deze combinatie wel niet is voor de gezondheid en ze weten ook niet dat deze combinatie beslist deel uit zou moeten maken van hun dieet.

Waarom zou je honing en kaneel met elkaar moeten combineren?
Doordat beide ingrediënten veel voordelen bieden voor het lichaam is het verstandig om de twee met elkaar te combineren om een krachtige natuurlijke remedie te maken die gebruikt kan worden om allerlei verschillende soorten gezondheidsproblemen aan te pakken.
– Het immuunsysteem sterker te maken en ziektes te voorkomen
– Gehoorproblemen tegen te gaan
– Pijn en ontstekingen in de gewrichten te verlichten
– Gewicht te verliezen
– Cholesterolgehaltes te verlagen
– Het hart te beschermen en cardiovasculaire ziekte te voorkomen
– De spijsvertering te verbeteren, constipatie te voorkomen en prikkelbare darmen te kalmeren
– Een onzuivere huid tegen te gaan
– Lichaamsweefsel en organen te verjongen

Hoe maak je deze natuurlijke remedie?
Dit is een simpele bereiding en geen basis dieet. Het is belangrijk om een gebalanceerd dieet en gezonde levensstijl te onderhouden.

Ingrediënten
– 1 liter water
– 2 eetlepels gemalen kaneel (20 g)
– 2 eetlepels honing (50 g)

Bereiding
Breng het water aan de kook en giet het vervolgens over in een glazen pot, over de twee eetlepels kaneel heen. Laat dit mengsel 45 minuten afkoelen. Voeg dan de honing toe en drink de drank op.

Drink elke ochtend, minstens dertig minuten voor het ontbijt, één kop van deze infusie. Drink vervolgens ’s avonds voor het slapengaan ook nog een kopje. Deze remedie is niet aangeraden voor mensen die last hebben van spijsverteringsproblemen, zoals gastritis of darmzweren. Kaneel kan namelijk erg irriterend zijn bij deze aandoeningen. Het is belangrijk om deze infusie nooit in overdaad te drinken. Te veel kaneel kan namelijk schadelijk zijn voor het lichaam.

Vergeet dit artikel niet te delen met je vrienden en familie zodat zij ook op de hoogte zijn van de gezondheidsvoordelen van honing en kaneel.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 5 redenen waarom je meer hummus zou moeten eten, wat een wondermiddel!
Next 10 redenen om kokosolie in huis te hebben

You might also like

Natuurlijk genezen

Onderzoek: Fruit en groente maakt gelukkig en daarna gezond

GELUKKIG is er fruit Luister naar dit artikel Onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Warwick laat zien dat het eten van meer groenten en fruit, de latere geluksniveaus van mensen

Natuurlijk genezen

Wonder Drank – Geen pijn meer in 1 week (gewrichten, benen en rug)

Luister naar dit artikel Deze pijn in je rug, de pijn in je benen of de pijn in je nek en gewrichten is een pijnlijke en vreselijke toestand die meestal

Natuurlijk genezen

Vetrijke of ‘ketogene’ diëten kunnen hartfalen voorkomen of omkeren

Luister naar dit artikel Uit onderzoek van de Saint Louis University blijkt dat vetrijke of ‘ketogene’ diëten hartfalen, veroorzaakt door een metabolisch proces, volledig kunnen voorkomen of zelfs omkeren. Het