*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


6 natuurlijke ibuprofen-alternatieven ondersteund door klinisch onderzoek

6 natuurlijke ibuprofen-alternatieven ondersteund door klinisch onderzoek

Nu het publiek zich steeds meer bewust wordt van de dodelijke bijwerkingen die samenhangen met het regelmatige gebruik van synthetische pijnstillers zoals ibuprofen, is de behoefte aan natuurlijke, op bewijzen gebaseerde alternatieven nog nooit zo groot geweest.

Mensen denken over het algemeen dat zelfzorggeneesmiddelen veiliger zijn dan door artsen voorgeschreven medicijnen. Helaas geldt dat niet voor geneesmiddelen zoals ibuprofen, die jaarlijks met miljarden doses worden geconsumeerd en die elk jaar verantwoordelijk zijn voor duizenden sterfgevallen door hart- en vaatziekten.

Wist je dat Mercks kaskraker Vioxx tussen 1999 en 2003 meer dan 27.000 doden en hartaanvallen veroorzaakte? In feite was het de eigen onderzoeker van de FDA op het gebied van geneesmiddelenveiligheid, David Graham, die bij het bureau in 2004 tijdens een hoorzitting van het Congres aan de bel trok, waarbij hij schatte dat meer dan 60.000 Amerikanen stierven als gevolg van het gebruik ervan, en de passiviteit van de FDA rond bekende bijwerkingen.

Wat heeft dit met ibuprofen te maken? Onderzoekers weten al minstens zes jaar dat ibuprofen minstens zo gevaarlijk is als Vioxx. Maar miljoenen blijven dit medicijn dagelijks gebruiken zonder voldoende waarschuwing te ontvangen, terwijl de statistieken over hartaandoeningen en hartsterfte onverminderd blijven toenemen.

Gezien de ware nachtmerrie van nadelige effecten die gepaard gaan met het gebruik van ibuprofen – de ‘pijnstiller’ die ‘zo effectief’ is dat het pijn permanent geneest door de patiënt te doden – is het zowel voor de medische beroepsgroep als voor de gezondheidsconsument gepast om veiliger alternatieven te vinden dat betekent teruggaan naar de beproefde, multicultureel gevalideerde traditie van kruidengeneeskunde.

Hier zijn 6 klinisch gevalideerde, natuurlijke alternatieven die het overwegen waard zijn:

1. Arnica: een onderzoek uit 2007 wees uit dat arnica, topisch aangebracht, even effectief was als ibuprofen voor het verlichten van symptomen die verband houden met artrose van de pols, en met minder bijwerkingen.
2. Gember: een studie uit 2009 wees uit dat gember effectief was als ibuprofen voor pijnsymptomen die gepaard gaan met moeilijke menstruatiecycli (dysmenorroe).
3. Kurkuma: een studie uit 2014 wees uit dat kurkuma-extracten even effectief waren als ibuprofen voor het verlichten van symptomen van artrose bij de knie.
4. Tijm: Uit onderzoek uit 2004 bleek dat een extract van tijm even effectief was als ibuprofen bij het verminderen van pijn en spasmen die gepaard gaan met moeilijke menstruatiecycli (dysmenorroe).
5. Omega-3-vetzuren: een onderzoek uit 2006 wees uit dat omega-3-vetzuursuppletie met visolie neurochirurgie patiënten hielp om hun behoefte aan medicatie te verminderen, en er werden resultaten behaald die consistent waren met eerder onderzoek dat duidde op palliatieve effecten die minstens zo effectief waren als ibuprofen.
6. Kaneel: een onderzoek uit 2015 wees uit dat kaneel even effectief was als ibuprofen voor pijn die gepaard gaat met moeilijke menstruatiecycli (dysmenorroe).

Bronnen: GreenMedInfo

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Walnoten kunnen u helpen stress te overwinnen
Next Vetrijke of ‘ketogene’ diëten kunnen hartfalen voorkomen of omkeren

You might also like

Natuurlijk genezen

Last van ongewild gezichtshaar? Met dit recept ben jij er snel vanaf!

Ongewild gezichtshaar, dat zal niemand fijn vinden. Maar vooral voor vrouwen kan dit echt verschrikkelijk zijn. Het is een van de grootste frustraties op het gebied van beauty. Het lastige

Natuurlijk genezen

9 Voordelen en Toepassingen Van Oregano-olie

Oregano is een geurig kruid dat vooral bekend staat als een ingrediënt voor Italiaans eten. Het kan echter ook worden geconcentreerd in een essentiële olie, die boordevol zit met antioxidanten en krachtige

Natuurlijk genezen

Worstel je met rusteloze slaap? Hier is waarom je sesamolie naast je bed zou moeten bewaren

Ayurvedische geneeskunde is een meer dan 3000 jaar oud medisch systeem. Nationale Instituten voor Volksgezondheid verklaren dat Ayurveda gebaseerd is op concepten van universele onderlinge verbondenheid, de constitutie van het