*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


6 natuurlijke ibuprofen-alternatieven ondersteund door klinisch onderzoek

6 natuurlijke ibuprofen-alternatieven ondersteund door klinisch onderzoek

Nu het publiek zich steeds meer bewust wordt van de dodelijke bijwerkingen die samenhangen met het regelmatige gebruik van synthetische pijnstillers zoals ibuprofen, is de behoefte aan natuurlijke, op bewijzen gebaseerde alternatieven nog nooit zo groot geweest.

Mensen denken over het algemeen dat zelfzorggeneesmiddelen veiliger zijn dan door artsen voorgeschreven medicijnen. Helaas geldt dat niet voor geneesmiddelen zoals ibuprofen, die jaarlijks met miljarden doses worden geconsumeerd en die elk jaar verantwoordelijk zijn voor duizenden sterfgevallen door hart- en vaatziekten.

Wist je dat Mercks kaskraker Vioxx tussen 1999 en 2003 meer dan 27.000 doden en hartaanvallen veroorzaakte? In feite was het de eigen onderzoeker van de FDA op het gebied van geneesmiddelenveiligheid, David Graham, die bij het bureau in 2004 tijdens een hoorzitting van het Congres aan de bel trok, waarbij hij schatte dat meer dan 60.000 Amerikanen stierven als gevolg van het gebruik ervan, en de passiviteit van de FDA rond bekende bijwerkingen.

Wat heeft dit met ibuprofen te maken? Onderzoekers weten al minstens zes jaar dat ibuprofen minstens zo gevaarlijk is als Vioxx. Maar miljoenen blijven dit medicijn dagelijks gebruiken zonder voldoende waarschuwing te ontvangen, terwijl de statistieken over hartaandoeningen en hartsterfte onverminderd blijven toenemen.

Gezien de ware nachtmerrie van nadelige effecten die gepaard gaan met het gebruik van ibuprofen – de ‘pijnstiller’ die ‘zo effectief’ is dat het pijn permanent geneest door de patiënt te doden – is het zowel voor de medische beroepsgroep als voor de gezondheidsconsument gepast om veiliger alternatieven te vinden dat betekent teruggaan naar de beproefde, multicultureel gevalideerde traditie van kruidengeneeskunde.

Hier zijn 6 klinisch gevalideerde, natuurlijke alternatieven die het overwegen waard zijn:

1. Arnica: een onderzoek uit 2007 wees uit dat arnica, topisch aangebracht, even effectief was als ibuprofen voor het verlichten van symptomen die verband houden met artrose van de pols, en met minder bijwerkingen.
2. Gember: een studie uit 2009 wees uit dat gember effectief was als ibuprofen voor pijnsymptomen die gepaard gaan met moeilijke menstruatiecycli (dysmenorroe).
3. Kurkuma: een studie uit 2014 wees uit dat kurkuma-extracten even effectief waren als ibuprofen voor het verlichten van symptomen van artrose bij de knie.
4. Tijm: Uit onderzoek uit 2004 bleek dat een extract van tijm even effectief was als ibuprofen bij het verminderen van pijn en spasmen die gepaard gaan met moeilijke menstruatiecycli (dysmenorroe).
5. Omega-3-vetzuren: een onderzoek uit 2006 wees uit dat omega-3-vetzuursuppletie met visolie neurochirurgie patiënten hielp om hun behoefte aan medicatie te verminderen, en er werden resultaten behaald die consistent waren met eerder onderzoek dat duidde op palliatieve effecten die minstens zo effectief waren als ibuprofen.
6. Kaneel: een onderzoek uit 2015 wees uit dat kaneel even effectief was als ibuprofen voor pijn die gepaard gaat met moeilijke menstruatiecycli (dysmenorroe).

Bronnen: GreenMedInfo

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Walnoten kunnen u helpen stress te overwinnen
Next Vetrijke of ‘ketogene’ diëten kunnen hartfalen voorkomen of omkeren

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Brandnetel ontlast het immuunsysteem en remt ontsteking

Een publicatie in Phytotherapy Research laat weten hoe brandnetel het immuunsysteem moduleert en ontlast. Als het immuunsysteem overprikkeld is kan dit klachten geven, voorbeelden zijn fibromyalgie, depressie en andere chronische klachten. De

Natuurlijk genezen

Deze zalf bestaat al 100 jaar. Maar wat men er allemaal mee kan doen, is ongelofelijk veelzijdig.

Tegenwoordig denken mensen dat tijgerbalsem iets van het verleden is. Alleen oma gebruikt het nog en vandaag genieten chemische middeltjes vaak de voorkeur. Tijgerbalsem is echter al honderd jaar een

Natuurlijk genezen

4 Gezondheidsvoordelen van boekweit, een volkorenrijke voedingsstof

Boekweit is, ondanks wat de naam al doet vermoeden, geen graan- of tarweproduct. Het is een fruitzaad dat afkomstig is van de boekweitplant (Fagopyrum esculentum), en het is nauwer verwant