*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


6 tekenen dat uw darmgezondheid in gevaar is, vooral bij kinderen

6 tekenen dat uw darmgezondheid in gevaar is, vooral bij kinderen

De menselijke darmen, ook wel bekend als het ‘vergeten orgaan’, worden steeds minder vergeten naarmate wetenschappers steeds meer ontdekken hoe cruciaal de gezondheid van de darmen is voor het menselijk welzijn. Maar hoewel onderzoek naar darmbacteriën zich meestal op volwassenen richt, is het duidelijk dat de gezondheid van de darm ook een grote impact heeft op kinderen.

Meer recentelijk heeft een team van onderzoekers van Duke University vastgesteld dat de bacteriën die in het spijsverteringskanaal van een kind leven (gezamenlijk bekend als het microbioom) kunnen helpen aangeven welk type blootstelling dat kind heeft gehad aan milieutoxines … een probleem dat de weg zou kunnen effenen naar gevolgen voor de gezondheid op de lange termijn.

NIEUW onderzoek onthult het schadelijke effect van giftige chemicaliën op de darmgezondheid van kinderen

De op Duke gebaseerde studie, gepubliceerd in de editie van november 2020 van Environmental Science & Technology, analyseerde bloed- en urinemonsters van 80 kinderen tussen de drie en zes jaar oud. Onderzoekers vonden 29 vluchtige organische stoffen (VOS) (veel voorkomende milieutoxines die worden uitgestoten door zaken als bouwmaterialen, tapijten en bekleding) in bijna alle (95 procent) van de monsters.

Met name ontdekten de onderzoekers dat kinderen met een hoog gehalte aan VOS ook veranderde niveaus van bepaalde bacteriële en schimmelsoorten in hun darmen hadden. Dit omvatte de groei van sommige bacteriën die gewoonlijk niet in het spijsverteringskanaal worden aangetroffen.

De bevindingen suggereren dat de verhoogde toxinebelasting bij deze kinderen ongezonde veranderingen in het microbioom kan veroorzaken, waardoor de darmgezondheid van kinderen wordt ondermijnd, hoewel er meer onderzoek nodig is om de mechanismen van deze relatie te verduidelijken. Dergelijke veranderingen, zo stellen de onderzoekers, zouden kunnen worden gekoppeld aan negatieve gezondheidsresultaten op de lange termijn.

Wat voor uitkomsten vraagt ​​u zich misschien af?

Is de darm van uw kind gezond? Hier zijn 6 signalen om op te letten

Zelfs als je niet in de darmen van je kind kunt kijken, kun je nog steeds zoeken naar aanwijzingen dat hij of zij mogelijk lijdt aan een slechte darmgezondheid en een veranderd microbioom. Hier zijn enkele veelvoorkomende tekenen en symptomen die kunnen wijzen op een darmprobleem:

  • Huiduitslag
  • Spijsverteringsproblemen zoals obstipatie, diarree, opgeblazen gevoel en maagklachten
  • Verlangen naar suiker
  • Onverklaarbare vermoeidheid
  • Onverklaarbare schommelingen in gewicht
  • Frequente ziekten

Voor de duidelijkheid: de mogelijke gevolgen voor de gezondheid van een disfunctioneel microbioom gaan veel verder dan ongemakkelijke tekenen en symptomen. Een slechte darmgezondheid is ook in verband gebracht met vitaminetekorten, gedragsproblemen, auto-immuunziekten zoals diabetes type 1 (ook wel ‘juveniele diabetes’ genoemd, omdat het meestal in de kindertijd wordt gediagnosticeerd), astma en atopische dermatitis.

Een slechte darmgezondheid is zelfs in verband gebracht met de ontwikkeling van een autismespectrumstoornis, blijkt uit onderzoek gedeeld door Nature. In een artikel van januari 2020 merkte het collegiaal getoetste wetenschappelijke tijdschrift op dat onderzoeken aantonen dat “kinderen met autismespectrumstoornis vaak een mix van darmmicroben hebben die verschilt van die bij kinderen zonder de aandoening”, en dat de darmbacteriën (bijv. , niet genoeg goede bacteriën en / of te veel slechte bacteriën) kan leiden tot problemen met de sociale ontwikkeling en hersenfunctie.

Onderzoek naar het verband tussen autisme en darmgezondheid is aan de gang en er valt nog zoveel te leren. Maar laat dit in de tussentijd een oproep zijn aan alle ouders om de blootstelling van hun kinderen aan VOS en andere milieutoxines te minimaliseren.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Deze "GROENE" praktijk verandert onze gemeenschappen in een gigantische giftige woestenij
Next Dieetaanpassingen - waaronder meer wijn en kaas - kunnen de cognitieve achteruitgang helpen verminderen, suggereert onderzoek

You might also like

Algemeen

Blijf gezond en eet als een Fransman: 8 tips over het Franse dieet

De vele petiterige françaises zijn het levende bewijs: je kunt de dag beginnen met croissants en eindigen met kaas en rode wijn en tóch slank blijven. Niet voor niets komt

Algemeen

Als je te veel over alles nadenkt, ben je waarschijnlijk een ‘binge thinker’

Er zijn genoeg individuen op de wereld die nauwelijks nadenken over wat ze doen, maar er is ook een ander uiterste: mensen die alles juist veel te veel overpeinzen. Dat

Algemeen

Heb je vaak honger? Mogelijk ligt het aan dit ingrediënt

Zout maakt dorstig, dat weten ze in de horeca maar al te goed. Niet voor niets wordt er scheutig met de zoutpot gestrooid en verschijnt er een bakje nootjes naast

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply