*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


8 slimme methodes om teken op natuurlijke wijze af te weren
mei 14, 2019 3204 Views

8 slimme methodes om teken op natuurlijke wijze af te weren

Het zomerweer komt er weer aan en die luie, wazige dagen betekenen kampeertochten, buitenspelen en genieten van moeder natuur op oh-zo-vele manieren. Het betekent ook dat het teken seizoen in een hogere versnelling komt, dus bereid je voor op een veilig verblijf. Misschien denk je dat het een goed idee is om een ​​Bic-aansteker naar die vervelende teek te brengen nadat deze is ingegraven (volgens USA Today is dat niet het geval). Probeer daarom iets natuurlijks voordat je je haar in brand steekt. Hier zijn acht natuurlijke manieren om de teken af ​​te weren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het uitgraven ervan:

1. Eet meer knoflook
Terwijl teken meestal worden aangetrokken door kooldioxide, voeg een beetje knoflook toe aan je bloedbaan om ze op een afstand te houden. Neem een ​​knoflooksupplement of doe een beetje meer in je eten. Dit is ook een veilige optie voor huisdieren (wees echter voorzichtig, omdat te veel knoflook bloedarmoede kan veroorzaken bij honden)

2. Maai je gras
Houd teken buiten je tuin door het gras kort te houden (inclusief de randen). Zorg ervoor dat de grasresten in uw composthoop worden gegooid. Teken verbergen zich graag in lang gras en onkruid.

3. Maak een bufferzone
Woon je in de buurt van een bosrijke omgeving? U kunt de aanwezigheid van teken verminderen door uw eigendom met grind of houtspaanders te bekleden. Het zal helpen voorkomen dat die plagen naar je eigendom marcheren.

4. Koop kippen
Als je het leuk vindt om een ​​paar gevleugelde vrienden te huisvesten, probeer dan te investeren in kippen. Je krijgt een gezonde voorraad eieren en als extraatje eten kippen teken. Beter nog, probeer Parelhoenders, die nog beter zijn in het jagen op insecten en waarvan is aangetoond dat ze de tekenpopulatie verminderen.

5. Wrijf jezelf in met natuurlijke oliën
Weer teke af door chemisch beladen insectensprays over te slaan en te kiezen voor een natuurlijke olie zoals eucalyptus, citroengras of lavendel. Je kunt de oliën op je huid wrijven of een spray maken met wat olie en wat water.

6. Zet een vogelvoeder op
Vogels houden ook van insecteneters en kunnen de tekenpopulatie in uw tuin minimaliseren. Stel een vogelvoeder en / of vogelbad op om lokale vogels aan te trekken. Vergeet niet om het gebied rondom de feeder puinvrij te houden om teken door vogels te laten binnenhalen.

7. Gebruik diatomeeënaarde
Diatomeeënaarde is een wit poeder dat bestaat uit kleine waterorganismen. Het is niet-toxisch voor mens en dier, en het is geen gif, wat betekent dat beestjes er niet immuun voor worden. In plaats daarvan doodt de diatomeeënaarde insecten via uitdroging. Opmerking: het zal zowel goede als slechte insecten doden, dus zet het alleen in bekende probleemgebieden in.

8. Ongediertebestrijding is de sleutel
De muizenpopulatie is een belangrijke speler in de aanwezigheid van teken, omdat teken graag op een muis klimmen om te genieten van een bloeddiner. Houd teken weg door muizen op een afstand te houden.

Teken maken slecht gezelschap. Behalve dat ze vervelend zijn, dragen ze ziekten zoals Lyme, West-Nijlziekte, Rocky Mountain-gevlekte koorts en tularemie. Als je een teek vindt, gebruik dan een pincet om het van je huid te verwijderen, maak het gebied schoon met ontsmettingsalcohol en dood de teek door hem door het toilet te spoelen of in alcohol te dumpen, aldus de CDC.

Vergeet niet om deze tips met je vrienden en familie te delen op Facebook.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Heeft u voordat u naar pijnmedicatie grijpt al eens nagedacht over acupunctuur?
Next Neem geen genoegen met wallen onder je ogen. Probeer in plaats daarvan enkele van deze huismiddeltjes

About author

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Reken voorgoed af met wespen met deze 5 geweldige tips!

Tijdens de zomer wil je lekker buiten zitten in het zonnetje. Maar zodra je ook maar iets zoets meeneemt zitten er wel weer vervelende wespen om je heen. Niemand houdt

Bouwen en Verbouwen

Ze strooide baking soda over het bed en als je ziet waarom, zul je het zelf ook gaan doen!

Het spijt ons u te moeten teleurstellen, maar de matrassen die u elke dag gebruikt, zijn de perfecte omgeving voor de ophoping van vuil en bacteriën. Het verwisselen van het

Bouwen en Verbouwen

Lekker vers brood voor minder dan één euro? Lees hier hoe je dat doet!

Als ik ergens echt gek op ben zijn het verse broodjes uit de oven. Maar bij de supermarkt is het altijd best wel duur en je hebt natuurlijk geen zin