8 slimme methodes om teken op natuurlijke wijze af te weren
mei 14, 2019 4053 Views

8 slimme methodes om teken op natuurlijke wijze af te weren

Luister naar dit artikel

Het zomerweer komt er weer aan en die luie, wazige dagen betekenen kampeertochten, buitenspelen en genieten van moeder natuur op oh-zo-vele manieren. Het betekent ook dat het teken seizoen in een hogere versnelling komt, dus bereid je voor op een veilig verblijf. Misschien denk je dat het een goed idee is om een ​​Bic-aansteker naar die vervelende teek te brengen nadat deze is ingegraven (volgens USA Today is dat niet het geval). Probeer daarom iets natuurlijks voordat je je haar in brand steekt. Hier zijn acht natuurlijke manieren om de teken af ​​te weren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het uitgraven ervan:


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. Eet meer knoflook
Terwijl teken meestal worden aangetrokken door kooldioxide, voeg een beetje knoflook toe aan je bloedbaan om ze op een afstand te houden. Neem een ​​knoflooksupplement of doe een beetje meer in je eten. Dit is ook een veilige optie voor huisdieren (wees echter voorzichtig, omdat te veel knoflook bloedarmoede kan veroorzaken bij honden)

2. Maai je gras
Houd teken buiten je tuin door het gras kort te houden (inclusief de randen). Zorg ervoor dat de grasresten in uw composthoop worden gegooid. Teken verbergen zich graag in lang gras en onkruid.

3. Maak een bufferzone
Woon je in de buurt van een bosrijke omgeving? U kunt de aanwezigheid van teken verminderen door uw eigendom met grind of houtspaanders te bekleden. Het zal helpen voorkomen dat die plagen naar je eigendom marcheren.

4. Koop kippen
Als je het leuk vindt om een ​​paar gevleugelde vrienden te huisvesten, probeer dan te investeren in kippen. Je krijgt een gezonde voorraad eieren en als extraatje eten kippen teken. Beter nog, probeer Parelhoenders, die nog beter zijn in het jagen op insecten en waarvan is aangetoond dat ze de tekenpopulatie verminderen.

5. Wrijf jezelf in met natuurlijke oliën
Weer teke af door chemisch beladen insectensprays over te slaan en te kiezen voor een natuurlijke olie zoals eucalyptus, citroengras of lavendel. Je kunt de oliën op je huid wrijven of een spray maken met wat olie en wat water.

6. Zet een vogelvoeder op
Vogels houden ook van insecteneters en kunnen de tekenpopulatie in uw tuin minimaliseren. Stel een vogelvoeder en / of vogelbad op om lokale vogels aan te trekken. Vergeet niet om het gebied rondom de feeder puinvrij te houden om teken door vogels te laten binnenhalen.

7. Gebruik diatomeeënaarde
Diatomeeënaarde is een wit poeder dat bestaat uit kleine waterorganismen. Het is niet-toxisch voor mens en dier, en het is geen gif, wat betekent dat beestjes er niet immuun voor worden. In plaats daarvan doodt de diatomeeënaarde insecten via uitdroging. Opmerking: het zal zowel goede als slechte insecten doden, dus zet het alleen in bekende probleemgebieden in.

8. Ongediertebestrijding is de sleutel
De muizenpopulatie is een belangrijke speler in de aanwezigheid van teken, omdat teken graag op een muis klimmen om te genieten van een bloeddiner. Houd teken weg door muizen op een afstand te houden.

Teken maken slecht gezelschap. Behalve dat ze vervelend zijn, dragen ze ziekten zoals Lyme, West-Nijlziekte, Rocky Mountain-gevlekte koorts en tularemie. Als je een teek vindt, gebruik dan een pincet om het van je huid te verwijderen, maak het gebied schoon met ontsmettingsalcohol en dood de teek door hem door het toilet te spoelen of in alcohol te dumpen, aldus de CDC.

Vergeet niet om deze tips met je vrienden en familie te delen op Facebook.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Heeft u voordat u naar pijnmedicatie grijpt al eens nagedacht over acupunctuur?
Next Neem geen genoegen met wallen onder je ogen. Probeer in plaats daarvan enkele van deze huismiddeltjes

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Reken voorgoed af met wespen met deze 5 geweldige tips!

Luister naar dit artikel Tijdens de zomer wil je lekker buiten zitten in het zonnetje. Maar zodra je ook maar iets zoets meeneemt zitten er wel weer vervelende wespen om

Bouwen en Verbouwen

Wat ze op haar BILLEN smeert, heeft iedereen in huis – maar niemand gebruikt het!

Luister naar dit artikel Iedereen houdt van koffie. Het eerste wat mensen ’s morgens, nog half slapend drinken, is een lekker kopje koffie. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of

Bouwen en Verbouwen

Ze legt een potje met een soort vloeistof in de tuin en jaagt daar alle slakken mee weg!

Luister naar dit artikel Iedereen heeft het maar over de mieren, de vliegen en natuurlijk de muggen. Maar weet je wat stiekem ook een groot probleem is? Slakken! Slakken zitten