*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Als u aspirine zonder voedsel gebruikt, kunt u last krijgen van deze gevaarlijke bijwerking
juni 28, 2019 2363 Views

Als u aspirine zonder voedsel gebruikt, kunt u last krijgen van deze gevaarlijke bijwerking

Heb je ons artikel over gevaarlijke interacties met voedsel en drugs gelezen? Als dat zo is, vraagt ​​u zich misschien af ​​welk voedsel u moet eten met bepaalde medicijnen.

Volgens Medical Daily mag u nooit een antacidum, ibuprofen of paracetamol nemen zonder eerst te eten. Als u dit niet doet, zult u waarschijnlijk last hebben van misselijkheid en andere maagproblemen. Erger nog, het geneesmiddel wordt mogelijk niet goed in het bloed opgenomen. Dit betekent dat het niet zo effectief is dan als het met voedsel is ingenomen. Metformine, een medicijn voor de behandeling van diabetes type 2 en anticonceptie, moet ook met voedsel worden ingenomen.

Niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals aspirine, lijken misschien onschadelijk omdat ze in grote hoeveelheden worden aangetroffen in de meeste westerse huishoudens. Medical Daily waarschuwt echter dat ze moeten worden ingenomen met voedsel om bloedingen in de maag en darmen te voorkomen.

Opioïden, zoals codeïne, oxycodon en morfine, zijn narcotica die alleen moeten worden ingenomen in de exacte hoeveelheden die worden voorgeschreven door een bevoegd arts. Deze medicijnen zijn verslavend en zijn in verband gebracht met een epidemie in de Verenigde Staten, waarbij dagelijks 78 mensen sterven aan een overdosis opioïden, volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Als u een opioïde moet nemen, benadrukt Medical Daily het belang van het innemen van het geneesmiddel met voedsel dat rijk is aan vezels om bijwerkingen van misselijkheid, braken en obstipatie te voorkomen.

Prednison wordt vaak voorgeschreven aan mensen die lijden aan inflammatoire aandoeningen, zoals artritis en multiple sclerose. Medical Daily raadt aan het medicijn met melk in te nemen om maagzweren te voorkomen. Als u prednison in vloeibare vorm gebruikt, wordt geadviseerd om het te mengen met vruchtensap of appelmoes.

De National Health Service meldt een studie door de afdeling Geneeskunde van de Universiteit van Chicago, die ontdekte dat het nemen van het kankermedicijn lapatinib met voedsel met een hoog vetgehalte de absorptie van het medicijn met 325 procent verhoogde. Als u lapatinib of andere middelen tegen kanker gebruikt, vraag dan uw arts naar deze studie en specifieke aanbevelingen voor dieet tijdens het gebruik van geneesmiddelen tegen kanker.

Het is even belangrijk om te weten welke medicijnen op een lege maag moeten worden ingenomen. Volgens Safe Medication worden vervangende medicijnen voor de schildklier, zoals levothyroxine, en geneesmiddelen die worden gebruikt om botverlies te behandelen, zoals alendronaat, het best geabsorbeerd op een lege maag. Prilosec, Prevacid, Protonix en Nexium moeten ook zonder voedsel worden ingenomen.

Bronnen:

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Hier is wat een halve theelepel zuiveringszout kan doen voor de gezondheid van uw nieren
Next Worstel je met rusteloze slaap? Hier is waarom je sesamolie naast je bed zou moeten bewaren

About author

You might also like