Belangrijkste doodsoorzaak voor Amerikanen van 18-45 jaar is GEEN Covid – het is Fentanyl

Belangrijkste doodsoorzaak voor Amerikanen van 18-45 jaar is GEEN Covid – het is Fentanyl

Luister naar dit artikel

Omdat de staat een drugsoorlog afdwingt die veel veiligere alternatieven verbiedt, heeft fentanyl de illegale drugsmarkt stormenderhand veroverd en deze extreem gevaarlijke synthetische opioïden overspoelen de straten en laten stapels lichamen achter in hun kielzog. Vergis je niet, fentanyl is gevaarlijk en doodt duizenden mensen, maar de reactie van de regering erop veroorzaakt veel meer kwaad dan goed.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In plaats van de gevaren te beseffen die worden veroorzaakt door het afdwingen van een oorlog tegen drugs die heeft geleid tot de bloeiende illegale fentanylmarkt, neemt de staat zijn toevlucht tot geweld, angsttactieken en propaganda om mensen tevergeefs bang te maken tot naleving.

Welnu, de staat hoeft geen propaganda meer te gebruiken, want nieuwe gegevens van de federale overheid zijn op zich al schokkend genoeg. “Families Against Fentanyl”, een opioïde bewustzijnsorganisatie, analyseerde de gegevens van Amerikaanse overheidsbronnen en ontdekte dat zelfmoord, auto-ongelukken en wapengeweld – die vroeger de grootste moordenaars waren van mensen van 18-45 jaar – op de achtergrond zijn geraakt naar de nieuwe doodsoorzaak nummer één: fentanyl.

De groep ontdekte dat 37.208 mensen tussen 18 en 45 stierven aan een overdosis fentanyl in 2020 en 41.587 tot nu toe in 2021.

“Dit is een nationale noodsituatie. Amerika’s jonge volwassenen – duizenden nietsvermoedende Amerikanen – worden vergiftigd’, zei de oprichter van Families Against Fentanyl, James Rauh, volgens Fox News. “Het is algemeen bekend dat illegale fentanyl de enorme piek in drugsgerelateerde sterfgevallen veroorzaakt. Een nieuwe benadering van deze catastrofe is nodig.”

Het is ook niet alleen die leeftijdsgroep, dankzij de door de overheid opgelegde lockdowns, was 2020 het dodelijkste jaar in de geschiedenis voor fatale overdosis drugs waarbij fentanyl het leven eist van individuen uit alle leeftijdsgroepen.

Volgens Families Against Fentanyl is het aantal sterfgevallen door fentanyl in Amerika in alle leeftijdsgroepen verdubbeld van 32.754 doden tot 64.178 doden in slechts twee jaar tijd tussen april 2019 en april 2021, volgens de gegevens.

Helaas, hoewel deze groep gelijk heeft over de statistieken van een overdosis fentanyl, is hun oplossing voor het probleem meer drugsoorlog. Families Against Fentanyl wil dat wetgevers het medicijn bestempelen als een “massavernietigingswapen”, omdat dit “levens kan redden”.

Een dergelijk besluit zal de benadering van fentanyl door de federale overheid verenigen en een betere coördinatie mogelijk maken binnen de uitvoerende macht en met de staat en lokale autoriteiten. Het zal de Amerikaanse nationale inlichtingendienst in staat stellen een grotere rol te spelen bij het ondersteunen van wetshandhaving en het ministerie van Defensie in staat stellen expertise en technologie te delen om de opsporings- en verbodsinspanningen te verbeteren. Het zal de federale overheid in staat stellen meer betrokken te raken bij het opsporen en verstoren van de financiën van fentanyl-smokkelaars. Het zal een mandaat geven om ervoor te zorgen dat de VS bereid is te reageren op een massale gebeurtenis waarbij fentanyl betrokken is, ongeacht de oorzaak ervan. En het zal mensen afschrikken die anders zouden overwegen om fentanyl te smokkelen, ongeacht hun bedoelingen.

Deze aanduiding van massavernietigingswapens zou de stroom van fentanyl niet stoppen, aangezien de Amerikaanse regering al zwaar verankerd is in een drugsoorlog en drugs, zoals we de afgelopen twee decennia hebben gezien, die oorlog koste wat het kost willen winnen.

Degenen onder ons die in werkelijkheid zijn gebaseerd, zien dat het verbod de markt voor fentanyl heeft gedreven. Zonder de oorlog tegen drugs zou fentanyl waarschijnlijk helemaal geen probleem zijn.

Een groot deel van het gevaar van heroïne zou afnemen als de drug zou worden gelegaliseerd en mensen de vrijheid zouden hebben om in hun eigen lichaam te stoppen wat ze willen. Op een legale markt zou dit extract van de papaverplant – dat al duizenden jaren door mensen over de hele wereld wordt gebruikt – worden geproduceerd in exacte doseringen die bekend zijn bij de consument, vrij van schadelijke synthetische chemicaliën zoals fentanyl.

Zoals Dr. Carl Hart – de Ziff Professor of Psychology in de Departments of Psychology and Psychiatry aan Columbia University en Research Scientist bij het New York State Psychiatric Institute – uiteenzet in zijn recente boek, Drug Use for Grown-Ups, moeten we drastisch onze huidige kijk op illegale drugs herzien.

Dr. Hart pleit niet alleen voor het einde van de drugsoorlog, maar hij geeft ook toe een frequente gebruiker van heroïne, cocaïne en MDMA te zijn, en hij doet dat in alle veiligheid.

Denk er zo over na; als volwassenen naar de winkel zouden kunnen gaan om een ​​beetje cocaïne of heroïne te kopen, zoals ze alcohol kunnen kopen, zouden we kunnen verwachten dat de vraag naar fentanyl, meth en andere gevaarlijke synthetische stoffen zoals Flakka zal afnemen of niet bestaan.

Het verbod doet niets af aan het aanbod of de vraag naar deze drugs, maar het verrijkt zeker de corporatocratie en geeft de staat een enorme macht over onze persoonlijke vrijheid. Het creëert een leegte in de vraag naar drugs en die leegtes worden gevuld met nog gevaarlijkere stoffen zoals fentanyl.

We hadden de les moeten leren dat een verbod alleen maar meer schade aanricht, tijdens de miserabele poging tot alcoholverbod van 1920 tot 1933. Toen de regering probeerde alcohol te verbieden, verschoof de productie en distributie ervan naar de zwarte markt, en mensen leden en stierven.

Maar dat deden we niet.

Meldingen van blindheid en overlijden kwamen vaak voor omdat mensen probeerden hun eigen alcohol te maken, maar er niet in slaagden zich de gevaarlijke bijproducten te realiseren die kunnen worden geproduceerd. Bootleg-alcohol voedde gewelddadige criminele bendes die het verbod uitbuitten voor financieel gewin. We zien vandaag exact hetzelfde scenario zich afspelen, aangezien agenten vaak worden betrapt op deelname aan de criminele handel in fentanyl.

Er zal altijd vraag zijn naar psychoactieve drugs en er zal altijd aanbod zijn om aan deze vraag te voldoen. Als de overheid middelen probeert te verbieden, waardoor het voor sommige mensen wat moeilijker wordt om aan zaken als cocaïne of heroïne te komen, zullen ze een andere, gevaarlijkere substantie synthetiseren en het overdosisprobleem zal alleen maar erger worden. Totdat deze drugsoorlog tot een halt komt, kunnen we alleen maar meer van hetzelfde verwachten.

Bronnen: The Free Thought Project

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Het geheim van een lang, gezond en fit leven - is elke dag een handvol walnoten?
Next Natuurlijke remedies met paardenbloemen

You might also like

Algemeen

Als je deze 8 tekenen ervaart, ben je een zeer intuïtieve empath die gevoelig is voor energie

Luister naar dit artikel De laatste tijd is het woord empath nogal wat rondgeworpen. Maar wat betekent het precies om een ​​empath te zijn en hoe weet je of je

Algemeen

Deze gezonde 16-jarige sterft plotseling op het strand. De reden staat in elke supermarkt

Luister naar dit artikel In de zomer van 2014 reed de 16-jarige Lanna Hamann tijdens haar vakantie naar Mexico. Daar kreeg ze onderdak bij vrienden en hun ouders. Niemand kon

Algemeen

Hartverwarmende video toont dappere tieners die een auto vullen met koala’s om ze te redden van bosbranden

Luister naar dit artikel In het midden van een bushfire-crisis heeft Australië dringend hulp nodig terwijl ze worstelen om de vele branden op hun grondgebied te blussen. Steun Naturotheek: Alleen