*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Baking Soda is een favoriet bij het schoonmaken, maar wist je dat dit ook kon?
mei 17, 2019 4039 Views

Baking Soda is een favoriet bij het schoonmaken, maar wist je dat dit ook kon?

Met alle doe-het-zelf handleidingen die er op de lijst staan ​​over hoe baking soda als reinigingsmiddel te gebruiken, is het product net zo populair geworden voor zijn hygiënische toepassingen als voor zijn originele culinaire doeleinden.

Met zijn volledig betaalbare kosten en eenvoud van gebruik biedt natriumbicarbonaat talloze mogelijkheden om met alledaagse problemen om te gaan zonder toevlucht te nemen tot ingewikkelde chemische producten. Hier zijn enkele ideeën waar je misschien nog nooit van hebt gehoord.

1. Verzacht de bijensteken

Weather Underground zegt baking soda is een totale redder in nood voor bijen- en wespensteken. Hoewel de exacte wetenschap erachter nog niet helemaal bekend is, theoretiseert DataPilot dat de alkalische eigenschappen van zuiveringszout het mierenzuur bevechten dat zich in de wond bevindt terwijl het ook helpt de vreemde verontreinigende stof eruit te halen. Voor het beste resultaat moet er een mengsel van bakpoeder en water op de bijensteek worden aangebracht – na zorgvuldig de angel te hebben verwijderd.

2. Verwijder splinters

Een soortgelijke mix van baksoda en water kan ook als tekenmiddel werken, aldus Mercola: dus het is geweldig in het verwijderen van ongewenste indringers op het oppervlak van je vlees, zoals splinters.

3. Niet meer zweten

Een beetje zuiveringszout en water kunnen ook dienen om transpiratie en onaangename geurtjes weg te houden. Het zal helpen om je oksels droog te houden – zoals gewone deodorantproducten in poedervorm, maar met minder chemicaliën.

4. Trakteer je voeten

Drie eetlepels baking soda toegevoegd aan water kan zowel een ontspannende als stimulerende voetzweet maken, zegt Care2. Zorg ervoor dat u uw voeten zacht in het water masseert voor het beste resultaat. Je kunt het ook op grotere schaal proberen en een baking soda-bad nemen, zodat je hele lichaam van de voordelen kan genieten.

5. Koel je huid

Zonnebrand kan je avond na een middag in de zon verpesten. Om je huid te koelen, probeer je een bad zoals hierboven. Een half kopje baking soda toevoegen aan een vat lauw water doet wonderen. Probeer luchtdroging in plaats van een handdoek te gebruiken als je klaar bent, adviseert Mercola. Het kan langer duren om op te drogen, maar de effecten van de behandeling zullen veel sterker zijn.

6. Ongemak

Deze is iets bekender: baking soda is een geweldige antacidum. Maagzuur en een zure maag kunnen beide meestal worden genezen door een glas koud water te nemen met 1 of 2 theelepels zuiveringszout, volgens de Mayo Clinic. Omdat het hier gaat om het innemen van aanzienlijke hoeveelheden van het product, is het aan te raden om een ​​arts te raadplegen als u deze tot uw dagelijkse gewoonten maakt.

7. Geef je shampoo een hulpje

Zuiveringszout is uitstekend bij gebruik samen met uw shampoo. Meng de twee samen voor een betere reiniging. Je shampoo zal je meer glanzend haar kunnen geven omdat de zuiveringszout het grootste deel van de feitelijke reiniging zal overnemen. Evenzo, dompelt u uw borstels en kammen in een bakpoeder en watermengsel zodat ze wonderen kunnen doen voor uw haar, en het kunnen ontvetten terwijl u kamt. Zorg ervoor dat je daarna afspoelt.

Wist je al deze dingen? Met welke andere baking soda-trucs bent u bekend? Laat het ons weten in de comments sectie en deel dit verhaal op Facebook.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous 5 eenvoudige en effectieve manieren om oorsmeer op natuurlijke wijze te verwijderen
Next Hoe je je sinussen schoon te maken met niets anders dan je vingers

About author

You might also like