*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


BREAKING: COVID-19 prikken onveilig voor gebruik bij mensen, volgens Britse onderzoekers
juni 23, 2021 2010 Views

BREAKING: COVID-19 prikken onveilig voor gebruik bij mensen, volgens Britse onderzoekers

Amerikanen zijn niet de enigen die zich zorgen maken over de COVID-injectie. In het Verenigd Koninkrijk – waar momenteel slechts 46 procent van de bevolking wordt beschouwd als volledig gevaccineerd tegen het virus dat COVID-19 veroorzaakt – luidde onlangs een team van onafhankelijke onderzoekers de noodklok over wat er bekend is over bijwerkingen van de beschikbare shots.

De onderzoekers, van het onafhankelijke medische onderzoeksbureau dat bekend staat als Evidence-Based Medicine Consultancy, Ltd., stuurden een “dringende” brief aan de Britse Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) met betrekking tot het zogenaamde Yellow Card-systeem van het bureau.

“Onveilig voor gebruik bij mensen:” Team van onafhankelijke Britse onderzoekers roept Britse regering op om meer onderzoek te doen naar de veiligheid van COVID-injectie

Het Britse Yellow Card-systeem – vergelijkbaar met het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) in de Verenigde Staten – is bedoeld als “een vroege waarschuwing dat de veiligheid van een geneesmiddel of een medisch hulpmiddel mogelijk nader onderzoek vereist”.

In een brief aan MHRA’s Chief Executive Dr. June Raine, voegt Evidence-Based Medicine Consultancy directeur Dr. Tess Lawrie toe dat het Britse agentschap heeft erkend dat “de omstandigheden waaronder geneesmiddelen worden bestudeerd in klinische onderzoeken niet weerspiegelen hoe de geneesmiddelen zullen worden gebruikt in ziekenhuizen of klinische praktijk zodra ze zijn uitgerold. Dit betekent dat sommige bijwerkingen ‘misschien pas worden gezien als een zeer groot aantal mensen het geneesmiddel hebben gekregen’” (nadruk van ons, van een citaat rechtstreeks van de MRHA).

Op basis van de beperkte gegevens die beschikbaar zijn over bijwerkingen via het Yellow Card-systeem, stelt Dr. Lawrie dat dit precies is wat er nu in Groot-Brittannië gebeurt.

Tussen 4 januari 2021 en 26 mei 2021 werden in totaal 1.253 sterfgevallen en 888.196 bijwerkingen (256.224 individuele meldingen) gemeld aan het Britse monitoringsysteem. Deze complicaties hebben betrekking op ten minste zes specifieke categorieën, waaronder bloeding en stolling, immuundisfunctie, pijn, neurologische effecten, sensorische stoornissen en nadelige gevolgen tijdens de zwangerschap.

Het is vermeldenswaard dat het onderzoek van de onderzoekers naar deze gegevens slechts vijf maanden monitoring beslaat – wat betekent dat het grote aantal verwondingen, ziekten en schade dat wordt vermeld, suggereert dat deze experimentele medicijnen aanzienlijk schadelijker zijn dan velen hadden kunnen verwachten.

“De morbiditeit en mortaliteit die verband houden met de COVID-19-vaccins zijn ongekend”, schrijft Dr. Lawrie, eraan toevoegend dat het bekend is dat gegevens over het monitoren van geneesmiddelen “substantieel onderrapporteerd zijn.”

Met andere woorden:

Het is heel goed mogelijk, en zelfs waarschijnlijk, dat we de ware omvang van de schade die wordt veroorzaakt door deze niet-goedgekeurde medische producten, nog niet kennen.

Mensen worden geschaad door COVID-injecties – zullen ambtenaren eindelijk beginnen op te treden in het belang van risicopersonen?
Dr. Lawrie en medewerkers beweren dat de MHRA “meer dan genoeg bewijs” heeft via het gele kaart-monitoringsysteem om deze experimentele injecties als “onveilig voor gebruik bij mensen” te verklaren. De brief dringt er bij ambtenaren op aan om “humanitaire inspanningen op te schalen om degenen die door de COVID-19 injecties zijn benadeeld te helpen en om te anticiperen op en de effecten op middellange tot langere termijn te verbeteren.”

De brief wordt afgesloten met een oproep aan MHRA om ten minste drie essentiële en “dringende” vragen over deze op grote schaal op de markt gebrachte medicijnen te beantwoorden:

Hoeveel mensen zijn overleden binnen 28 dagen na injectie?
Hoeveel mensen zijn binnen 28 dagen na injectie in het ziekenhuis opgenomen?
Hoeveel mensen zijn uitgeschakeld door de injectie?

We juichen onafhankelijke onderzoekers toe die bereid zijn (met het risico van publieke veroordeling door de status-quo) om de beperkte maar groeiende hoeveelheid bewijsmateriaal met betrekking tot nadelige effecten van de COVID-shots te doorzoeken. Het valt nog te bezien wat overheidsfunctionarissen in de toekomst met deze informatie zullen doen.

Bronnen:

E-BMC.co.uk
Ourworldindata.org
Yellowcard.MHRA.gov.uk 
Publishing.service.gov.uk

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

 

Previous Artrose patiënten kunnen "verliefd worden" op deze oude therapie
Next Huishoud-hacks: 7 niet-giftige reinigingsmiddelen gemaakt met natuurlijke ingrediënten

You might also like

Algemeen

Zie er jonger uit in 5 minuten: een natuurlijk facelift masker dat plastische chirurgen versteld laat staan!

Waarom bang zijn om te lachen alleen om rimpels te voorkomen? Waarom je emoties onderdrukken als er een manier is om ze te stoppen en ze zelfs uit je gezicht

Algemeen

Deze leren schoenen zijn gemaakt van thee

Het is zwaar, het is dik, het is bruin. Het is als een stuk leer, maar in feite is dit nieuwe materiaal gemaakt in het lab met behulp van de

Algemeen

Maden in je kliko? Gatver, zo kom je er snel vanaf!

Heb je net heerlijk gegeten, scheid je netjes jouw afval, dus loop je met je etensresten naar de gft-bak, zit de kliko helemaal onder de vieze maden. Jakkes! En dan