*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Citroensap met Himalayazout kan helpen om migraine binnen enkele minuten te stoppen
juni 13, 2019 2967 Views

Citroensap met Himalayazout kan helpen om migraine binnen enkele minuten te stoppen

In de meeste gevallen is migraine een teken van een tekort aan mineralen in het lichaam. Ze kunnen ook worden veroorzaakt door uitdroging van het lichaam of zelfs bepaalde voedingsmiddelen die we consumeren.

Dorst is niet het eerste teken van een gebrek aan water in het lichaam, omdat onze cellen in dat stadium al uitgedroogd zijn. Dorst wordt eigenlijk ontwikkeld wanneer de lichaamsvloeistoffen ver onder de niveaus zitten die nodig zijn voor optimaal functioneren.
De urine is de beste manier om te controleren of je uitgedroogd bent. Het is kleurloos als het lichaam goed is gehydrateerd, geel in een gedehydrateerd lichaam en oranje tot donker gekleurd als je ernstig uitgedroogd bent.

In het geval van milde dehydratie, ervaart men een droge huid, vermoeidheid, slechte coördinatie, bloeddrukveranderingen, verminderde urineproductie, droge slijmvliezen in de mond en neus en aantasting van het beoordelingsvermogen.

OCU(onopzettelijke chronische uitdroging) leidt tot stress, astma, hoge bloeddruk, migraine, hoofdpijn en rugpijn. Uitdroging is in dit geval de toestand van het lichaam dat al vele jaren met onvoldoende water leeft en dat een tekort heeft aan bepaalde mineralen, met name magnesium.

Maar voordat je naar pijnstillers e.d. gaat grijpen, moet je deze natuurlijke migraine-remedie proberen:

¼ theelepel Himalayazout of Keltisch Zeezout
2 eetlepels citroensap

instructies:

Voeg het zout en het citroensap toe aan een glas water, roer goed om ze op te lossen en drink het meteen op. Je kunt zoeten met een theelepel rauwe honing. Drink onmiddellijk daarna nog een glas water en drink de volgende 30 minuten om de 10 minuten een glas water. Ga liggen, ontspan en herhaal als de pijn niet helemaal weg is.

Het zout in deze remedie is een manier om de uitdroging aan te pakken. Zout houdt water vast en kan leiden tot waterretentie. Maar het nemen van een beetje natuurlijk zout in water zal de cellen rehydrateren en zorgen voor een grote hoeveelheid mineralen, elektrolyten en elementen die het lichaam nodig heeft. Ze zullen het lichaam energetiseren, het systeem alkaliseren, de immuniteit versterken en de hoofdpijn verzachten.

Zorg er bovendien voor dat je de citroenschil ook gebruikt bij het maken van sap, want het bevat veel flavonoïden en essentiële oliën die de opname van voedingsstoffen in het lichaam verbeteren. Citroen zal ook het lichaam alkaliseren en de mineralen uit zout zelfs 5X krachtiger maken.

Probeer deze remedie en je zult geschokt zijn door de magie die het creëert!

Om migrainepatiënten te helpen omgaan met de onaangename symptomen van dit probleem en migraine-episodes te voorkomen, heeft de Association of Migraine Disorders een lijst samengesteld met ‘migraine-veilige voedingsmiddelen’ om hun voedselkeuzes te sturen, en ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, gisten, smaakstoffen en andere stoffen zoals nitrieten en fenylalanine.

Kijk eens:

Vlees, noten en zaden – vers rundvlees, kip, vis, lamsvlees, varkensvlees, kalkoen of kalfsvlees, sesamzaad, zonnebloempitten zonder natuurlijke smaken, pompoenpitten – Verse groenten en fruit, conserveermiddelvrije sla in zakken

Brood en granen – de meeste granen, behalve die met noten, gedroogd fruit of aspartaam, snel brood, zoals roggebrood of courgettebrood, wit, tarwe, rogge of roggebrood brood uit een winkel, de meeste eenvoudige pretzels en chips , ongezuurd brood of sesamzaad bagels, crackers zonder smaak.

Slasausen en sauzen- olie en gedistilleerde witte azijn saladedressings, zelfgemaakte dips met verse ingrediënten, en zonder kunstmatige smaakstoffen, en zelfgemaakte ranch dressings

Bronnen:

juicing-for-health.com
www.medicalnewstoday.com

Previous Honing en kurkuma: het enige effectieve mengsel dat psoriasis geneest met een hogere snelheid
Next Haver, kaneel en ananas Smoothie om de pezen en ligamenten van je knie te versterken

You might also like

Natuurlijk genezen

Ze Doet Zout In Een Sok En Legt Het In Een Pan. Wat Ze Vervolgens Doet? Briljant!

Helaas krijgen we allemaal wel eens te maken met oorpijn. Het is een vervelende kwaal waar je zo snel mogelijk vanaf wilt. Als je van je oorpijn af wilt, kun

Natuurlijk genezen

Wierook kan de symptomen van angst en depressie helpen verlichten

Goud en wierook en mirre … klinkt bekend? Dit waren de geschenken die naar verluidt door de drie koningen waren gebracht toen Jezus Christus werd geboren. We weten allemaal dat

Natuurlijk genezen

Een krachtige natuurlijke drank die jicht geneest

Jicht is een vorm van artritis die vaak onopgemerkt blijft, vooral door mensen die er in beginsel geen last van hebben. Mensen met jicht hebben echter echt ernstige problemen. Het