Haver, kaneel en ananas Smoothie om de pezen en ligamenten van je knie te versterken
juni 13, 2019 4318 Views

Haver, kaneel en ananas Smoothie om de pezen en ligamenten van je knie te versterken

Luister naar dit artikel

De rol van de knieën is cruciaal voor ons, omdat ze al onze bewegingen mogelijk maken, ons helpt te lopen, springen, wrijven, springen en staan, en zorgen voor een goede lichaamshouding. Ze kunnen echter worden beschadigd als gevolg van veroudering, ontsteking en verwondingen, en de pezen en ligamenten kunnen minder flexibel en mobiel worden.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Daarom moeten we onze knieën versterken om pijn en extra complicaties te voorkomen. De volgende natuurlijke remedie is een van de beste manieren om de ligamenten en pezen in de knieën te versterken.
Deze organische smoothie heeft een hoog gehalte aan krachtige ontstekingsremmende en pijnstillende componenten omdat het rijk is aan vitamine C, magnesium, bromelaïne en silicium.

Hier is hoe het te maken:

ingrediënten:

1 kopje instant havermout
1 kopje 100% natuurlijke sinaasappelsap
40 g biologische honing
2 kopjes in blokjes gesneden ananas
40 g fijngemaakte amandelen
7 g kaneel
250 ml water

instructies:

Kook de haver en sap de stukjes ananas. Voeg vervolgens in de blender het sinaasappelsap, honing, kaneel en amandelen toe, meng goed en voeg dan de haver en het ananassap toe.

Mix nog een keer en geniet ervan! Je kunt deze gezonde smoothie dagelijks gebruiken en in de zomer een paar ijsblokjes toevoegen voor een verfrissende sensatie. Het zal snel de pezen en ligamenten versterken en gewrichtspijn verzachten!

Merk bovendien op dat verstuikingen, verrekkingen, en vallen pijn kunnen veroorzaken en dus de hoeveelheid tijd die u kunt oefenen beperken. Maar als je dagelijks een paar minuten besteedt aan het versterken van de knieën, zul je de pijn in de gewrichten drastisch verminderen.

De volgende knie-oefeningen zullen zeer nuttig zijn:

-Een ballenhurk verhoogt de kracht van je knieën. Plaats een oefenbal tussen de dijen, knijp in de bal terwijl je het lichaam in een gehurkte positie laat zakken, buig de knieën 90 graden aan het einde van de squat en houd 10 seconden vast. Maak 10 herhalingen.

– Een beenlift versterkt de quadriceps en verbetert de kniesterkte. Ga op de rug liggen met je linkerbeen gebogen en de voet plat op de grond. Houd het rechterbeen recht, til het 10 tot 15 inches van de grond, houd het 5 seconden vast en laat het zakken. Herhaal aan de andere kant en maak 10 herhalingen.

Bronnen:

the-healthyworld.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Citroensap met Himalayazout kan helpen om migraine binnen enkele minuten te stoppen
Next De 3 beste sappen die ontstekingen aanpakken, slijm opbreken en Sinus infecties genezen

You might also like

Natuurlijk genezen

Actieve stof in “Dragon’s Blood” -hars onderdrukt schimmelinfecties

Luister naar dit artikel Candida albicans is een schimmel die deel uitmaakt van de natuurlijke microflora van het menselijk lichaam. Het wordt aangetroffen in het maagdarmkanaal, de mond en de

Culinada

Huismiddeltjes, werkzaam of onzin ? Testers gezocht !

Luister naar dit artikel   Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Natuurlijk genezen

Iedereen heeft een gezond en sterk hart nodig. Dit zijn 10 manieren om je hart gezond te houden.!

Luister naar dit artikel Een gezond hart en gezonde vaten zijn van levensbelang. Ze zorgen ervoor dat ons lichaam van zuurstof en bouwstoffen wordt voorzien. Maar hoe houd je de