*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Haver, kaneel en ananas Smoothie om de pezen en ligamenten van je knie te versterken
juni 13, 2019 3284 Views

Haver, kaneel en ananas Smoothie om de pezen en ligamenten van je knie te versterken

De rol van de knieën is cruciaal voor ons, omdat ze al onze bewegingen mogelijk maken, ons helpt te lopen, springen, wrijven, springen en staan, en zorgen voor een goede lichaamshouding. Ze kunnen echter worden beschadigd als gevolg van veroudering, ontsteking en verwondingen, en de pezen en ligamenten kunnen minder flexibel en mobiel worden.

Daarom moeten we onze knieën versterken om pijn en extra complicaties te voorkomen. De volgende natuurlijke remedie is een van de beste manieren om de ligamenten en pezen in de knieën te versterken.
Deze organische smoothie heeft een hoog gehalte aan krachtige ontstekingsremmende en pijnstillende componenten omdat het rijk is aan vitamine C, magnesium, bromelaïne en silicium.

Hier is hoe het te maken:

ingrediënten:

1 kopje instant havermout
1 kopje 100% natuurlijke sinaasappelsap
40 g biologische honing
2 kopjes in blokjes gesneden ananas
40 g fijngemaakte amandelen
7 g kaneel
250 ml water

instructies:

Kook de haver en sap de stukjes ananas. Voeg vervolgens in de blender het sinaasappelsap, honing, kaneel en amandelen toe, meng goed en voeg dan de haver en het ananassap toe.

Mix nog een keer en geniet ervan! Je kunt deze gezonde smoothie dagelijks gebruiken en in de zomer een paar ijsblokjes toevoegen voor een verfrissende sensatie. Het zal snel de pezen en ligamenten versterken en gewrichtspijn verzachten!

Merk bovendien op dat verstuikingen, verrekkingen, en vallen pijn kunnen veroorzaken en dus de hoeveelheid tijd die u kunt oefenen beperken. Maar als je dagelijks een paar minuten besteedt aan het versterken van de knieën, zul je de pijn in de gewrichten drastisch verminderen.

De volgende knie-oefeningen zullen zeer nuttig zijn:

-Een ballenhurk verhoogt de kracht van je knieën. Plaats een oefenbal tussen de dijen, knijp in de bal terwijl je het lichaam in een gehurkte positie laat zakken, buig de knieën 90 graden aan het einde van de squat en houd 10 seconden vast. Maak 10 herhalingen.

– Een beenlift versterkt de quadriceps en verbetert de kniesterkte. Ga op de rug liggen met je linkerbeen gebogen en de voet plat op de grond. Houd het rechterbeen recht, til het 10 tot 15 inches van de grond, houd het 5 seconden vast en laat het zakken. Herhaal aan de andere kant en maak 10 herhalingen.

Bronnen:

the-healthyworld.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Citroensap met Himalayazout kan helpen om migraine binnen enkele minuten te stoppen
Next De 3 beste sappen die ontstekingen aanpakken, slijm opbreken en Sinus infecties genezen

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit veegt de donkere plekken op u gezicht weg al na het tweede Gebruik!

Elke keer als u wordt blootgesteld aan de zon, moet u uw huid gehydrateerd  houden, en beschermen door regelmatig zonnebrandcrème te gebruiken zodat de UV-stralen uw huid niet kunnen schaden. Toch

Natuurlijk genezen

Het recept dat de farmaceutische industrie woest maakt

Kaneel en honing zijn twee ingrediënten met verbazingwekkende krachten. Wanneer deze twee worden gecombineerd, kan het mengsel worden gebruikt als een effectief middel. De meeste farmaceutische bedrijven kunnen het feit

Natuurlijk genezen

Wetenschap bevestigt kurkuma even effectief als 14 medicijnen

Kurkuma is een van de meest onderzochte geschenken van de natuur. Kurkuma en zijn actieve ingrediënt zijn de belangrijkste focus geweest van meer dan 5600 peer-reviewed studies. Er zijn meer