*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De 5 belangrijkste redenen om elke dag citroenwater te drinken, wist jij dit?!
juli 3, 2016 6623 Views

De 5 belangrijkste redenen om elke dag citroenwater te drinken, wist jij dit?!

De citroen heeft meerdere goede eigenschappen en wordt om die reden al duizenden jaren gebruikt. Onder meer in de oude Griekse tijd om insecten uit de buurt van hun eten te houden maar ook door de oude Egyptenaren als medicijn tegen koorts.

Maar ook tegenwoordig wordt het nog veel gebruikt als middeltje tegen verschillende klachten. Het is super populair bij de bewuste jongeren en wij hebben even de vijf beste voordelen van citroen op een rijtje gezet voor jullie!

1. Het kan meehelpen in de strijd tegen kanker
Een citroen is erg zuur, iets wat iedereen die wel eens citroen drinkt weet. Maar het zuur dat er in zit kan zelfs helpen tumoren te reduceren. Het zuur in een citroen komt van de flavonoïden en wetenschappers hebben gemerkt dat deze stof kan zorgen voor het kleiner maken van tumoren.

2. Citroen verlaagt het cholesterol
Het blijkt dat pectine, de stof die in de schil van citroen zit, kan helpen om cholesterol omlaag te helpen. Je hoeft de citroen dus voortaan niet te schillen maar beter een beetje afschrapen met een rasp en de uitkomst hiervan even in een glas lauw water doen. Ook kun je het strooien over yoghurt of een lekkere salade, het is nog lekker fris ook!
3. Het verlaag het bloedsuiker
Voedingsmiddelen die veel zuur bevatten zoals citroen en onder andere azijn zijn erg goed om bloedsuikerspiegel omlaag het halen. Want hoe langer het zure voedsel in de maag blijft, hoe lager de bloedsuiker spiegel wordt.
citroen2

4. Stimuleert het zuiveringssysteem
Zure voedingsmiddelen stimuleren de productie van enzymen en helpen de nieren om beter te functioneren. De vrucht kan ook ziekten zoals nierstenen en jicht helpen tegen te gaan.

5. Versterkt het immuunsysteem
Wist je dat citroen enorm rijk is aan vitamine C en A, ijzer en foliumzuur? Daardoor kan het vitamine effect enorm versterken. In 1 citroen zit meer dan 60% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C! Nog meer redenen om het te nemen?

Previous Ik wist niet dat warm water drinken op een nuchtere maag DIT effect op je heeft!
Next Voedingstips bij wagenziekte

You might also like

Natuurlijk genezen

Citroensap met Himalayazout kan helpen om migraine binnen enkele minuten te stoppen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! In de meeste gevallen is migraine een teken van een tekort aan mineralen in het lichaam. Ze kunnen

Natuurlijk genezen

SLIM: Op DEZE manier geef je je oogleden op natuurlijke wijze een lift!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Helaas kunnen we er niet omheen. Als je ouder wordt krijg je er vroeg of laat mee te

Natuurlijk genezen

Artsen in India herontdekken de 4000-jarige geschiedenis van kokosolie in de natuurlijke geneeskunde, inclusief het vernietigen van virussen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het nummer van het Journal of The Association of Physicians in India in juli 2020 heeft zojuist een

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply