*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Dit is wat oncologen u niet zullen vertellen over de essentiële oliën
juni 21, 2019 2400 Views

Dit is wat oncologen u niet zullen vertellen over de essentiële oliën

In een artikel met de titel “Etherische oliën en hun bestanddelen als antikankermiddelen: een mechanistische weergave”, gepubliceerd door de Amerikaanse National Library of Medicine, werd gemeld dat kanker een van de meest alarmerende ziekten is geworden in de afgelopen decennia over de hele wereld.

Deze multifactoriële ziekte draagt ​​bij aan ongecontroleerde groei en invasie van abnormale cellen die de vorming van een tumor veroorzaken.
De toename van het aantal gevallen van kanker kan te wijten zijn aan de verandering in eetgewoonten en levensstijl, het gebruik van tabak en alcohol, chronische infecties, blootstelling aan schadelijke stralingen en chemicaliën en milieuvervuiling.

Omdat essentiële oliën een van de krachtigste plantaardige producten zijn die worden gebruikt in de geneeskunde en complementaire behandelingsstrategieën, onderzoeken onderzoekers nu hun heilzame rol in de behandeling van verschillende soorten kanker.

Andrea S. Blevins Primeau, Ph.D., MBA, legt uit dat deze geconcentreerde, hydrofobe fracties afgeleid van aromatische planten rijk zijn aan chemische bestanddelen die biologische activiteit hebben.

Deze oliën hebben ontspannende en geneeskrachtige eigenschappen die worden gebruikt in de parfumerie, als smaakstof en in aromatherapie. Hun chemische samenstelling varieert op basis van de groeiomstandigheden van de plant en van welk plantendeel de fractie is afgeleid.
Deze oliën kunnen de frequentie veranderen waarop we resoneren. Onderzoekers beweren dat ziekten zich beginnen te ontwikkelen zodra we 58 MHz bereiken. Een ander belangrijk ding is dat terwijl negatieve gedachten deze frequentie met 12 MHz verminderen, positieve gedachten het met 10 verhogen.

Dit is behoorlijk bemoedigend, omdat we onze gezondheid daadwerkelijk kunnen beïnvloeden door de kracht van positief denken te gebruiken.

Talloze wetenschappers hebben deze beweringen bevestigd en R.O.Becker beweert in zijn boek “The Body Electric” dat de elektronische frequentie van ons lichaam onze gezondheid bepaalt. Nikola Tesla beweerde ook dat we kwalen kunnen voorkomen door externe frequenties te verwijderen.

Dr. Otto Warburg ontdekte dat de specifieke elektrische spanning van onze cellen kan dalen als gevolg van verschillende factoren en oorzaken van de ontwikkeling van vele ziekten, zoals kanker.

Hun bevindingen tonen aan dat etherische oliën met een hogere frequentie effectief ziekten met lagere frequenties kunnen behandelen.

Bovendien beweert de beroemde immunoloog M. Suhail dat kanker wordt ontwikkeld wanneer de kern in onze cellen in het DNA is aangetast. De bevindingen van Bruce Tainio, een wetenschapper die een speciale gekalibreerde frequentiemeter heeft ontwikkeld, laten zien dat etherische oliën de schade aan het DNA in onze cellen kunnen herstellen en kanker kunnen omkeren.
Merk op dat je altijd essentiële oliën van therapeutische kwaliteit moet gebruiken.

Dit zijn enkele van de bestudeerde essentiële oliën en hun elektrische frequenties:

Pepermunt – 78 MHz
Angelica – 85 MHz
Sandelhout – 96 MHz
Juniper – 98 MHz
Lavendel – 118 MHz
Wierook – 147 MHz
Helichrysum – 181 MHz
Rose – 320 MHz.

De meest effectieve essentiële olie tegen borstkankercellen waren tijm, kaneel, kamille en essentiële olie van jasmijn, en tijmolie doodde 97% van de cellen, terwijl de kamilleolie 93% van hen vernietigde.

Hier zijn enkele van de bevindingen van het potentieel van etherische oliën in de strijd tegen verschillende soorten kanker:

-Wierrook olie kan de kern van kankercellen uit het cytoplasma verdelen en hun voortplanting remmen, vanwege de aanwezigheid van monoterpenen. Het is cytotoxisch en vernietigt alle stadia van kanker, zonder de gezonde cellen te beïnvloeden.

– De actuele toepassing van wierook en sandelhoutolie op de schaamstreek voor een paar maanden genas kanker bij een vrouw die het onmiddellijk had moeten laten verwijderen.
– De ouders van een 5-jarig meisje met hersenkanker besloten haar het mengsel van sandelhout en wierookolie te geven en wreven het op haar voeten. Ze wreven ook lavendel over haar polsen. Al na een paar maanden was haar kanker helemaal verdwenen.

-Wierrook olie genas baarmoederhalskanker bij een vrouw nadat ze nog maar een paar maanden te leven had gekregen.

– De plaatselijke toepassing van deze olie op het levergebied en een paar druppels onder de tong van een patiënt met terminale kanker op zijn lever hebben geleid tot een aanzienlijke afname van de tumor. Toen, met slechts één operatie, was de patiënt kankervrij en kon hij van zijn leven genieten.

-De plaatselijke toepassing van wierook en citroengrasolie, evenals hun toepassing onder de tong, vernietigde de geavanceerde borstkanker bij een vrouw in een paar maanden.

Daarom mogen deze verbazingwekkende effecten van essentiële oliën niet worden verwaarloosd, omdat ze het potentieel hebben om kanker te verslaan, zelfs in de meest ernstige gevallen.

Bronnen:

www.organichomeremedies.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Deze Angst bestrijdende Olie stelt je hersenen af om beter met stress om te gaan
Next 9 Planten en kruiden die longschade herstellen, infecties bestrijden en de gezondheid van de longen bevorderen

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Slechts 1 kopje van DIT kan je darmen reinigen in slechts 30 minuten!

Het verteringsproces is uiterst complex en het spijsverteringskanaal is een gecompliceerd mechanisme. Als de spijsvertering wordt belemmerd, lijdt de algehele gezondheid, en kan het lichaam niet de benodigde essentiële voedingsstoffen

Natuurlijk genezen

7 tips over hoe om te gaan met duizeligheid

Vertigo kan een aantal symptomen beschrijven, waaronder flauwvallen en duizeligheid, onevenwichtigheid (zich uit balans voelen) en het gevoel van beweging wanneer er geen is. Iedereen kan vertigo iets anders ervaren,

Natuurlijk genezen

Cannabis en Kokosolie maakt voor een krachtig mengsel om kankercellen mee te doden!

We hebben al veel geschreven over zowel de helende effecten van Cannabisolieals ook de geweldige gezondheidsvoordelen van kokosolie. Daar hoeven we niet veel verder meer over uit te wijden en