Dit is wat oncologen u niet zullen vertellen over de essentiële oliën
juni 21, 2019 3214 Views

Dit is wat oncologen u niet zullen vertellen over de essentiële oliën

Luister naar dit artikel

In een artikel met de titel “Etherische oliën en hun bestanddelen als antikankermiddelen: een mechanistische weergave”, gepubliceerd door de Amerikaanse National Library of Medicine, werd gemeld dat kanker een van de meest alarmerende ziekten is geworden in de afgelopen decennia over de hele wereld.

Deze multifactoriële ziekte draagt ​​bij aan ongecontroleerde groei en invasie van abnormale cellen die de vorming van een tumor veroorzaken.
De toename van het aantal gevallen van kanker kan te wijten zijn aan de verandering in eetgewoonten en levensstijl, het gebruik van tabak en alcohol, chronische infecties, blootstelling aan schadelijke stralingen en chemicaliën en milieuvervuiling.

Omdat essentiële oliën een van de krachtigste plantaardige producten zijn die worden gebruikt in de geneeskunde en complementaire behandelingsstrategieën, onderzoeken onderzoekers nu hun heilzame rol in de behandeling van verschillende soorten kanker.

Andrea S. Blevins Primeau, Ph.D., MBA, legt uit dat deze geconcentreerde, hydrofobe fracties afgeleid van aromatische planten rijk zijn aan chemische bestanddelen die biologische activiteit hebben.

Deze oliën hebben ontspannende en geneeskrachtige eigenschappen die worden gebruikt in de parfumerie, als smaakstof en in aromatherapie. Hun chemische samenstelling varieert op basis van de groeiomstandigheden van de plant en van welk plantendeel de fractie is afgeleid.
Deze oliën kunnen de frequentie veranderen waarop we resoneren. Onderzoekers beweren dat ziekten zich beginnen te ontwikkelen zodra we 58 MHz bereiken. Een ander belangrijk ding is dat terwijl negatieve gedachten deze frequentie met 12 MHz verminderen, positieve gedachten het met 10 verhogen.

Dit is behoorlijk bemoedigend, omdat we onze gezondheid daadwerkelijk kunnen beïnvloeden door de kracht van positief denken te gebruiken.

Talloze wetenschappers hebben deze beweringen bevestigd en R.O.Becker beweert in zijn boek “The Body Electric” dat de elektronische frequentie van ons lichaam onze gezondheid bepaalt. Nikola Tesla beweerde ook dat we kwalen kunnen voorkomen door externe frequenties te verwijderen.

Dr. Otto Warburg ontdekte dat de specifieke elektrische spanning van onze cellen kan dalen als gevolg van verschillende factoren en oorzaken van de ontwikkeling van vele ziekten, zoals kanker.

Hun bevindingen tonen aan dat etherische oliën met een hogere frequentie effectief ziekten met lagere frequenties kunnen behandelen.

Bovendien beweert de beroemde immunoloog M. Suhail dat kanker wordt ontwikkeld wanneer de kern in onze cellen in het DNA is aangetast. De bevindingen van Bruce Tainio, een wetenschapper die een speciale gekalibreerde frequentiemeter heeft ontwikkeld, laten zien dat etherische oliën de schade aan het DNA in onze cellen kunnen herstellen en kanker kunnen omkeren.
Merk op dat je altijd essentiële oliën van therapeutische kwaliteit moet gebruiken.

Dit zijn enkele van de bestudeerde essentiële oliën en hun elektrische frequenties:

Pepermunt – 78 MHz
Angelica – 85 MHz
Sandelhout – 96 MHz
Juniper – 98 MHz
Lavendel – 118 MHz
Wierook – 147 MHz
Helichrysum – 181 MHz
Rose – 320 MHz.

De meest effectieve essentiële olie tegen borstkankercellen waren tijm, kaneel, kamille en essentiële olie van jasmijn, en tijmolie doodde 97% van de cellen, terwijl de kamilleolie 93% van hen vernietigde.

Hier zijn enkele van de bevindingen van het potentieel van etherische oliën in de strijd tegen verschillende soorten kanker:

-Wierrook olie kan de kern van kankercellen uit het cytoplasma verdelen en hun voortplanting remmen, vanwege de aanwezigheid van monoterpenen. Het is cytotoxisch en vernietigt alle stadia van kanker, zonder de gezonde cellen te beïnvloeden.

– De actuele toepassing van wierook en sandelhoutolie op de schaamstreek voor een paar maanden genas kanker bij een vrouw die het onmiddellijk had moeten laten verwijderen.
– De ouders van een 5-jarig meisje met hersenkanker besloten haar het mengsel van sandelhout en wierookolie te geven en wreven het op haar voeten. Ze wreven ook lavendel over haar polsen. Al na een paar maanden was haar kanker helemaal verdwenen.

-Wierrook olie genas baarmoederhalskanker bij een vrouw nadat ze nog maar een paar maanden te leven had gekregen.

– De plaatselijke toepassing van deze olie op het levergebied en een paar druppels onder de tong van een patiënt met terminale kanker op zijn lever hebben geleid tot een aanzienlijke afname van de tumor. Toen, met slechts één operatie, was de patiënt kankervrij en kon hij van zijn leven genieten.

-De plaatselijke toepassing van wierook en citroengrasolie, evenals hun toepassing onder de tong, vernietigde de geavanceerde borstkanker bij een vrouw in een paar maanden.

Daarom mogen deze verbazingwekkende effecten van essentiële oliën niet worden verwaarloosd, omdat ze het potentieel hebben om kanker te verslaan, zelfs in de meest ernstige gevallen.

Bronnen:

www.organichomeremedies.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Deze Angst bestrijdende Olie stelt je hersenen af om beter met stress om te gaan
Next 9 Planten en kruiden die longschade herstellen, infecties bestrijden en de gezondheid van de longen bevorderen

You might also like

Kolommen

Huismiddeltjes, werkzaam of onzin ? Testers gezocht !

Luister naar dit artikel   Ongemakken in de vorm van: cellulite (Sinaasappelhuid) migraine nachtelijke beenkrampen acne wratjes luizen gevoelig tandvlees artrose slechte adem ( niet veroorzaakt door nierfalen ) ouderdomsvlekjes

Natuurlijk genezen

Let op: deze signalen geven je voeten af over je gezondheid, veel mensen negeren dit!

Luister naar dit artikel Je voeten kunnen je veel vertellen over je gezondheid. Ze brengen je overal naartoe en dragen je de hele dag: je voeten. Ze zijn ontzettend belangrijk

Natuurlijk genezen

Gebrek aan vitamine C kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Hier zijn 9 vroege waarschuwingen dat uw lichaam tekort heeft aan vitamine C

Luister naar dit artikel Vitamine C (ascorbinezuur) is belangrijk voor je immuunsysteem en je lichaam heeft er voldoende van nodig om tal van gezondheidsproblemen te voorkomen. Uit statistieken blijkt dat