Drie natuurlijke remedies voor pijnverlichting, infecties en voor het verbeteren van de gezondheid van het hart

Drie natuurlijke remedies voor pijnverlichting, infecties en voor het verbeteren van de gezondheid van het hart

Luister naar dit artikel

Kruiden en planten zorgen voor krachtige medicijnen en holistische behandelingen voor verschillende aandoeningen, van spierpijn tot bacteriële infecties. Deze natuurlijke remedies veroorzaken ook geen schadelijke bijwerkingen zoals medicijnen en zijn kostenefficiënt om op te starten.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In een van zijn recente online gepubliceerde artikelen deelde prepper en voorstander van natuurlijke geneeskunde Claude Davis drie van de krachtigste remedies van zijn grootvader, gemaakt met medicinale planten. Deze remedies slagen ondanks het falen van moderne medicatie om dezelfde gezondheidsproblemen te behandelen, zei Davis.

Hij merkte ook op dat elk van deze remedies voor een bepaald doel werkt. De ene helpt pijn te neutraliseren, de andere bestrijdt levensbedreigende bacteriële infecties en de laatste elimineert cholesterolplaque, een belangrijke biomarker voor hartaandoeningen.

Krachtige natuurlijke remedies

De drie remedies zijn gemaakt van planten die overal in de VS in overvloed te vinden zijn. Deze planten omvatten Cotyledon tomentosa, Usnea barbata en Crataegus oxyacantha. Lees verder om meer te weten te komen over de diepgaande voordelen van en voorbereidingsmethoden die voor elke methode worden gebruikt.

Boze beerpoot

Volgens Davis had zijn grootvader deze eerste remedie gebruikt om gekwetste soldaten op het slagveld te behandelen of om de pijn van stervende te verlichten. Zijn grootvader had het geleerd van een Indiaanse genezer die bedreven was in het gebruik van medicinale planten en remedies.

Het gaat om het gebruik van de bladeren van de beerpoot (C. tomentosa), een plant die endemisch is voor Zuid-Afrika. Davis ‘grootvader maalde en kookte de bladeren en bleef roeren tot hij een donkere en stroperige substantie had.

Hij spande het en liet het vervolgens nog drie tot vier uur sudderen tot de substantie donkerder en dikker werd. Dit kan dan worden geconsumeerd, net als hoestsiroop, voor een snelwerkende verlichting van intense pijn.

De herstellende kracht van Baardmos

Baardmos  (U. barbata) is een korstmos dat te vinden is op de stammen en blootliggende wortels van bomen in de hooggelegen bossen van Colorado. Davis had het middel van zijn grootvader, gemaakt van U. barbata, voor zichzelf gebruikt om een ​​infectie te behandelen die werd veroorzaakt door de antibioticaresistente bacterie Staphylococcus aureus.

S. aureus is een pathogene bacterie die vaak longontsteking veroorzaakt. Experts beschouwen het als de dodelijkste stam onder de Staphylococcus-bacterie omdat het de longen binnendringt.

Davis merkt zelfs op dat van de meer dan 500.000 Amerikanen die deze dodelijke bacterie elk jaar oplopen, er ongeveer 50.000 dood gaan als gevolg van dodelijke complicaties als gevolg van hun infecties.

Wetenschappers schrijven de krachtige antibacteriële eigenschappen van U. barbata toe aan usnic acid, een bioactieve stof die voorkomt in korstmossen. U. barbata zelf is in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt als een antimicrobieel middel onder de naam “Song Lo”.

Om van dit korstmos een antibacterieel medicijn te maken, vermaalt u een ons en plaatst u het in een pan. Giet 5 oz wodka in en laat het mengsel twee uur sudderen. De resulterende stof kan vervolgens rechtstreeks op de infectieplaats worden aangebracht.

Rood snavelpoeder

Dit derde medicijn, legt Davis uit, leerde hij van een oude vrouw die zijn grootvader decennia geleden had behandeld. De vrouw had onderhoudsmedicijnen gebruikt voor haar hoge cholesterol en hoge bloeddruk, maar de medicijnen eisten haar lever.

Om de schadelijke effecten van de medicijnen tot een minimum te beperken en haar voorgoed van medicatie af te houden, raadde Davis ‘grootvader aan om de gemalen bessen van de C. oxyacantha-boom te consumeren in plaats van bloeddruk- en cholesterolmedicatie te nemen.

De gemalen bessen bleken effectief en de vrouw stopte met haar medicatie, waardoor haar lever de tijd kreeg om te regenereren en te herstellen van de schadelijke effecten van de medicijnen.

Deskundigen hebben sindsdien de gerapporteerde cardioprotectieve en hepatoprotectieve effecten van C. oxyacantha bestudeerd en vonden bewijs ter ondersteuning van beide.

In 2013 ontdekten Chinese wetenschappers dat C. oxyacantha het hart en de bloedvaten kan beschermen tegen oxidatieve stress als gevolg van vrije radicalen en een hoog cholesterolgehalte. Oxidatieve stress is een groot probleem bij de pathogenese van myocardiale ischemie die kan leiden tot een hartaanval.

C. oxyacantha blijkt ook de regeneratie van beschadigde levercellen te stimuleren en de algehele gezondheid van de lever te ondersteunen. (Zie ook: arme ginseng die beschermt tegen leverschade.)

Deze krachtige remedies zijn gemaakt van alledaagse planten die ongelooflijke geneeskrachtige eigenschappen en gezondheidsvoordelen bieden. Zoals Davis opmerkt, kunnen deze planten heel nuttig zijn in tijden van crisis en noodsituaties.

Bronnen:

BioPrepper.com

NCBI.NLM.NIH.gov 1

NCBI.NLM.NIH.gov 2

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Bijna 94 procent van de inheemse planten en bestuivingsnetwerken is verdwenen of beschadigd
Next 8 gezondheidsvoordelen van het eten van peren

You might also like

Natuurlijk genezen

Word je vaak moe wakker? Niet als je dit neemt voor het slapen!

Luister naar dit artikel Heb je ook vaak dat je een vroeg naar bed bent gegaan om uitgerust wakker te worden, maar dat je bij het opstaan eigenlijk meer vermoeid

Natuurlijk genezen

Eet 1/4 theelepel van Dit Kruid & U Zal Snel In Slaap vallen!

Luister naar dit artikel Miljoenen mensen worden elke avond geconfronteerd met slaapproblemen of lijdt aan slapeloosheid. Het is verre van een gemakkelijke taak om regelmatig moeite te hebben om in

Natuurlijk genezen

Hoe CBD-olie de geest en het lichaam beïnvloedt

Luister naar dit artikel CBD-olieproducten zijn steeds populairder geworden, maar hoe werken ze precies? En zijn ze echt zo effectief als ze beweren te zijn? Steun Naturotheek: Alleen via uw