*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Bijna 94 procent van de inheemse planten en bestuivingsnetwerken is verdwenen of beschadigd

Bijna 94 procent van de inheemse planten en bestuivingsnetwerken is verdwenen of beschadigd

Het is geen geheim dat bijenpopulaties in de problemen zitten, en nieuw onderzoek van de York University onderzocht de geschiedenis van inheemse bijen- en plantensystemen en ontdekte dat 94% van die netwerken verloren is gegaan. Dertig procent van de netwerken is permanent verloren gegaan, terwijl 64% van de netwerken is verstoord omdat inheemse bijen niet langer inheemse planten bezoeken.

Er zijn verschillende redenen voor de verliezen in de netwerken. Klimaatverandering is waarschijnlijk de grootste motor. We weten dat de jaarlijkse temperaturen in de afgelopen 100 jaar met 2,5 graden zijn veranderd. Dit is genoeg om de tijd te veranderen waarop bepaalde inheemse planten bloeien …

Voor een bij die maanden achtereen er op uit is of een generalistische bestuiver is, is dit niet zo’n kritieke mismatch, maar voor een bij die maar twee weken per jaar uit is en maar een paar bloemengastheren heeft, kan dit verwoestend zijn. ”

Inheemse bijenpopulaties staan ​​ook onder druk van invasieve soorten. De wereldwijde handel in sierplanten heeft insecten die in plantenstammen leven gemakkelijk van het ene continent naar het andere kunnen migreren en de inheemse bevolking kunnen verdrijven. Naast invasieve soorten verstoren neonicotinoïden bijengedrag zoals vliegvermogen, leer- en geheugenvermogen en temperatuurregulatie.

Bronnen:

Sandra Rehan, studie auteur, Universiteit van New Hampshire

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Het kruid dat voorkomt dat fluoride je hersenen vernietigt
Next Drie natuurlijke remedies voor pijnverlichting, infecties en voor het verbeteren van de gezondheid van het hart

About author

You might also like