*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Drinkt jouw kind of kleinkind dit drankje? Straks is dat verboden.. Goed of niet?

Drinkt jouw kind of kleinkind dit drankje? Straks is dat verboden.. Goed of niet?

Energy drankjes, de meeste mensen maken zich er wel eens schuldig aan. Vooral als je een lange dag voor de boeg hebt en al moe bent, dan kan dit echt de oplossing zijn om er doorheen te komen. Je hebt veel verschillende soorten en merken, bijvoorbeeld Red Bull of Golden Power. Maar ben jij ook bekend met het drankje genaamd ‘Monster’?

Albert Heijn is de strijd tegen suiker aangegaan. Het nieuwste besluit binnen die richtlijnen? Stoppen met de verkoop van het mierzoete energiedrankje ‘Monster Energy’. “Wij willen onze klanten inspireren gezonder te eten en te drinken”, laat Albert Heijn weten aan RTV Noord-Holland.

“Dat betekent dat we stap voor stap producten verbeteren, bijvoorbeeld door suiker te reduceren en nieuwe producten te introduceren. En dat betekent soms ook dat we ervoor kiezen om producten niet meer te verkopen, zoals deze energiedrankjes.”

Cola?
Twitteraars zijn niet zo enthousiast over de actie. Ook dat het feit dat Albert Heijn alleen nog maar energiedrankjes tot 250 milliliter verkoopt, zorgt voor ergernis.

Wat vinden jullie van deze actie? Goed of juist niet? Ik ben het er wel mee eens, we moeten dit verbieden voor de gezondheid van onze kinderen!

Previous Wauw, kaneel blijkt wel voor iets heel speciaals goed te zijn!
Next De meest geniale tips en trucs om je verstopte wc te ontstoppen en schoon te maken

You might also like

Algemeen

Weet hoe je darmkanker kunt herkennen door aandacht te schenken aan deze symptomen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Darmkanker is een levensbedreigende aandoening die de dikke darm treft. Volgens de Mayo Clinic beginnen de meeste gevallen

Algemeen

Paracetamols zouden je minder empathisch kunnen maken

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Paracetamols horen je enkel minder fysieke pijn te laten voelen, maar een nieuw onderzoek lijkt aan te tonen dat

Algemeen

109-Jarige Vrouw Zegt: Vermijding Van Mannen Is Het Geheim Van Een Lang Leven.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Jessie Gallan is officieel de oudste vrouw in Schotland, met 109 jaar leven. Nu onthulde ze haar geheim aan

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply