*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Wauw, kaneel blijkt wel voor iets heel speciaals goed te zijn!

Wauw, kaneel blijkt wel voor iets heel speciaals goed te zijn!

Kaneel kan net even dié extra toevoeging geven, zodat je eten extra lekker smaakt. Heb je bijvoorbeeld wel eens appel met kaneel geprobeerd? Doe het even in de magnetron en je hebt een appeltaartje. Heerijk en gezond.

Maar wist je dat kaneel ook voor andere dingen mega goed zijn? Als je soms moeite hebt met dingen onthouden, dan moet je zeker snel verder lezen. Uit een recent onderzoek is namelijk gebleken dat kaneel je hersenfunctie kan verbeteren!

Onderzoekers van het Rush University Medical Center hebben ondervonden dat kaneel je geheugen een boost kan geven. Dat is even mooi nieuws! Het onderzoek, gepubliceerd in het Journal of Neuroimmune Pharmacology, wijst uit dat het eten van kaneel kan leiden tot een toename van een eiwitgehalte in je hersenen. Dit zorgt er weer voor dat je beter kunt leren.

Als kaneel wordt verteerd, dan wordt het in je lichaam omgezet in natriumbenzoaat. Dit is een moeilijk woord voor een stofje wat het aanmaken van gezonde neuronen stimuleert. je hebt neuronen nodig om te kunnen leren en om dingen te onthouden.

Voortaan dus overal kaneel op strooien?

Previous Last van pijnlijke knieën? Met deze handige tips zullen je knieën aanvoelen als NOOIT tevoren!
Next Drinkt jouw kind of kleinkind dit drankje? Straks is dat verboden.. Goed of niet?

You might also like

Natuurlijk genezen

Zo krijg je hagelwitte tanden zonder je tanden te bleken!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ben jij ook weleens jaloers op die mooie stralende witte tanden van filmsterren en wil je het liefst

Natuurlijk genezen

Kijken en delen! Vrouw Combineert kokosolie en Cannabis Olie en verslaat kanker!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een dame werd gediagnosticeerd met ver gevorderde terminale longkanker en hoewel de artsen zeiden dat het ongeneeslijk is,

Natuurlijk genezen

Trakteer uzelf: waarom kruidentheebaden het nieuwe gezonde badtijdritueel + recepten kunnen zijn

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen verdient een rustgevend en stressvrij leven; dat is echter niet de realiteit waarin ieder van ons leeft.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply