*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De gezondheid van het hart natuurlijk verbeteren met Dr. Jack Wolfson

De gezondheid van het hart natuurlijk verbeteren met Dr. Jack Wolfson

Op de NaturalHealth365 Podcast praat Jonathan Landsman met Dr.Jack Wolfson, gecertificeerd cardioloog, auteur van de # 1 Amazon-bestseller, The Paleo Cardiologist: The Natural Way to Heart Health, en vijfvoudig winnaar van de Natural Choice Award als een holistische arts

Het interview begint met Jonathan die Dr. Wolfson vraagt ​​naar zijn reis van een conventioneel opgeleide cardioloog naar een meer integratieve benadering. Dr. Wolfson geeft een korte geschiedenis van zijn 10+ jaar in het onderwijs en hoe hij zijn vrouw ontmoette – een chiropractische arts – die hem in de eerste paar dates uitlegde dat hij mensen niet op de juiste manier hielp.

Zijn vrouw legde hem uit dat hij geneesmiddelen voorschrijft en ook zeer gevaarlijke procedures uitvoert in plaats van te zorgen voor wat het probleem veroorzaakt. De vrouw van Dr. Wolfson legde uit dat hij zich zowel op voeding als op levensstijl moest concentreren om goed met de zorgen van de patiënt om te kunnen gaan.

Conventioneel geschoolde artsen moeten deze boodschap horen

Vervolgens stelt Jonathan de vraag: hoe kunnen andere artsen leren van zijn professionele ervaring en mogelijk die zorgverleners helpen die ‘vastzitten’ in het hebzuchtige (symptoomgebaseerde) systeem van de westerse geneeskunde? Dr. Wolfson legt uit hoe iedereen het systeem kan verlaten als hij het systeem kon verlaten. Hij voegt er ook aan toe dat het ‘geen gemakkelijke reis’ is, maar het is het waard!

Door het interview voort te zetten, begint Jonathan te bewegen in de richting van onderwerpen met betrekking tot hartgezondheid en hartaandoeningen. Het eerste hartprobleem waar Jonathan het over heeft, is het probleem van hartkloppingen.

Jonathan vroeg Dr. Wolfson hoe groot het probleem is en hoe hij deze gezondheidstoestand behandelt in vergelijking met conventioneel opgeleide artsen. Dr. Wolfson legt uit dat hartkloppingen bij meer dan 1 miljoen mensen voorkomen en hoe deze hartkloppingen van geval tot geval verschillen. Helaas benadrukt Dr. Wolfson dat de meeste conventioneel opgeleide artsen meteen farmaceutische medicijnen zouden voorschrijven. Als u echter niet goed kijkt naar de oorzaak van deze hartkloppingen, zal medicamenteuze “therapie” nooit de oorzaak van het probleem aanpakken.

Ontdek hoe voeding een belangrijke rol speelt bij de gezondheid van uw hartritme

Vervolgens gaat Jonathan dieper in op hoe slechte voedingskeuzes het hartritme kunnen beïnvloeden. Dr. Wolfson legt uit hoe iedereen verschillende (negatieve) triggers heeft, of het nu gaat om chocoladetaart, koffie of zelfs alcohol.

Jonathan legt vervolgens uit hoe deze hartkloppingen een enorm ongemak voor iemands leven kunnen zijn en ook fysiek uitputtend kunnen zijn voor die persoon. Dr. Wolfson voegt eraan toe dat als deze hartkloppingen niet onder controle blijven, ze kunnen leiden tot nog ernstigere hartaandoeningen of zelfs voortijdige dood.

Tegen het einde van de podcast vraagt ​​Jonathan hoe hydratatie (of in veel gevallen uitdroging) een belangrijke rol kan spelen bij het verslechteren van de gezondheid van het hart, en hoe hij ook het verband legt tussen COVID-19 en de constante belasting van de hartspier. Dr. Wolfson legt vervolgens uit hoe belangrijk dit onderwerp is voor de gezondheid van het hart.

Negeer de invloed van emotionele stress op de gezondheid van het hart niet

Tot slot vertelt Jonathan over hoe de huidige COVID-19-crisis de hartfunctie schaadt. De huidige lockdown-bevelen en al dit sociale isolement veroorzaken bijvoorbeeld een enorme hoeveelheid angst en emotionele stress bij te veel mensen. De extra stress van deze pandemie heeft de verkoop van alcohol tot een alarmerend niveau gedreven. Dit is allemaal niet goed voor het hart.

Dr. Wolfson besluit met het belang van meer buiten komen in de frisse lucht en het belang van het vermijden van giftige chemicaliën in alle producten die u koopt.

Zorg ervoor dat u helemaal naar het einde van de podcast luistert, terwijl Jonathan en Dr. Wolfson praten over het belang van het beschermen van uw gezondheid. Dr. Wolfson benadrukt koste wat het kost het belang van het verwijderen van ongewenste stress uit uw leven.

Als u op zoek bent naar een betere gezondheid van uw hart, is deze show misschien wel een redder in nood!

Over Dr. Jack Wolfson

Jack Wolfson, D.O., is een board-gecertificeerde cardioloog die het zat werd dat patiënten niet echt beter werden (terwijl ze zich soms slechter voelden) door het gebruik van farmaceutische producten en het ondergaan van conventionele medische procedures. Als gevolg hiervan opende hij Wolfson Integrative Cardiology, waar hij nu diepgaande tests en gerichte voeding toepast om hart- en vaatziekten te voorkomen en te behandelen. Hij behandelt de hele persoon, zoekt de oorzaak van het probleem, in plaats van alleen de symptomen te behandelen.

Dr. Wolfson biedt praktische oplossingen voor de gezondheid van het hart. En is momenteel beschikbaar voor consultatie als telegeneeskundig arts. Als je op zoek bent naar een goed boek om te lezen: bekijk dan eens de Amazon-bestseller van Dr. Wolfson, “The Paleo Cardiologist”.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Van vitamine D tot het eten van het juiste voedsel: hier zijn enkele natuurlijke manieren om reumatoïde artritis te behandelen
Next Tijd voor verandering(We gaan verbouwen)

You might also like

Natuurlijk genezen

Met dit natuurlijke product kun je je oogproblemen natuurlijk oplossen en zo je zicht aanzienlijk verbeteren!

Onze ogen zijn een belangrijke zintuiglijk orgaan. Ze zijn een belangrijk onderdeel in onze hersenen en nemen onze omgeving waar. Echter is dit zintuig zeer gevoelig en zijn effectiviteit neemt

Natuurlijk genezen

5 Signalen die duiden op een hartaanval. Dit MOET iedereen weten!

Een hartaanval treedt op bij een ernstige vermindering of volledige blokkering van de bloedstroom naar het hart. De bloedstroom zorgt ervoor dat de hartspier zuurstof krijgt. De belangrijkste oorzaak is

Natuurlijk genezen

Reinig je nieren van gifstoffen met deze twee ingrediënten.

Okra is een groenten soort die vaak in het buitenland wordt gebruikt. Okra staat erom bekend dat het astma en cholesterol verlaagt. Het geeft je immuunsysteem een oppepper en door