*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Duitse neuroloog waarschuwt voor het dragen van gezichtsmaskers: ‘zuurstofgebrek veroorzaakt permanente neurologische schade’
oktober 6, 2020 27060 Views

Duitse neuroloog waarschuwt voor het dragen van gezichtsmaskers: ‘zuurstofgebrek veroorzaakt permanente neurologische schade’

Dit is een van de belangrijkste berichten die ik ooit heb gemaakt, dus lees het alsjeblieft. Ik heb een transcriptie geschreven van enkele hoogtepunten uit de recente en uiterst dringende videoboodschap van Dr. Margarite Griesz-Brisson.

 

 

 

 

Dr. Margarite Griesz-Brisson MD, PhD is een adviseur neuroloog en neurofysioloog met een doctoraat in de farmacologie, met speciale interesse in neurotoxicologie, omgevingsgeneeskunde, neuroregeneratie en neuroplasticiteit. Dit is wat ze te zeggen heeft over gezichtsmaskers en hun effecten op onze hersenen:
“Het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht zal ongetwijfeld leiden tot zuurstoftekort en een overstroming van kooldioxide. We weten dat het menselijk brein erg gevoelig is voor zuurstofgebrek. Er zijn bijvoorbeeld zenuwcellen in de hippocampus die niet langer zonder zuurstof kunnen zijn dan 3 minuten – ze kunnen niet overleven.

De acute waarschuwingssymptomen zijn hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, concentratieproblemen, vertraging van de reactietijd – reacties van het cognitieve systeem.

Wanneer u echter chronisch zuurstoftekort heeft, verdwijnen al deze symptomen omdat u eraan went. Maar uw efficiëntie blijft verminderd en het zuurstoftekort in uw hersenen blijft toenemen.

We weten dat het ontwikkelen van neurodegeneratieve ziekten jaren tot decennia duurt. Als u vandaag uw telefoonnummer vergeet, is de storing in uw hersenen al 20 of 30 jaar geleden begonnen.

Terwijl u denkt dat u eraan gewend bent geraakt uw masker te dragen en uw eigen uitgeademde lucht opnieuw in te ademen, worden de degeneratieve processen in uw hersenen versterkt naarmate uw zuurstofgebrek voortduurt.

Het tweede probleem is dat de zenuwcellen in uw hersenen zich niet normaal kunnen delen. Dus als onze regeringen het genereus zullen toestaan ​​om de maskers te verwijderen en over een paar maanden weer vrij zuurstof te ademen, zullen de verloren zenuwcellen niet langer worden geregenereerd. Wat weg is, is weg.

Ik draag geen masker, ik heb mijn hersens nodig om na te denken. Ik wil een helder hoofd hebben als ik met mijn patiënten te maken heb, en niet in een door kooldioxide geïnduceerde anesthesie.

Er is geen ongegronde medische vrijstelling van gezichtsmaskers omdat zuurstofgebrek gevaarlijk is voor elk brein. Het moet de vrije beslissing van elk mens zijn of ze een masker willen dragen dat absoluut niet effectief is om zichzelf tegen een virus te beschermen.

Voor kinderen en adolescenten zijn maskers een absoluut nee-nee. Kinderen en adolescenten hebben een extreem actief en adaptief immuunsysteem en ze hebben een constante interactie met het microbioom van de aarde nodig. Hun brein is ook ongelooflijk actief, omdat er zoveel te leren is. Het brein van het kind, of het brein van de jeugd, dorst naar zuurstof. Hoe metabolisch actiever het orgaan is, hoe meer zuurstof het nodig heeft. Bij kinderen en adolescenten is elk orgaan metabolisch actief.

Het is niet alleen gevaarlijk voor hun gezondheid om de hersenen van een kind of adolescent van zuurstof te onthouden of op enigerlei wijze te beperken, het is ook absoluut crimineel. Zuurstoftekort remt de ontwikkeling van de hersenen en de schade die daardoor is opgetreden KAN NIET worden teruggedraaid.

Het kind heeft de hersenen nodig om te leren, en de hersenen hebben zuurstof nodig om te functioneren. Daar hebben we geen klinische studie voor nodig. Dit is een eenvoudige, onbetwistbare fysiologie. Bewust en opzettelijk veroorzaakt zuurstoftekort is een absoluut opzettelijk gevaar voor de gezondheid en een absolute medische contra-indicatie.

Een absolute medische contra-indicatie in de geneeskunde betekent dat dit medicijn, deze therapie, deze methode of maatregel niet mag worden gebruikt. Om een ​​hele bevolking te dwingen een absolute medische contra-indicatie met geweld te gebruiken, moeten hiervoor duidelijke en ernstige redenen zijn, en de redenen moeten worden voorgelegd aan bevoegde interdisciplinaire en onafhankelijke instanties om te worden geverifieerd en geautoriseerd.

Als dementie over tien jaar exponentieel zal toenemen en de jongere generaties hun door God gegeven potentieel niet kunnen bereiken, zal het niet helpen om te zeggen “we hadden de maskers niet nodig”.

Hoe kunnen een dierenarts, een softwaredistributeur, een zakenman, een elektrische autofabrikant en een natuurkundige beslissen over de gezondheid van de hele bevolking? Alstublieft, beste collega’s, we moeten allemaal wakker worden.

Ik weet hoe schadelijk zuurstofgebrek is voor de hersenen, cardiologen weten hoe schadelijk het is voor het hart, longartsen weten hoe schadelijk het is voor de longen. Zuurstoftekort beschadigt elk orgaan.

Waar zijn onze gezondheidsafdelingen, onze ziektekostenverzekering, onze medische verenigingen? Het zou hun plicht zijn geweest om krachtig tegen de lockdown te zijn en deze vanaf het begin te stoppen.

Waarom geven de medische raden straffen uit aan doktoren die mensen vrijstellingen verlenen? Moet de persoon of de arts serieus bewijzen dat zuurstofvervuiling schadelijk is voor mensen? Wat voor soort medicijn vertegenwoordigen onze artsen en medische verenigingen?

Wie is verantwoordelijk voor deze misdaad? Degenen die het willen afdwingen? Degenen die het laten gebeuren en meespelen, of degenen die het niet voorkomen?

Het gaat niet om maskers, het gaat niet om virussen, het gaat zeker niet om je gezondheid. Het gaat om veel veel meer. Ik doe niet mee. Ik ben niet bang.

Je merkt het, ze nemen al onze lucht om te ademen. De noodzaak van het uur is persoonlijke verantwoordelijkheid. We zijn verantwoordelijk voor wat we denken, niet voor de media. We zijn verantwoordelijk voor wat we doen, niet voor onze superieuren. We zijn verantwoordelijk voor onze gezondheid, niet voor de Wereldgezondheidsorganisatie. En we zijn verantwoordelijk voor wat er in ons land gebeurt, niet de regering. ”

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Zonne-energie is niet zo schoon en ook niet zo duurzaam als milieuactivisten beweren dat het is
Next Immuniteit bereiken: een privétop van epidemiologen tegen lockdowns (video)

About author

You might also like

Algemeen

14 leefgewoonten waar je mee moet ophouden voor je veertigste

Drink je nog wel eens een glaasje te veel, sla je de sportschool regelmatig over en stel je dat bezoek aan de huisarts steeds maar uit? Stop daar mee. Veel

Algemeen

9 Onverwachte dingen die allergieën veroorzaken

Een allergie is een chronische ziekte waar een kwart van Nederland mee te kampen heeft en je helaas  je hele leven last van kan hebben. Een allergie kan je krijgen

Algemeen

Ze doet een stukje spons in een klein potje en maakt iets wat ELKE vrouw dagelijks tijd gaat besparen!

Een van de meest tijdrovende beauty klusjes voor een vrouw is het doen van hun nagels. Er zijn weinig vrouwen die er ook daadwerkelijk problemen mee hebben maar laten we