Duitse neuroloog waarschuwt voor het dragen van gezichtsmaskers: ‘zuurstofgebrek veroorzaakt permanente neurologische schade’
oktober 6, 2020 29719 Views

Duitse neuroloog waarschuwt voor het dragen van gezichtsmaskers: ‘zuurstofgebrek veroorzaakt permanente neurologische schade’

Luister naar dit artikel

Dit is een van de belangrijkste berichten die ik ooit heb gemaakt, dus lees het alsjeblieft. Ik heb een transcriptie geschreven van enkele hoogtepunten uit de recente en uiterst dringende videoboodschap van Dr. Margarite Griesz-Brisson.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


 

 

 

 

Dr. Margarite Griesz-Brisson MD, PhD is een adviseur neuroloog en neurofysioloog met een doctoraat in de farmacologie, met speciale interesse in neurotoxicologie, omgevingsgeneeskunde, neuroregeneratie en neuroplasticiteit. Dit is wat ze te zeggen heeft over gezichtsmaskers en hun effecten op onze hersenen:
“Het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht zal ongetwijfeld leiden tot zuurstoftekort en een overstroming van kooldioxide. We weten dat het menselijk brein erg gevoelig is voor zuurstofgebrek. Er zijn bijvoorbeeld zenuwcellen in de hippocampus die niet langer zonder zuurstof kunnen zijn dan 3 minuten – ze kunnen niet overleven.

De acute waarschuwingssymptomen zijn hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, concentratieproblemen, vertraging van de reactietijd – reacties van het cognitieve systeem.

Wanneer u echter chronisch zuurstoftekort heeft, verdwijnen al deze symptomen omdat u eraan went. Maar uw efficiëntie blijft verminderd en het zuurstoftekort in uw hersenen blijft toenemen.

We weten dat het ontwikkelen van neurodegeneratieve ziekten jaren tot decennia duurt. Als u vandaag uw telefoonnummer vergeet, is de storing in uw hersenen al 20 of 30 jaar geleden begonnen.

Terwijl u denkt dat u eraan gewend bent geraakt uw masker te dragen en uw eigen uitgeademde lucht opnieuw in te ademen, worden de degeneratieve processen in uw hersenen versterkt naarmate uw zuurstofgebrek voortduurt.

Het tweede probleem is dat de zenuwcellen in uw hersenen zich niet normaal kunnen delen. Dus als onze regeringen het genereus zullen toestaan ​​om de maskers te verwijderen en over een paar maanden weer vrij zuurstof te ademen, zullen de verloren zenuwcellen niet langer worden geregenereerd. Wat weg is, is weg.

Ik draag geen masker, ik heb mijn hersens nodig om na te denken. Ik wil een helder hoofd hebben als ik met mijn patiënten te maken heb, en niet in een door kooldioxide geïnduceerde anesthesie.

Er is geen ongegronde medische vrijstelling van gezichtsmaskers omdat zuurstofgebrek gevaarlijk is voor elk brein. Het moet de vrije beslissing van elk mens zijn of ze een masker willen dragen dat absoluut niet effectief is om zichzelf tegen een virus te beschermen.

Voor kinderen en adolescenten zijn maskers een absoluut nee-nee. Kinderen en adolescenten hebben een extreem actief en adaptief immuunsysteem en ze hebben een constante interactie met het microbioom van de aarde nodig. Hun brein is ook ongelooflijk actief, omdat er zoveel te leren is. Het brein van het kind, of het brein van de jeugd, dorst naar zuurstof. Hoe metabolisch actiever het orgaan is, hoe meer zuurstof het nodig heeft. Bij kinderen en adolescenten is elk orgaan metabolisch actief.

Het is niet alleen gevaarlijk voor hun gezondheid om de hersenen van een kind of adolescent van zuurstof te onthouden of op enigerlei wijze te beperken, het is ook absoluut crimineel. Zuurstoftekort remt de ontwikkeling van de hersenen en de schade die daardoor is opgetreden KAN NIET worden teruggedraaid.

Het kind heeft de hersenen nodig om te leren, en de hersenen hebben zuurstof nodig om te functioneren. Daar hebben we geen klinische studie voor nodig. Dit is een eenvoudige, onbetwistbare fysiologie. Bewust en opzettelijk veroorzaakt zuurstoftekort is een absoluut opzettelijk gevaar voor de gezondheid en een absolute medische contra-indicatie.

Een absolute medische contra-indicatie in de geneeskunde betekent dat dit medicijn, deze therapie, deze methode of maatregel niet mag worden gebruikt. Om een ​​hele bevolking te dwingen een absolute medische contra-indicatie met geweld te gebruiken, moeten hiervoor duidelijke en ernstige redenen zijn, en de redenen moeten worden voorgelegd aan bevoegde interdisciplinaire en onafhankelijke instanties om te worden geverifieerd en geautoriseerd.

Als dementie over tien jaar exponentieel zal toenemen en de jongere generaties hun door God gegeven potentieel niet kunnen bereiken, zal het niet helpen om te zeggen “we hadden de maskers niet nodig”.

Hoe kunnen een dierenarts, een softwaredistributeur, een zakenman, een elektrische autofabrikant en een natuurkundige beslissen over de gezondheid van de hele bevolking? Alstublieft, beste collega’s, we moeten allemaal wakker worden.

Ik weet hoe schadelijk zuurstofgebrek is voor de hersenen, cardiologen weten hoe schadelijk het is voor het hart, longartsen weten hoe schadelijk het is voor de longen. Zuurstoftekort beschadigt elk orgaan.

Waar zijn onze gezondheidsafdelingen, onze ziektekostenverzekering, onze medische verenigingen? Het zou hun plicht zijn geweest om krachtig tegen de lockdown te zijn en deze vanaf het begin te stoppen.

Waarom geven de medische raden straffen uit aan doktoren die mensen vrijstellingen verlenen? Moet de persoon of de arts serieus bewijzen dat zuurstofvervuiling schadelijk is voor mensen? Wat voor soort medicijn vertegenwoordigen onze artsen en medische verenigingen?

Wie is verantwoordelijk voor deze misdaad? Degenen die het willen afdwingen? Degenen die het laten gebeuren en meespelen, of degenen die het niet voorkomen?

Het gaat niet om maskers, het gaat niet om virussen, het gaat zeker niet om je gezondheid. Het gaat om veel veel meer. Ik doe niet mee. Ik ben niet bang.

Je merkt het, ze nemen al onze lucht om te ademen. De noodzaak van het uur is persoonlijke verantwoordelijkheid. We zijn verantwoordelijk voor wat we denken, niet voor de media. We zijn verantwoordelijk voor wat we doen, niet voor onze superieuren. We zijn verantwoordelijk voor onze gezondheid, niet voor de Wereldgezondheidsorganisatie. En we zijn verantwoordelijk voor wat er in ons land gebeurt, niet de regering. ”

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Zonne-energie is niet zo schoon en ook niet zo duurzaam als milieuactivisten beweren dat het is
Next Immuniteit bereiken: een privétop van epidemiologen tegen lockdowns (video)

You might also like

Algemeen

Pak alsjeblieft je F * king rotzooi op

Luister naar dit artikel Wat is het meest verontrustende landschap dat je ooit hebt gezien? Voor mij was het de berg afval in de buurt van mijn geboortestad. Het is

Algemeen

Die ene vergissing die je niet moet maken met shampoo

Luister naar dit artikel Bijna de helft van ons krijgt vroeger of later last van roos. En heel veel mensen gebruiken dan ook anti-roosshampoo. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks

Algemeen

Luister niet naar uw arts

ZE WETEN ALLEEN EEN HELEBOEL VAN VRIJWEL HELEMAAL NIETS  Door: Remko Kuipers, gezondheidscoach, arts in opleiding tot cardioloog en onderzoeker. Luister naar dit artikel Vaak als ik in het personeelsrestaurant sta