*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Eerstelijnsverpleegkundige Erin Marie Olszewski spreekt zich uit over dodelijke Covid-protocollen

Eerstelijnsverpleegkundige Erin Marie Olszewski spreekt zich uit over dodelijke Covid-protocollen

In dit interview vertelt de gepensioneerde legerveteraan Erin Marie Olszewski, een verpleegster die maandenlang COVID-19-patiënten behandelde in het Elmhurst Hospital Center, een openbaar ziekenhuis in Queens, New York – het epicentrum van de pandemie in de VS.

Olszewski werd geboren in Michigan en groeide op in een klein stadje in Wisconsin en ging op 17-jarige leeftijd bij het leger. Toen 9/11 gebeurde, volgde ze een basisopleiding. “Ik was pas 18 jaar oud, dus ik groeide vrij snel op”, zegt ze.

In totaal zat ze iets meer dan een jaar in Irak. Na haar terugkeer in de VS werkte ze bij het Special Operations Command in Tampa, Florida, voordat ze het leger verliet en in de verpleging ging. Iets meer dan 20 jaar geleden, juli 2000, las ik een studie van Dr. Barbara Starfield2, gepubliceerd in JAMA. Het bevatte statistieken die artsen identificeerden als de derde belangrijkste doodsoorzaak.

Medische nalatigheid was de norm

Naarmate de COVID-19-pandemie vorderde, had New York, als hotspot, dringend behoefte aan bekwame verpleegsters, dus Olszewski eindigde als vrijwilliger en ging in april 2020 bij Elmhurst werken. “Het zat nog steeds extreem vol in deze ziekenhuizen met vrijwel elke persoon aan een beademingsapparaat ‘, zegt ze.

Vreemd genoeg kreeg ze te horen dat ze dagen moest wachten op haar opdracht toen ze daar aankwam. Normaal gesproken wordt er in tijden van oorlog van je verwacht dat je meteen aan het werk gaat. Dit was de eerste rode vlag die suggereerde dat alles niet was wat het leek. Sommige verpleegsters hadden 18 dagen in hotelkamers gewacht voordat ze hun toewijzing kregen.

Bekijk haar video hieronder

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Als je je hele huis van stroom zou kunnen voorzien met 60 minuten fietsen, zou je het dan doen?
Next "CLIMATE LOCKDOWN" - Het eindspel wordt duidelijk: post-menselijke toekomst

You might also like

Algemeen

Hartspecialist: “Roomboter beter dan transvette margarine”

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Roomboter, kaas en rood vlees zijn minder slecht voor het hart dan wordt aangenomen. Dat stelt een cardioloog

Algemeen

Maak kennis met de dokter die groente en fruit voorschrijft in plaats van medicijnen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De Griekse arts Hippocrates (460-377 v.Chr.) zei al: “Laat uw voedsel uw medicijn zijn en uw medicijn uw

Algemeen

Natuurlijke vitaminen vs synthetische (kunstmatige) vitaminen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Weet wat je eet: Natuurlijke vitaminen vs synthetische vitaminen Iedere keer als ik met mensen praat over vitaminen,