Als je je hele huis van stroom zou kunnen voorzien met 60 minuten fietsen, zou je het dan doen?

Als je je hele huis van stroom zou kunnen voorzien met 60 minuten fietsen, zou je het dan doen?

Luister naar dit artikel

Stel je voor dat je ochtendtraining je huis de hele dag van stroom zou kunnen voorzien, helemaal tot je volgende ochtendtraining. Nou, je hoeft het je misschien niet voor te stellen, want deze technologie bestaat nu. Manoj Bhargava heeft een nieuwe hometrainer uitgevonden die, als hij slechts zestig minuten per dag wordt gebruikt, je huis 24 uur lang kan voeden.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deze uitvinding was een onderdeel van een nieuw initiatief om elektriciteit te brengen naar plaatsen die frequente stroomuitval ondergaan of die overdag slechts enkele uren toegang hebben tot stroom. In onze moderne tijd kan zonder elektriciteit zitten iemand echt van de rest van de wereld scheiden. De missie van Bhargava is het overbruggen van de kloof voor degenen die aan armoede lijden en het voor hen gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot dezelfde informatie als de rest van de wereld, waardoor ze mogelijk meer kansen in het leven krijgen.

The Free Electric

De bovenstaande kop is ook de naam van deze geweldige en innovatieve fiets die dient als een oplossing voor een behoorlijk groot probleem in de onderontwikkelde landen van de wereld.

Volgens Bhargava moet de Free Electric leiden tot “betere gezondheid, meer vrije tijd, betere toegang tot onderwijs en kansen voor ondernemerschap.” Hij denkt ook dat het “letterlijk de wereld kan veranderen”.

Macht om de wereld te veranderen? Krachtige verklaring, maar als dit wereldwijd kan worden geïmplementeerd, zou ik het absoluut met hem eens moeten zijn. Deze technologie heeft niet alleen het vermogen om mensen in armoede te helpen, maar kan ook worden gebruikt door de rest van de wereld en door meer en meer mensen over de hele wereld die ernaar streven hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Ik heb het gevoel dat Millennials (zoals ikzelf) en jongere generaties dit allemaal zouden willen hebben! Het is niet alleen een geweldige manier om uw cardio binnen te krijgen, maar het biedt GRATIS elektriciteit die NUL-emissies of andere vervuiling produceert.

Zoals vermeld in de video, is het ook een geweldige oplossing in het gezicht van natuurlijke, of zelfs door de mens veroorzaakte rampen, omdat dit soort elektriciteit niet afhankelijk zou zijn van die gegenereerd en verkocht door energiebedrijven. Misschien is ooit een manier om deze energie op te slaan en op te slaan mogelijk – dan zullen de kansen hier veel ruimer zijn en een enorme factor kunnen zijn in het verminderen van de hoeveelheid vervuiling die onze huidige methoden van energieproductie creëren.

De toekomst is vriendelijk

Zoveel als er rampspoed en vernietiging overal om ons heen is, is er ook innovatie en vindingrijkheid. Mensen hebben een enorm potentieel. Hoewel er als samenleving veel problemen zijn, duiken oplossingen snel op en in de meeste gevallen bestaan ​​ze al. Oplossingen vinden lijkt niet het probleem te zijn, dus vraag jezelf af wat wat is? Het is zo geweldig om te zien dat ideeën zoals deze worden geconceptualiseerd en vervolgens zo efficiënt worden gebruikt en in gebruik genomen, dat het laat zien hoe onze soort in staat is om een ​​deel van de vernietiging die we door de jaren heen hebben veroorzaakt te stoppen en mogelijk terug te draaien.

Dit is absoluut een dubbele overwinning! We worden constant gebombardeerd met nieuwsverhalen en artikelen die ons vertellen om actiever te zijn, zoveel te stoppen met zitten, en nu met de Free Electric, moeten we actief zijn voordat we kunnen ontspannen en genieten van het gebruik van onze kostbare technologie.

Bronnen: Collective Evolution

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Een stapsgewijze handleiding voor het maken van zelfgemaakte tincturen
Next Eerstelijnsverpleegkundige Erin Marie Olszewski spreekt zich uit over dodelijke Covid-protocollen

You might also like

Algemeen

Betelpeper biedt een geweldig alternatief voor tandpasta met zijn antimicrobiële eigenschappen

Luister naar dit artikel Betelblad (Piper betle) in Nederland bekend als Betelpeper is een hartvormig blad dat veel wordt gebruikt in India, voornamelijk voor de mondzorg. De extracten van betelblad

Algemeen

Wat betekent druivenpitolie voor onze gezondheid?

Luister naar dit artikel De laatste tijd werd er al heel wat onderzoek verricht naar de invloed van druivenpitten en druivenpitolie. Daarbij kwamen verrassende resultaten aan het licht. Steun Naturotheek:

Algemeen

11 fantastische tips om je huis voor eens en altijd PERFECT schoon te houden. Waanzinnig handig!

Luister naar dit artikel Zelfs als schoonmaken niet je favoriete bezigheid is, kunnen goede resultaten het de moeite waard maken. Dat voldane gevoel dat je alles hebt gedaan wat je