*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Fairy-lantaarns maken met metselaarpotten
mei 20, 2020 1900 Views

Fairy-lantaarns maken met metselaarpotten

Als je kinderen door de fasen ‘monster-onder-mijn-bed’ of ‘bang-voor-het-donker’ gaan, kan dit echt een geweldige manier zijn om ze te helpen beter en vrediger te slapen. Ik ben misschien geen vijf meer, maar ik maak zeker veel van deze mooie toverlantaarns om mijn huis mee te versieren. Ze zijn gewoon zo mooi en charmant en ze zijn een geweldige manier om je kinderen te leren over de schoonheid van upcycling. In plaats van al die jam- of metselaarpotten die zich in de voorraadkast ophopen, weg te gooien, zou je ze kunnen gebruiken om deze kleine gloeiende lantaarns te maken die het enge donker in een magische wereld zouden veranderen.

Het beste van deze lantaarns – ze zijn supergemakkelijk te maken en aangezien we die gevreesde zomer naderen waar we niet zoveel buitenplezier kunnen hebben als we zouden willen, is het een geweldig idee om interessante doe-het-zelfprojecten op te stapelen, dus uw kinderen kunnen zich nog steeds amuseren.

Er zijn talloze verschillende methoden die mensen gebruiken om deze lantaarns te maken. Dit artikel richt zich op twee van de gemakkelijkste, die nog steeds tot de mooiste behoren. De eerste methode maakt gebruik van glow-in-the-dark-verf en de tweede is gemaakt met lijm en glitter, en ik moet toegeven dat de laatste de betere keuze is. Hoe dan ook, afhankelijk van wat direct voor u beschikbaar is, worden de twee eenvoudige stappen hieronder uitgelegd.

Verf gebruiken: benodigde materialen

Gebruikte glazen potten met alle labels verwijderd
Glow-in-the-dark acrylverf
Klein penseel
Fairy kartonnen of papieren uitsparingen

Stappen:

Verf met het penseel zoveel stippen en vormen als je wilt aan de binnenkant van de potten. Je zou patronen kunnen maken of geometrische vormen en sterrenbeelden van sterren kunnen tekenen. Wees creatief en verken je artistieke vaardigheden. Voor het beste resultaat moet u zoveel mogelijk verfkleuren gebruiken.
Zet de potten neer en laat de verf drogen.
Plaats de potten op een plek waar ze veel licht absorberen, zodat het gloei-effect wordt geactiveerd.
Plaats de fee-uitsparingen in de pot. Als uw kinderen deze zelf gaan maken, zorg er dan voor dat ze een veiligheidsschaar gebruiken.
Doe de lichten uit en geniet van de spannende magie!
Als je wilt, kun je glitter op het deksel van de pot smeren om het flauw ogende staal te bedekken en de lantaarns er mooier uit te laten zien. Sommige mensen gebruiken bloemenaccessoires om ze op te fleuren.
Je kunt ook wat LED-lampjes erin gooien om de pot helderder te laten gloeien.

Glitter en lijm gebruiken: benodigde materialen

Glazen potten zonder labels
Twee of drie staafjes gekleurde vloeibare lijm
Pakjes glitter (je kunt zoveel kleuren, vormen en maten gebruiken als je wilt)
Glow sticks of LED-lampjes
Fairy kartonnen of papieren uitsparingen

Stappen:

Strooi de vloeibare lijm over de hele binnenkant van de pot. Het is het beste om twee of drie verschillende kleuren te gebruiken om de charme te vergroten.
Giet je glitterpakketten in de pot en zorg ervoor dat ze de wanden raken. Sluit de pot goed en schud krachtig.
Wanneer de lijm helemaal droog is, plaats je je fee-uitsparingen in de pot. Je kunt ze met een touw aan het deksel van de pot bevestigen, zodat ze in de lucht hangen alsof ze vliegen.
Smeer het deksel van de pot in met extra glitter en lijm om het mooier te maken. Je kunt ook bloemenaccessoires gebruiken.
Doe de lichten uit en zet de toverlantaarns onder de gloeistaven, of gooi de LED-lampjes in de pot om de betoverde lantaarn te verlichten.
Je kinderen zouden hopelijk nooit meer bang zijn in het donker, want zodra de lichten uitgaan, komt er een magische wereld tevoorschijn. Ik zou graag willen denken dat zelfs als de vurige lantaarns niet binnen hun bereik zijn, ze nog steeds gewend zijn aan charmante gedachten en comfortabele rust.

Er zijn honderden creatieve YouTube-video’s waar je meer ideeën kunt opdoen voor gloeilampen. Sommige mensen gebruiken schoon water om een ​​lege fles te vullen met een hoop glitter aan de onderkant, gooi er een gloeistok in en bevestig een magneet aan de dop van de fles. Telkens wanneer de fles wordt omgedraaid, wordt de magie geactiveerd. Anderen geven er de voorkeur aan frisdrankflessen en acetaatvellen te gebruiken, maar welke methode je ook kiest, zolang er aan het eind iets gloeit en in het donker schijnt, heb je het!

 

Previous Goed nieuws voor de longen van de aarde nu de inheemse Amazonegroep een illegale boomkapzaak wint
Next De natuurlijke aanpak om stress en angst te elimineren

You might also like

Bouwen en Verbouwen

8+ krachtige manieren om je kleding natuurlijk wit en vlekvrij te maken

Een geweldig wit overhemd is een “moetje” in de meeste kledingkasten, of het nu onder een pak wordt gedragen of in de zomer door de stad waait. Frisse witte shorts

Bouwen en Verbouwen

Studie vindt azijn doodt bacteriën net zo goed of beter dan sommige commerciële schoonmakers

Het spijt ons u te moeten melden dat u al dat geld aan zoveel verschillende huishoudelijke schoonmaakmiddelen hebt verspild, terwijl u slechts twee dingen nodig hebt om het hele huis

Bouwen en Verbouwen

8 slimme methodes om teken op natuurlijke wijze af te weren

Het zomerweer komt er weer aan en die luie, wazige dagen betekenen kampeertochten, buitenspelen en genieten van moeder natuur op oh-zo-vele manieren. Het betekent ook dat het teken seizoen in