Gooi nooit meer je sinaasappelschil weg! DIT kan je er mee doen
juli 2, 2016 8866 Views

Gooi nooit meer je sinaasappelschil weg! DIT kan je er mee doen

Luister naar dit artikel

Persoonlijk vind ik sinaasappel het lekkerste fruitsoort dat er is. Ik wist nu wel dat je eierschillen kon gebruiken maar nooit over nagedacht dat de schil van een sinaasappel ook nog zo nuttig is! YouTuber Ela Gale brengt ons deze video met haar top 10 favoriete manieren om sinaasappelschillen te gebruiken!

Dus gooi nooit meer de schillen weg van je sinaasappel maar hergebruik ze! Hier beneden zie je hoe je ze kan hergebruiken.

Als deze tip leuk vond, vergeet hem dan niet te delen met al je vrienden!

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Wil je minder brood eten? Wij hebben heerlijke tips voor je die je niet moet missen!
Next 8 effectieve manieren om van de hik af te komen

You might also like

Algemeen

Je weet niet wat je mist als je geen komkommer toevoegt aan je water

Luister naar dit artikel Deze drank is zeer eenvoudig te maken en is een zeer smakelijke manier om gezond te blijven. Alles wat je nodig hebt is vers water en

Algemeen

Die ene vergissing die je niet moet maken met shampoo

Luister naar dit artikel Bijna de helft van ons krijgt vroeger of later last van roos. En heel veel mensen gebruiken dan ook anti-roosshampoo. Maar veel effect daarvan gaat verloren.

Algemeen

Deze vrouw overleed bijna aan iets dat jij waarschijnlijk elke dag doet

Luister naar dit artikel Heb je wat langer haar en heb je vaak een elastiekje bij je? Dan weet ik zeker dat jij die heel vaak om je pols draagt.