*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hangende mondhoeken kan je heel simpel voorkomen
juni 29, 2017 281675 Views

Hangende mondhoeken kan je heel simpel voorkomen

Als we ouder worden gaat alles ‘wat meer hangen’ – ook je mondhoeken!

Je mond wordt met ouder worden steeds minder krachtig waardoor je last kan krijgen van hangende mondhoeken.

Niet dat dat een groot probleem is, maar hangende mondhoeken laten je er anders uitzien dan je je van binnen voelt. Ze bezorgen je een verdrietige en soms zelfs verbitterde blik.

Met onderstaande simpele oefeningen kun je de spieren rondom je lippen versterken en voorkomen dat die gaan hangen.

Smile 🙂

Oefening 1 – het koordje

Beeld je in dat je glimlacht met de binnenkant van je mond of stel je voor dat je een touwtje vastmaakt aan je mondhoeken en dat omhoogtrekt naar je wenkbrauwen toe. Na een tijdje wordt dit een gewoonte en zullen je mondhoeken minder hangen.

Oefening 2 – duim en wijsvinger

Je kunt ook helpen met de duim en wijsvinger van je rechterhand. Duw beide mondhoeken langzaam ongeveer twee centimeter omhoog. Laat ze los en begin opnieuw. Doe dit ongeveer tien tot twintig keer per dag.

Oefening 3 – draai met je tong

Sluit je mond en ga met je tong rondom de buitenkant van je boventanden. Begin bij de kiezen achterin en beweeg je tong helemaal naar de andere kant. Doe dan hetzelfde bij je ondertanden. Blijf je tong zo ronddraaien en ga dan de andere kant op. Doe dit tien tot vijftien keer per dag.

Oefening 4 – bolle wangen

Druk je lippen stevig op elkaar en blaas je rechterwang bol. Houd dat een paar seconden vast. Doe dan hetzelfde met je linkerwang en herhaal dit twintig keer. Bol dan beide wangen tegelijk en herhaal dit ook twintig keer.

Tot slot bol je beide wangen tegelijk en laat je de lucht langzaam wegstromen. Dit laatste trucje helpt je lachrimpeltjes te verminderen doordat het de gezichtsspieren in dit gebied versterkt.

Oefening 5 – kus de lucht

Om te voorkomen dat je mondhoeken gaan hangen, doe je alsof je de lucht kust. Tuit je lippen zo strak mogelijk en geef tien kusjes.

Bron

Previous Is Griekse yoghurt de meest gezonde yoghurt?
Next Hij spoot elke week melk op zijn planten. De reden? DIT geweldige effect!

You might also like

Natuurlijk genezen

Kanker is nooit de eerste ziekte, voordat kanker verschijnt, gebeurt het volgende: Een oude methode om het te voorkomen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Er is een oude methode die kan helpen bij het voorkomen van ernstige ziekten. De Chinese Werkwijze van

Natuurlijk genezen

Koorts van jouw kindje in slechts 5 minuten verminderen zonder medicatie doe je ZO!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als de lichaamstemperatuur van uw kind snel stijgt dan kun je al snel in paniek raken. Veel mensen

Natuurlijk genezen

Stop knoflook in je mond en laat het daar gedurende 30 minuten. De resultaten zijn ongelooflijk!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Knoflook heeft een breed toepassingsgebied. Het is een van de beste natuurlijke alternatieve geneesmiddelen. Een teentje knoflook bevat