*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Heb je een kat of een hond? Dan ken je het probleem dat er overal haren liggen. Dit is de beste manier om van die haren af te komen!

Heb je een kat of een hond? Dan ken je het probleem dat er overal haren liggen. Dit is de beste manier om van die haren af te komen!

Elke honden en katten eigenaar kent het probleem. Overal haren wat ontzettend lastig is om te verwijderen. En het lijkt vaak of het alleen maar erger wordt omdat je de haren van je hond of kat ontzettend lastig uit het tapijt of stoffen bank krijgt.

Vandaar even een lijstje met ideeén hoe je de losse haren van je huisdier het best kunt verwijderen. Alhoewel het een lastig karwei blijft. Maken de tips op de volgende pagina je huis toch wat aangenamer.

Plakband
Een zeer arbeidsintensieve methode is het haar te verwijderen met behulp van een stuk ductape. Je plakt dat op de bank of het tapijt. Trekt het eraf en de haren blijven op de ductape vast gekleefd zitten. Wees wel voorzichtig met deze methode en let op dat er geen lijmresten achterblijven. Probeer het anders eerst even uit op de achterkant van de bank of op een andere plek die niet in het zicht is.

Borsten en stofzuig
Voor deze methode heb je een stevige stoffer nodig en een goede stofzuiger. Met de stoffer borstel je de haren los en met de stofzuiger in je andere hand zuig je gelijk de opspringende haren de stofzuiger in.

Raamwisser
Neem zo’n grote echte glazenwassers raamwisser. En haal dat over het tapijt heen. Door de stroeve rubberen wisser. Blijven de haren van je hond of kat aan het rubber kleven. De haren kun je dan weer makkelijk van de raamwisser verwijderen met bijvoorbeeld een vochtige doek.

Huishoud handschoen
Zo een lelijke gele huishoud handschoen werkt een beetje hetzelfde als een raamwisser. Maak je handschoen een beetje vochtig en je kunt daarmee de losse haren van je bank vegen.

Kledingborstel.
Wie kent ze niet van die plakkerige kledingborstels. Ookideaal om haren van je bank of fauteuil te verwijderen. Alleen heeft een kledingborstel een geringe kleefkracht. Dus eerst even goed stofzuigen zodat de meeste haren al opgeruimd zijn.

preventie
Voorkomen is natuurlijk het beste en scheelt je een hoop werk. Maar een hond van de bank sturen die gezellig naast je wilt liggen. Kun je 1 keer weerstand aan bieden en misschien wel tien keer. Maar met die grote donkere ogen ga je toch een keer voor de bijl.

Regelmatig je kat of hond borstelen is dan de enige oplossing. Of je moet een katoen laken over je bankstel heen leggen. Je zult zien dat de haren dan op het katoenen laken blijven liggen. Elke dag even het laken uitkloppen en je hond of kat kan gewoon op de bank blijven liggen.

Heb je nog meer goede tips om losse haren te verwijderen. Laat het ons weten! Vergeet ook niet dit artikel te delen met de rest van je vrienden.

Previous Natuurlijk recept dat het verlangen naar sigaretten wegneemt. Wist ik dit maar eerder!
Next Last van een onrustige huid? Deze producten zijn de boosdoeners!

You might also like

Algemeen

Huisdieren gekoppeld aan het behouden van een betere geestelijke gezondheid en het verminderen van eenzaamheid tijdens lockdown

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een huis delen met een huisdier bleek een buffer te zijn tegen psychologische stress tijdens de lockdowns, blijkt

Algemeen

Vergeten groente, een kennismakingspakket

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Vergeten groenten zijn aan een comeback begonnen, maar er is nog werk aan de winkel om van een

Algemeen

WAARSCHUWING: Heb jij ooit één van DEZE producten bij de Trekpleister of Kruidvat gekocht? Gooi dit dan ONMIDDELLIJK weg!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Kruidvat roept de komende tijd twee producten terug die beide niet voldoen aan de veiligheidsvoorwaarden. Deze producten zouden

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply