Heb je manboobs? Het is niet de soja, het is het BIER
juni 26, 2019 3082 Views

Heb je manboobs? Het is niet de soja, het is het BIER

Luister naar dit artikel

Als u naar uw arts luistert, die heel weinig weet van voeding, denkt u misschien dat die mannen met de borsten genetisch bepaald zijn, of worden veroorzaakt door obesitas, drugs (legaal en illegaal) of hoogstwaarschijnlijk soja, maar u zit er ver naast. Wat beïnvloedt die hormonen echt en beïnvloedt ze zo erg dat duizenden mannen nu grote, slappe borsten hebben vol met overtollig borstweefsel? Wist u dat borstverkleining voor mannen een van de meest populaire vormen van chirurgie in de VS is? Sterker nog, borstverkleiningsoperaties voor mannen nemen met maar liefst 80 procent toe, volgens Plastic Surgeons uit Groot-Brittannië.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Natuurlijk heb je de mythe keer op keer gehoord dat de oestrogeenbevorderende effecten van soja een belangrijke oorzaak van manboobs zijn, maar heb je ooit de moeite genomen om de feiten, de wetenschap daarover te controleren? Verrassing: het is niet de soja, maar al dat mannelijke bier dat die manboobs in een alarmerend tempo laat groeien. Wakker worden en het alfa-oestrogeen ruiken.

Dus, wat zijn de ECHTE oestrogene effecten van soja, en waarom is dat het populaire verhaal – dat soja manboobs veroorzaakt? Wel, die is gemakkelijk. De vleesindustrie wil niet dat honderd miljoen Amerikaanse mannen opeens vlees laten vallen en kiezen voor gezonde, biologische soja. Het is allemaal een manier om geld te verdienen om te voorkomen dat iemand de waarheid leert over hun gezondheid en welzijn.

De soja-mythe ontmanteld en ontrafeld

Eet je dagelijks 500 kilo soja hamburgers? Eet je dagelijks 500 kilo tofu? Wacht, ben jij een van die mensen die elke dag 500 dozen sojamelk drinkt? Welnu, het is niet de soja die deze “schapen” die borsten veroorzaakt. Ja, Google liegt. Je leest mythen en sprookjes.

Wil je de mannelijke hormoonspiegels in balans brengen door het juiste voedsel te kiezen en de slechte te elimineren? De wetenschap vertelt je om een ​​plantaardig dieet te kiezen en bier te vermijden. Het krachtigste fyto-oestrogeen in de wereld, zo blijkt, zit in bier. Volgens Duitse wetenschappers, is het daarom dat vrouwelijke hopplukkers menstrueren wanneer ze beginnen met het aanraken van hop.

Blijkt dat de fyto-oestrogenen in bier hechten aan de alfa-oestrogeenreceptoren (in tegenstelling tot bèta-receptoren), en dat verhoogt het risico op borstkanker. Dat is de reden dat hop-extracten worden gebruikt in supplementen voor borstvergroting. Wauw. Hier komt de grote klap, om zo te zeggen. Soja-phyto-oestrogenen hechten zich aan bèta-receptoren en dienen voor het verminderen van borstkanker. Kort gezegd: als je je zorgen maakt over testosteron en de steeds groter wordende ‘mannenborsten’, laat je het brouwsel het beste vallen, en dan stoppen je man-grotvrienden misschien met vertellen dat je een bh moet kopen.

Keer terug naar een plantaardig dieet en kijk niet om, ook niet als de vlees-, zuivel- en bierenindustrie om je geld gilt

Vergeet niet dat artsen in Amerika altijd zeiden dat roken goed was voor de spijsvertering en je mannelijk maakte. Dan beginnen alle Marlboro-mannen allemaal te sterven aan longkanker. Kies biologische soja als vervanging van vlees en laat de drank vallen. Laat de ‘rondborstige mythe’ over soja je slimme gezondheidskeuzes, kankerpreventie en levensduur niet verpesten.

De hormonen van mannen zijn veel te klein in Amerika, waar de meeste mannen vastzitten in hun sleur met het standaard Amerikaanse dieet van vlees, melk, kaas, brood en bier. Er zijn kunstmatige hormonen in alle conventionele vlees en zuivelproducten van de CAFO-dieren die worden geïnjecteerd voor groei en productieresultaten. Je bent wat je eet en drinkt. Er zijn ook chemicaliën in kunststoffen (denk aan BPA) en gifstoffen in pesticiden (denk aan Atrazine) die mannelijke hormonen verstoren en ernstige onevenwichtigheden veroorzaken. Al deze “Low-T” -medicijnen die u op TV hebt geadverteerd zien worden, zijn nachtmerries over kanker die wachten om te verslechteren.

De kosten van het eten van biologisch is veel goedkoper dan conventioneel, omdat er geen borstkankerchirurgie en chemotherapie aan je horizon is. Je vroeg om de waarheid en hier heb je het. Wetenschappelijke waarheid. Voedingswaarheid. Onthoud dat kennis macht is. En nu weten we precies welke voedingsmiddelen en dranken het mannelijk hormoon het meest nadelig beïnvloeden – conventioneel vlees en bier.

Leer nu meer over wat de wetenschap onthult in deze 3e aflevering van de Men’s Health Series met Dr. Michael Greger van Nutritionfacts.org.

En als je uitgebreide wetenschappelijke en voedingskundige verklaringen wilt, bekijk dan Dr. Gemma Newman terwijl ze zich verdiept in de ware oorzaken van diabetes, en de beste veranderingen in de levensstijl die deze moordenaars letterlijk OMKEREN, terwijl de M.D.s zeggen dat je het niet kunt genezen.

Bronnen:

NutritionFacts.org

NutritionFacts.org

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Aluminium kan je goede gezondheid frustreren: gebruik je dit neurotoxine in je keuken?
Next Deze zelfgemaakte tandpasta draait tandvleesaandoeningen terug en maakt tanden witter!

You might also like

Natuurlijk genezen

6 kruiden en specerijen die gewoon water veranderen in een voedsel elixer

Luister naar dit artikel Een glas gewoon water is de beste drank voor uw lichaam. Maar,het kan nog veel meer zijn, wanneer je kruiden toevoegt met genezende eigenschappen. Op deze

Natuurlijk genezen

Geef uw dieet pit met de gezondheidsvoordelen van paprika

Luister naar dit artikel Paprika kan een geweldige aanvulling zijn op een aantal gerechten, van salades tot braadstukken. Maar studies hebben uitgewezen dat deze populaire specerij op basis van peper

Natuurlijk genezen

Cuba promoot homeopathische behandeling voor ouderen als effectief wapen tegen het coronavirus

Luister naar dit artikel De Cubaanse regering zal beginnen met het uitdelen van een homeopathisch middel aan ouderen en andere kwetsbare mensen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te