*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Himalaya-bijen maken psychedelische honing

Himalaya-bijen maken psychedelische honing

Reizen biedt talloze voordelen. Het verbreedt je horizon, zorgt voor gemoedsrust, stimuleert communicatie en sociale vaardigheden, stimuleert creativiteit, verbetert de gezondheid, maar het belangrijkste is dat je real-life onderwijs krijgt.

Je leert veel dingen door verschillende plaatsen te verkennen en je zult nieuwe ervaringen, kennis en verhalen opdoen. Als u een nieuwe plek bezoekt, kunt u de lokale bevolking beter begrijpen, inclusief hun achtergrond, geschiedenis en cultuur.

Als je een fan bent van reizen, raden we je aan om India, China en Nepal te verkennen en je zult zeker een levensveranderende ervaring hebben!

Afgezien van de adembenemende locaties in deze ongelooflijk diverse landen en de traditionele, bescheiden en charmante mensen, krijg je misschien ook de kans om een ​​van de talloze wonderen van de natuur te vinden.

Mensen in Himalaya-kliffen kunnen genieten van de voordelen van honing met zeer medicinale – en zelfs psychedelische – eigenschappen. Vanwege zijn unieke eigenschappen wordt dit medicinale voedsel vaak ‘gekke honing’ genoemd.

De grootste bijen ter wereld, de Himalaya-klifbij (apis dorsata laboriosa), lokken hun netelroos uitsluitend in dit gebied.

Deze bijen zijn iets meer dan 3 cm lang en nestelen alleen op hoogten tussen 2500 en 3000 meter (8.200 en 9.800 voet). Ze hebben de neiging om hun nesten te bouwen onder de overstekken op de zuidwestelijke gezichten van verticale kliffen.

Deze enorme nesten, met een diameter tot 5 ft en met 60 kg honing, zijn extreem moeilijk te bereiken, maar de lokale bevolking riskeert zelfs hun leven om het te bereiken, omdat de honing van binnen ongelooflijk waardevol is.

Ze verzamelen twee partijen honing per jaar, in de lente en de herfst, maar de lente is de enige keer dat de honing echt gek is. Het nog ongelooflijkere feit is dat ze het verzamelen zonder enige beschermende bedekking terwijl ze over een rotswand hangen.

Verbazingwekkend!

Een ander interessant feit over deze honing is dat het in kleine hoeveelheden volkomen veilig is om het te consumeren, maar de bloemen waar de bijen stuifmeel van plukken, Rhododendron-bloemen, zijn zeer giftig voor de mens.

Veel Rhododendron-soorten bevatten grijsanotoxinen die giftig zijn voor mensen. Toch verschijnen deze gifstoffen in minimale hoeveelheden in de honing.

Deze honing is een krachtige hallucinogeen en recreatieve drug, en biedt ook tal van medicinale eigenschappen. Wanneer het in kleine doses wordt ingenomen, wordt aangenomen dat de honing effectief is bij het behandelen van alles, van hypertensie en diabetes tot slechte seksuele prestaties.

In kleine hoeveelheden is de honing bedwelmend en creëert een aangename duizeligheid, een tintelend gevoel en een gevoel van ontspanning.

Met iets grotere hoeveelheden kan het hallucinogeen zijn, maar er is weinig wetenschappelijke literatuur over de effecten ervan.

In grotere doses kan gekke honing Rhododendron-vergiftiging (of honingvergiftiging) veroorzaken, gekenmerkt door braken, progressieve spierverzwakking en hartonregelmatigheden.

De beste optie is om deze honing lokaal te vinden. Veel dorpelingen eten hun psychedelische honing niet omdat het een te hoge prijs op de markt haalt en de winst van de verkoop over het algemeen ten goede komt aan het hele dorp.

De plakkerige, roodachtige vloeistof bekend, dankzij zijn hallucinogene eigenschappen, verkoopt op Aziatische zwarte markten voor $ 60 tot $ 80 per pond, wat ongeveer zes keer de prijs is van gewone honing.

De volgende minidocumentaire laat zien hoe mensen uit een stam in Nepal zich tot het uiterste inspannen om dit vloeibare goud te verzamelen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Het ongelooflijke verhaal van wat deze man heeft gebruikt om zijn diabetes te overwinnen zonder medicijnen (video)
Next Versterking van uw immuunsysteem met gefermenteerd knoflook en honingelixer

You might also like

Algemeen

COVID-19 Strike Teams sluiten boerderijen – Voedseloorlogen worden verhit

De wereldwijde voedselvoorziening wordt vernietigd, de productie wordt afgebroken, boeren worden gesloten en graanopslagplaatsen staan in brand tijdens de voedseloorlogen. Californië stuurt “COVID-19 Strike Teams” om boerderijen te sluiten die

Algemeen

Hoe kom je van allesoverheersende onzekerheid af?

Voor mensen die te maken hebben gehad met mishandeling of onvoldoende warmte hebben gekend in hun leven, kan het moeilijk zijn om een gelijkwaardige verbinding aan te gaan met andere

Algemeen

De duistere waarheid achter de wereld van de ‘helende’ edelstenen

Stenen met ‘helende krachten’ zijn een trend in de wellnesswereld. Was het ooit een rariteit in de esoterische scene tegenwoordig is het een miljardenindustrie. Maar weinigen weten dat stenen als