Himalaya-bijen maken psychedelische honing

Himalaya-bijen maken psychedelische honing

Luister naar dit artikel

Reizen biedt talloze voordelen. Het verbreedt je horizon, zorgt voor gemoedsrust, stimuleert communicatie en sociale vaardigheden, stimuleert creativiteit, verbetert de gezondheid, maar het belangrijkste is dat je real-life onderwijs krijgt.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Je leert veel dingen door verschillende plaatsen te verkennen en je zult nieuwe ervaringen, kennis en verhalen opdoen. Als u een nieuwe plek bezoekt, kunt u de lokale bevolking beter begrijpen, inclusief hun achtergrond, geschiedenis en cultuur.

Als je een fan bent van reizen, raden we je aan om India, China en Nepal te verkennen en je zult zeker een levensveranderende ervaring hebben!

Afgezien van de adembenemende locaties in deze ongelooflijk diverse landen en de traditionele, bescheiden en charmante mensen, krijg je misschien ook de kans om een ​​van de talloze wonderen van de natuur te vinden.

Mensen in Himalaya-kliffen kunnen genieten van de voordelen van honing met zeer medicinale – en zelfs psychedelische – eigenschappen. Vanwege zijn unieke eigenschappen wordt dit medicinale voedsel vaak ‘gekke honing’ genoemd.

De grootste bijen ter wereld, de Himalaya-klifbij (apis dorsata laboriosa), lokken hun netelroos uitsluitend in dit gebied.

Deze bijen zijn iets meer dan 3 cm lang en nestelen alleen op hoogten tussen 2500 en 3000 meter (8.200 en 9.800 voet). Ze hebben de neiging om hun nesten te bouwen onder de overstekken op de zuidwestelijke gezichten van verticale kliffen.

Deze enorme nesten, met een diameter tot 5 ft en met 60 kg honing, zijn extreem moeilijk te bereiken, maar de lokale bevolking riskeert zelfs hun leven om het te bereiken, omdat de honing van binnen ongelooflijk waardevol is.

Ze verzamelen twee partijen honing per jaar, in de lente en de herfst, maar de lente is de enige keer dat de honing echt gek is. Het nog ongelooflijkere feit is dat ze het verzamelen zonder enige beschermende bedekking terwijl ze over een rotswand hangen.

Verbazingwekkend!

Een ander interessant feit over deze honing is dat het in kleine hoeveelheden volkomen veilig is om het te consumeren, maar de bloemen waar de bijen stuifmeel van plukken, Rhododendron-bloemen, zijn zeer giftig voor de mens.

Veel Rhododendron-soorten bevatten grijsanotoxinen die giftig zijn voor mensen. Toch verschijnen deze gifstoffen in minimale hoeveelheden in de honing.

Deze honing is een krachtige hallucinogeen en recreatieve drug, en biedt ook tal van medicinale eigenschappen. Wanneer het in kleine doses wordt ingenomen, wordt aangenomen dat de honing effectief is bij het behandelen van alles, van hypertensie en diabetes tot slechte seksuele prestaties.

In kleine hoeveelheden is de honing bedwelmend en creëert een aangename duizeligheid, een tintelend gevoel en een gevoel van ontspanning.

Met iets grotere hoeveelheden kan het hallucinogeen zijn, maar er is weinig wetenschappelijke literatuur over de effecten ervan.

In grotere doses kan gekke honing Rhododendron-vergiftiging (of honingvergiftiging) veroorzaken, gekenmerkt door braken, progressieve spierverzwakking en hartonregelmatigheden.

De beste optie is om deze honing lokaal te vinden. Veel dorpelingen eten hun psychedelische honing niet omdat het een te hoge prijs op de markt haalt en de winst van de verkoop over het algemeen ten goede komt aan het hele dorp.

De plakkerige, roodachtige vloeistof bekend, dankzij zijn hallucinogene eigenschappen, verkoopt op Aziatische zwarte markten voor $ 60 tot $ 80 per pond, wat ongeveer zes keer de prijs is van gewone honing.

De volgende minidocumentaire laat zien hoe mensen uit een stam in Nepal zich tot het uiterste inspannen om dit vloeibare goud te verzamelen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Het ongelooflijke verhaal van wat deze man heeft gebruikt om zijn diabetes te overwinnen zonder medicijnen (video)
Next Versterking van uw immuunsysteem met gefermenteerd knoflook en honingelixer

You might also like

Algemeen

Elf verzorgingstips voor een nieuwe tatoeage

Luister naar dit artikel Een nieuwe tatoeage (of permanente make-up) is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een

Algemeen

Belangrijkste doodsoorzaak voor Amerikanen van 18-45 jaar is GEEN Covid – het is Fentanyl

Luister naar dit artikel Omdat de staat een drugsoorlog afdwingt die veel veiligere alternatieven verbiedt, heeft fentanyl de illegale drugsmarkt stormenderhand veroverd en deze extreem gevaarlijke synthetische opioïden overspoelen de

Algemeen

Waarom het branden van de verkeerde kaars je gezondheid kan vernietigen

Luister naar dit artikel De meeste mensen denken aan vervuiling buitenshuis wanneer het onderwerp luchtkwaliteit aan de orde komt. Luchtvervuiling binnenshuis is echter een veel groter gezondheidsprobleem. En het verbranden