*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoe broccoli beschadigde longen herstelt

Hoe broccoli beschadigde longen herstelt

Reden te meer om groenten te eten. Broccoli ondersteunt het immuunsysteem door schadelijke bacteriën uit de longen te verwijderen.

Het systeem wat van nature zorgdraagt voor dit proces is beschadigd bij rokers en mensen met COPD (chronisch obstructieve longziekte).

Een verbinding in de groente wordt nu getest als behandeling voor mensen met longziekten. Om te zorgen dat longen correct functioneren verwijderen witte bloedcellen genaamd macrofagen bacteriën en schadelijke stoffen die samenklonteren in longen en voor infecties kunnen zorgen.

Onderzoekers hebben ontdekt dat een chemisch reactiepad in de longen genaamd NRF2, betrokken bij de activatie van macrofagen, door het roken wordt uitgeschakeld. Ze vonden ook dat sulforafaan, een oxidant wat wordt aangemaakt in broccoli, bloemkool en andere kruisbloemige groenten, dit pad kan herstellen.

Sulforafaan uit broccoli wordt omgezet in actieve verbindingen door enzymen in speeksel en darmbacteriën. Meer studies zullen nu moeten worden uitgevoerd om de gunstige effecten van een sulforafaanrijk dieet op het immuunsysteem van mensen in kaart te brengen.

Bron: Newscientist.com

Previous U bent niet ziek…U heeft dorst
Next Groene thee en tai chi houden botten sterk en gezond

You might also like

Natuurlijk genezen

Ze vult een oude sok met havermout en gaat in het bad zitten. Klinkt raar? Maar het is ZO handig!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een jeukerige huid is een duidelijk symptoom van eczeem, een ontsteking van de huis wat veelvoorkomend is. Meer

Natuurlijk genezen

9 Gewoonten die je nu moet veranderen om dementie en Alzheimer te voorkomen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen die een familielid heeft die aan dementie lijdt is zich er kompleet van bewust dat dit een

Curcumine

Aambeien en Kurkuma

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Laten we eerlijk zijn, we praten liever niet over ‘aambeien’ . Maar wist u dat ca 5 %