Hoe maak je een Miracle Smoothie om kniepijn te verminderen en kracht te herstellen
juni 1, 2019 3499 Views

Hoe maak je een Miracle Smoothie om kniepijn te verminderen en kracht te herstellen

Luister naar dit artikel

Kniepijn kan gemakkelijk een groot probleem worden. Je knieën spelen een belangrijke rol, waardoor je kunt lopen, rennen, springen en vrijwel alles wat een fysieke activiteit inhoudt.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Gemeenschappelijke behandelingen zijn te duur en garanderen geen positief resultaat. Therapieën zijn meestal vermoeiend en daarom stellen we voor dat u dit recept probeert.

Knieën zijn de meest gevoelige gewrichten om te blesseren. We behandelen heel wat kleine verwondingen gedurende ons hele leven en onze ligamenten worden minder flexibel en mobiel. De productie van natuurlijke smeermiddelen is lager naarmate u ouder wordt en uw gewrichten worden pijnlijker en pijnlijker.

Het goede nieuws is dat je deze pijn kunt verlichten met een eenvoudige smoothie-therapie, en alles wat je nodig hebt is een paar eenvoudige ingrediënten.

Verlicht je pijn en herstel kracht met deze smoothie

Kniepijn treft 19% van de wereldbevolking. Het gaat gepaard met ongemak, verlies van mobiliteit en andere symptomen. De ernst van de pijn is afhankelijk van leeftijd, gewicht, fysieke activiteit, verwondingen en andere factoren.

Hier zijn enkele oorzaken:

• Overmatig gebruik

• Ongevallen

• infectie

• Stammen of verstuikingen

• Onbehandeld letsel

• Slechte houding

• Slechte schoenen

• Gebrek aan afkoeling en opwarmsequenties tijdens het trainen

• Onjuiste uitrekkingsmethoden

Hier zijn enkele ernstige oorzaken:

• Baker’s cyste

• Bottumoren

• Bursitis

• Chondromalacia-patella

• Ontwrichting

• Jicht

• Iliotibiaal bandsyndroom

• Gescheurde meniscus

• Osgood-Schlatter-ziekte

• Artrose

• Osteosarcoom

• Patellofemoraal pijnsyndroom

• Reumatoïde artritis

• Tendinitis

• Gescheurd ligament

Sommige van deze symptomen zijn ernstiger dan de andere die we hebben genoemd. Vergrijzing maakt het alleen maar erger, vooral als u zwaarlijvig of lui bent. Probeer dit drankje en kijk hoe je pijn weggaat.

Het bevat geweldige ingrediënten en je krijgt ton vitamine C, bromelaïne, silicium en magnesium. Je energie zal omhoog springen en je lichaam zal sterker worden. Deze smoothie stimuleert ook de productie van natuurlijke smeermiddelen in uw gewrichten.

Smoothie recept

Het recept is gebaseerd op drie belangrijke ingrediënten en hun kracht wordt verbeterd door andere gezonde ingrediënten.

ingrediënten:

• 7 gram kaneel

• 1 kop havermout (instant type)

• 2 kopjes ananas (in blokjes)

• 1 kop vers geperst sinaasappelsap (100% natuurlijk)

• 40 gram amandelen (geplet)

• 40 gram honing (biologisch)

• 1 kop gelatine (biologisch)

• 250 ml water

Hoe het te maken:

Kook eerst je haver. Sap de ananas, en meng je sinaasappelsap, kaneel, honing en amandelen bij elkaar. Voeg je ananassap en haver toe. Meng opnieuw. geniet elke dag van deze smoothie en je kunt hem ook met ijs serveren.

De kracht van deze smoothie

De smoothie is een uitstekende pijnstiller en het versterkt ook ligamenten en pezen.

A) Amandelen

Deze noten zijn rijk aan micronutriënten en enkelvoudig onverzadigde vetten. Dit type vet verlaagt het aantal ontstekingsmarkers en verlicht de pijn zoals bevestigd door diëtiste en voedingsdeskundige Marisa Moore.

Vezel in amandelen houdt je vol en je zult niet te veel eten tijdens de maaltijden. Je cholesterol zal dalen en je zult een gezond gewicht kunnen behouden.

B) Kaneel

Een onderzoek met 36 vrouwen gediagnosticeerd met reumatoïde artritis bevestigde dat het nemen van vier (500 mg) capsules kaneelpoeder de bloeddruk verlaagt, ontstekingen vermindert en de niveaus van positief C-reactief eiwit verhoogt, wat de ontsteking vermindert.

De zoete specerij zorgt voor een ontstekingsremmend effect en het is een geweldige pijnstiller. Antioxidanten zijn ook goed voor je algehele gezondheid.

C) Gelatine

Gelatine is een van de meest effectieve remedies tegen kniepijn. In combinatie met vitamine C en calcium is het zelfs nog krachtiger. Gelatine versterkt gewrichten beïnvloed door druk en spanning na zware training.

D) Honing

Honing wordt al sinds de oudheid gebruikt. Het is gezond en voegt zoetheid toe aan je smoothie. Dankzij het antibacteriële effect kan honing worden gebruikt bij de behandeling van aan artritis gerelateerde kniepijn.

Kaneel geeft honing een ongelooflijke kracht. Experts in de Ayurvedische geneeskunde maken een pasta met deze twee ingrediënten en gebruiken het om pijnlijke lichaamsdelen te masseren.

E) Havermout

Het is een uitstekend ingrediënt met een enorm ontstekingsremmend vermogen. Havermout verzacht pijn en herstelt spieren, zoals bevestigd door sportvoedingsdeskundige Nancy Clark.

F) Sinaasappel 

Kniepijn gaat meestal gepaard met spierkrampen. Krampen treden op als gevolg van spiervermoeidheid en kunnen ook worden veroorzaakt door het gebrek aan calcium en kalium.

Vitamine C vermindert ontstekingen, verlicht spierpijn en helpt bij de behandeling van knie- en gewrichtsklachten. deze vitamine is ook gekoppeld aan een verlaagd risico op laesieontwikkeling in het beenmerg (veroorzaakt door osteoartritis van de knie).

G) Ananas

Bromelaïne in ananas vermindert ontstekingen veroorzaakt door artritis en kalmeert kniepijn.

Studies hebben aangetoond dat dit enzym even efficiënt is als NSAID’s als het gaat om rustgevende pijn en ontstekingen. Het activeert specifieke chemicaliën in het lichaam en blokkeert metabolieten die helpen bij zwelling en gevaarlijke componenten.

Extra tips

Voorkomen is de beste remedie, en je moet beter voor je knieën zorgen. Voer enkele oefeningen uit om je gewrichten te versterken. Squats werken uitstekend voor dit doel. Je kunt ook een bal tussen je benen knijpen. Houd je knieën in een hoek van 90 graden wanneer je naar beneden bent en houd deze positie gedurende 10 seconden vast. Doe 10 herhalingen. Meer dan dit kan verwondingen veroorzaken.

Beenheffingen zijn ook een goede optie. Ga op je rug liggen en buig één been met de voet op de grond. Strek je andere been, en til het ongeveer 15 centimeter van de vloer. Houd deze positie gedurende 5 seconden ingedrukt en verwissel de benen. Doe 10 herhalingen.

Er zijn zoveel manieren om je knieën te versterken:

Probeer taichi
Doe warme en koude therapieën
Gebruik kruidenzalven
Gebruik gemberextracten
Verhoog uw calciuminname
Betrek uw spieren
Als uw pijn ernstig is, moet u uw arts raadplegen.

Tot Slot

Positief denken is echt belangrijk tijdens het hele herstelproces. Onderschat de kracht van natuurlijke genezing niet en geef dit recept een kans. Smoothies zijn een leuke manier om verschillende ingrediënten tegelijk te consumeren. Ontdek wat het beste werkt voor je knieën en combineer deze smoothie met een leuke training.

Bronnen:

Power Of Positivity 
Spot Me Girl

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Natuurlijke zelfgemaakte Magnesium "Chill Pill" Gummies Geweldig voor slapeloosheid, angst en stress
Next 9 magische dingen die gebeuren als je elke dag een lepel ruwe honing neemt

You might also like

Natuurlijk genezen

Met dit gezichtsmaskertje van eieren verwijder je mee-eters!

Luister naar dit artikel Ik vind het altijd heerlijk om allerlei nieuwe crèmes en zalfjes aan te schaffen. Helaas is mijn portemonnee hier wat minder blij mee. Wij hebben een

Natuurlijk genezen

Groot succes het anti-griep wonder!

Luister naar dit artikel Ik hoor zojuist dat we nog steeds een griep epidemie kunnen verwachten. Dus kom snel in actie met dit wonder brouwsel. het anti – griep wonder!

Natuurlijk genezen

Verlaag Cholesterolspiegels, Zuurgraad en Genees maagproblemen met slechts 1 glas van deze drank in de ochtend

Luister naar dit artikel Komijn is het lichtgroene, elliptische zaad van Cuminum cyminum, een klein kruid in de peterseliefamilie, afkomstig uit India en Iran, en de kusten van de Middellandse