*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoe u hoofdpijn en stress met acupressuur in 30 seconden kunt verlichten
april 1, 2016 4695 Views

Hoe u hoofdpijn en stress met acupressuur in 30 seconden kunt verlichten

Aanhoudende hoofdpijn kan u afmatten en ervoor zorgen dat u zich uitgeput en nerveus voelt. Acupressuur kan helpen u te ontdoen van zelfs de meest hardnekkige hoofdpijn.

Allereerst moet u de vlezige plaats vinden tussen je duim en wijsvinger. Dit gebied staat bekend als het Hoku gebied in de Chinese geneeskunde.Oefen een stevige druk erop uit gedurende 30 seconden en zie hoe de spanning langzaam vermindert.

Waar u achter zult komen is, is dat deze methode wonderen doet voor hoofdpijn en stress. Knijp en houd de druk erop tot uw spieren zich ontspannen en de pijn volledig verdwenen.is.

(Health Digest.com)

Previous Last van droge en gebarsten hielen? Probeer zuiveringszout!
Next Roken tijdens de zwangerschap nóg erger dan gedacht

You might also like

Natuurlijk genezen

Doe dit voordat je tanden gaat poetsen, en bespaar geld op de tandarts!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ook al gaat niet altijd alles om het uiterlijk, we zijn het meestal allemaal over 1 ding eens:

Natuurlijk genezen

Eet 1 eitje per dag – Je zult versteld staan hoeveel positieve effecten dit op je gezondheid heeft!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Eieren zijn een extreem veelzijdige voedingsbron. Eigenlijk is dat het enige wat je nodig hebt om een heerlijke

Natuurlijk genezen

Bosbessensap kan verhoogde bloeddruk verlagen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een experimenteel onderzoek wees uit dat langdurige consumptie van rode bosbessensap de hoge bloeddruk verlaagt en de functie

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply