*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoe u uw immuunsysteem kunt versterken en kanker kunt bestrijden met spirulina

Hoe u uw immuunsysteem kunt versterken en kanker kunt bestrijden met spirulina

Spirulina is een klasse apart als het gaat om superfoods. Spirulina is een blauwgroene alg die een krachtige mix van vitamines, mineralen, antioxidanten, essentiële aminozuren en geconcentreerde eiwitten bevat.

Het helpt de immuunfunctie te ondersteunen, helpt kanker en celbeschadiging te voorkomen en biedt talloze andere voordelen. Het is zelfs zo goed voor je dat een mens alleen spirulina (samen met schoon water) kan consumeren en niet alleen kan overleven, maar ook kan gedijen.

Hier is een geweldige manier om de immuunfunctie te versterken en infecties af te weren

Spirulina zit boordevol antioxidanten die schade door vrije radicalen verminderen. Minder schade door vrije radicalen betekent een verminderd risico op hartaandoeningen, Alzheimer, diabetes en kanker.

Vergeet niet: schade door vrije radicalen is een van de grootste voorlopers van kanker – dus regelmatig spirulina eten kan veel soorten kanker helpen voorkomen. De antimicrobiële eigenschappen helpen ook bij het afweren van een reeks virussen en schadelijke bacteriën, van influenza A, mazelen en bof tot herpes en HIV-1.

Verminder uw risico op stralingstoxiciteit

Wist je dat spirulina in 1994 in Rusland een patent kreeg als medisch voedingsmiddel om allergische reacties door stralingsziekte te verminderen? Het verdrijft letterlijk straling uit het lichaam terwijl het bijwerkingen van straling voorkomt, wat bijdraagt ​​​​aan het vermogen om kanker te helpen voorkomen.

Enkele van de andere belangrijke kenmerken en gezondheidsvoordelen van spirulina zijn:

Vitamines en mineralen. Spirulina zit boordevol calcium, magnesium en fosfor. Het is ook rijk aan vitamine K, jodium, selenium, kalium, mangaan en zink.

Spirulina staat ook bekend om het gehalte aan fytopigmenten, waaronder chlorofyl, fycocyanine en carotenoïden (een voorloper van vitamine A). Het is ook rijk aan vitamine E en een aantal B-vitamines (B1, B2 en B6), die de effecten van stress kunnen helpen compenseren. Andere belangrijke voedingsstoffen zijn ijzer, chroom en koper.

Biedt krachtige, licht verteerbare eiwitten. Het eiwitgehalte van spirulina is maar liefst 60 procent – een volledige 33 procent meer eiwit dan de meeste soorten vlees. Het is ook gemakkelijker te verteren door de afwezigheid van cellulosewanden.

Gezonde vetzuren. Het is een uitstekende bron van het vetzuur GLA (gamma-linoleenzuur, cruciaal voor de gezondheid van het hart), evenals een van de hoogste concentraties omega-6-vetzuur. Het bevat ook sulfolipiden, die de gezondheid van de T-cellen (immuunsysteem) ondersteunen.

Betere hersenchemie. Een overvloed aan essentiële aminozuren helpt spirulina de werking van neurotransmitters te optimaliseren en de hersenchemie in balans te brengen.

Verbeterde spijsvertering. Spirulina is een alkaliserend voedsel dat ongeveer 2000 enzymen bevat die helpen bij de spijsvertering. Als gevolg hiervan heeft het een onderdrukkend effect op schadelijke bacteriën zoals E. coli en candida, terwijl het een gunstige darmflora stimuleert.

Bijkomende gezondheidsvoordelen van spirulina zijn onder meer:

Ondersteuning van de leverfunctie
Cardiovasculaire gezondheid
Betere gezondheid van tanden en tandvlees
Reguleert de bloedsuikerspiegel
Houdt hunkeren en eetlust onder controle

De gezondheidsvoordelen van spirulina zijn gevarieerd en overvloedig, met zijn vermogen om de werking van het immuunsysteem te stimuleren en kanker te voorkomen een van de meest indrukwekkende. Wat consumptie betreft, is biologische spirulina het beste, omdat sommige merken additieven en zware metalen kunnen bevatten. Een tot twee eetlepels per dag is ideaal, maar grotere hoeveelheden kunnen worden geconsumeerd als je een ziekte bestrijdt.

Bronnen: NIH.gov, NIH.gov, WellnessMama.com, OpenEdition.org

 

Previous De gezondheidsbevorderende eigenschappen van pompoenpitten
Next Fructose-glucosestroop beschadigt de hersenen zoals cocaïne

You might also like

Natuurlijk genezen

NIET ALLEEN CBD – CANNABIS FLAVONOÏDEN TONEN OOK BELOFTE IN DE BESTRIJDING VAN KANKER

Wetenschappers van het Dana-Farber Cancer Institute aan de Harvard University hebben onlangs iets ontdekt dat de behandeling van kanker voor altijd zou kunnen veranderen. In hun studie ontdekten onderzoekers van

Natuurlijk genezen

Dit kun je verwachten als je elke dag 2 eieren eet. Nummer 3 had ik nooit verwacht!

Eieren zijn een extreem veelzijdige voedingsbron. Ze bevatten bijna alles wat je nodig hebt om een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Gekookt, gefrituurd of in een smoothie,

Natuurlijk genezen

Heb je een vitamine D tekort? Zo herken je de symptomen en behandel je een tekort op de juiste wijze.

Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine die een rol in veel belangrijke lichaamsfuncties speelt. Het is het best bekend voor doordat het goed samenwerkt met calcium in je