*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoofdpijn stopt direct met het gebruik van dit wonder middeltje.. Dit had ik eerder willen weten!

Hoofdpijn stopt direct met het gebruik van dit wonder middeltje.. Dit had ik eerder willen weten!

Iedereen heeft wel eens last van migraine of heftige hoofdpijn en dat is alles behalve een pretje.. Het kan zelfs het leven een stuk minder leuk maken als je er veel en heftig last van hebt. Er bestaan natuurlijk manieren om het te verminderen maar die zijn op lange termijn niet erg gezond of werken niet meer na een tijdje..

Wij hebben een middel gevonden dat hopelijk bij jou ook zo goed werkt als bij ons.. Het is: zout! Het klinkt misschien gek maar we hebben het over een speciaal soort zout, namelijk Himalayazout. Je krijgt er een enorme gezondheidsboost van en helpt tegen hoofdpijn!

Ingrediënten:
½ theelepeltje Himalayazout
Een halve citroen

Instructies:
Pak een glas en pers alle sap erin. Voeg hier de zout bij en laat het oplossen door erin te roeren. Drink dit en je hoofdpijn zal met enkele minuten verzachten!

Meer tips:

Deel deze tip met je vrienden zodat zij hier ook gebruik van kunnen maken.

Previous Iedereen zou deze subtiele symptomen moeten kennen van longkanker!
Next 4 planten voor je slaapkamer om slapeloosheid en slaapapneu te behandelen

You might also like

Natuurlijk genezen

Deze krachtige thee is de beste remedie tegen gezwollen enkels, benen en voeten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Er zijn verschillende oorzaken van gezwollen benen. De meest voorkomende zijn hormonale stoornissen, warmte, nierfalen, hartinsufficiëntie, zwangerschap, problemen

Natuurlijk genezen

Leptine mogelijk veroorzaker van pijn bij fibromyalgie

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Leptine (ook wel het hongerhormoon genoemd) is mogelijk een veroorzaker van lichaamspijn zijn bij fibromyalgie, volgens nieuw onderzoek.

Natuurlijk genezen

Last van kiespijn? Met deze 2 ingrediënten ben je er binnen de kortste keren vanaf!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen die wel eens kiespijn heeft gehad weet dat dit geen pretje is! En je zal net zien