Moeite met ademhalen? Ontdek 3 natuurlijke manieren om de zuurstofopname te VERHOGEN
maart 6, 2021 1861 Views

Moeite met ademhalen? Ontdek 3 natuurlijke manieren om de zuurstofopname te VERHOGEN

Luister naar dit artikel

Astma is een van de grootste gezondheidsproblemen voor kinderen en volwassenen geworden. En hoewel conventionele behandelingsopties een tijdelijke verlichting van sommige symptomen kunnen bieden, zijn er steeds meer aanwijzingen dat deze astmamedicijnen het risico op toekomstige aanvallen daadwerkelijk vergroten. Laten we eerlijk zijn, deze medicijnen kunnen nooit de ware oorzaak van ademhalingsproblemen achterhalen.

Gelukkig is er in de natuurlijke gezondheidswereld veel hoop voor astmapatiënten. In feite bieden we vandaag drie natuurlijke manieren om uw risico op astma te minimaliseren – zonder de noodzaak van giftige medicijnen. De formule is eigenlijk heel simpel: vermijd triggers, versterk het immuunsysteem en eet vers, biologisch voedsel.

Laten we elk aspect eens nader bekijken. Wat veroorzaakt precies een astma-aanval?

Volgens integratieve zorgverleners kan bijna 50% van de astmatische symptomen worden verminderd en in sommige gevallen volledig worden geëlimineerd wanneer allergische triggers worden geïdentificeerd en vermeden. Dit vereist veel (eerlijke) zelfevaluatie – om je persoonlijke triggers te ontdekken. Denk in het algemeen aan uw eten, uw directe luchtruimte en andere milieuoverwegingen, zoals de kleding die u draagt ​​of de producten voor persoonlijke verzorging die u gebruikt.

Heeft u voedselallergieën? Conventioneel geproduceerde koemelk en andere gepasteuriseerde zuivelproducten, tarwe, eieren, soja, pinda’s, noten en schaaldieren kunnen grote voedselallergieën veroorzaken. Als u veel conventioneel geteelde producten eet, verbruikt u natuurlijk veel chemicaliën die allergieën kunnen veroorzaken. Bovendien moeten sterk geraffineerde voedingsmiddelen met kunstmatige kleurstoffen, verwerkte suiker en genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) worden vermeden – koste wat het kost.

Maakt de lucht je ziek? Het is duidelijk dat uw directe luchtruimte ernstige allergische reacties kan veroorzaken. De lucht die u inademt, kan gevuld zijn met vluchtige organische stoffen – die u aantreft in bouwmaterialen, meubels, kantoorapparatuur, verf en knutselmaterialen, om maar een paar van dergelijke gevaren te noemen. Met zoveel gifstoffen die in de lucht rondzweven, kan het een goed idee zijn om te investeren in een hoogwaardige luchtreiniger.

Ontdek het verband tussen allergieën en het immuunsysteem

Een zwak immuunsysteem is een toegangspoort tot astma en vele andere chronische gezondheidsproblemen. Door uw immuunsysteem te versterken, wordt u beschermd tegen blootstelling aan giftige stoffen. Als u aan allergieën lijdt, schakel dan over op een dieet met hele voedingsmiddelen dat rijk is aan omega-3-vetten, carotenoïden, vitamine C, E, B6, foliumzuur, quercetine en magnesium. Eet vooral veel citrusvruchten, broccoli, rode uien, kappertjes, rode druiven, kersen en veel bessen die rijk zijn aan het bioflavonoïde quercetine – dat sterke antihistaminische effecten heeft.

Eet daarnaast kruiden zoals pepermunt, oregano, marjolein, rozemarijn en tijm – rijk aan rozemarijnzuur – een krachtige antioxidant en ontstekingsremmende stof.

Een studie uit 2006 waarin het effect van de inname via de voeding en de prevalentie van astma werd onderzocht, toonde aan dat degenen die meer bladgroenten en carotenoïdenrijk voedsel aten, een lagere prevalentie van astma hadden. Het is ook belangrijk om optimale niveaus van vitamine D in het lichaam te hebben om het risico op astma te verminderen. Dit werd bevestigd door een studie uit 2014 naar de vitamine D-status en het risico op astma.

Door op deze manier te eten, kan uw behoefte aan astmamedicatie verminderen

Een overvloed aan onderzoeken toont aan dat hoe meer u aangetrokken wordt tot verse biologische producten en afstand neemt van bewerkte voedingsmiddelen – inclusief niet-biologisch vlees en zuivelproducten – hoe lager uw risico op astma. Een Zweeds onderzoek uit 1985 toonde aan dat astmapatiënten die een jaar lang een veganistisch dieet volgden, een significante afname van de behoefte aan medicatie en de frequentie van astma ervoeren. Ongeveer 70% van de patiënten meldde verbetering binnen vier maanden na het volgen van een plantaardig dieet en ongeveer 90% binnen een jaar.

Een van de beste manieren om veel groenten te consumeren, is door verse (biologische) groentegroene sappen te drinken. Zorg ervoor dat uw water schoon is door een waterfilter van goede kwaliteit te gebruiken of door alleen echt bronwater te drinken – dat is getest op veiligheid en kwaliteit.

Doe je best om pesticiden, verontreinigende stoffen, medicijnen zoals bètablokkers, NSAID’s, oestrogeen en antibiotica te vermijden, aangezien dit potentiële triggers voor astma zijn. Probeer alternatieve therapieën zoals yoga, diepe ademhalingstechnieken en andere ontspanningsroutines om stress te verlichten.

Houd er rekening mee dat, hoewel de bovengenoemde manieren effectief zijn, het grootste voordeel afkomstig is van een uitgebreid behandelprogramma dat de concepten combineert: het vermijden van triggers, het versterken van de immuniteit en het eten van een gezond dieet. Als u hulp nodig heeft, zoek dan een gekwalificeerde medische professional die is opgeleid in kruidengeneeskunde en voeding voor onbewerkte voedingsmiddelen.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Man verandert gedegradeerd land in een enorm bos!
Next Op zoek naar natuurlijke verlichting van eczeem? Deze 6 remedies leveren indrukwekkende resultaten op

You might also like

Natuurlijk genezen

Paddenstoelen heroverwegen: waarom dit SUPER-voedsel geweldig is voor je gezondheid en de echte “duurzaamheid” is van deze planeet

Luister naar dit artikel Onze voorouders hebben de gezondheidsvoordelen van paddenstoelen al in 200 of 250 n.Chr. Gedocumenteerd in het boek The Divine Farmer’s Materia Medica, een fundamentele tekst over

Natuurlijk genezen

Hier is een eenvoudige ademhalingsoefening die uw risico op hartaandoeningen aanzienlijk kan beïnvloeden

Luister naar dit artikel We weten allemaal dat roken en een zittende levensstijl belangrijke risicofactoren zijn voor hartaandoeningen. Maar wist u dat als u in een stedelijke stad woont die

Natuurlijk genezen

Koffie geassocieerd met verbeterde overleving bij patiënten met darmkanker

Luister naar dit artikel Bij een grote groep patiënten met uitgezaaide darmkanker was consumptie van een paar kopjes koffie per dag geassocieerd met een langere overleving en een lager risico