*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Moeite met ademhalen? Ontdek 3 natuurlijke manieren om de zuurstofopname te VERHOGEN
maart 6, 2021 1636 Views

Moeite met ademhalen? Ontdek 3 natuurlijke manieren om de zuurstofopname te VERHOGEN

Astma is een van de grootste gezondheidsproblemen voor kinderen en volwassenen geworden. En hoewel conventionele behandelingsopties een tijdelijke verlichting van sommige symptomen kunnen bieden, zijn er steeds meer aanwijzingen dat deze astmamedicijnen het risico op toekomstige aanvallen daadwerkelijk vergroten. Laten we eerlijk zijn, deze medicijnen kunnen nooit de ware oorzaak van ademhalingsproblemen achterhalen.

Gelukkig is er in de natuurlijke gezondheidswereld veel hoop voor astmapatiënten. In feite bieden we vandaag drie natuurlijke manieren om uw risico op astma te minimaliseren – zonder de noodzaak van giftige medicijnen. De formule is eigenlijk heel simpel: vermijd triggers, versterk het immuunsysteem en eet vers, biologisch voedsel.

Laten we elk aspect eens nader bekijken. Wat veroorzaakt precies een astma-aanval?

Volgens integratieve zorgverleners kan bijna 50% van de astmatische symptomen worden verminderd en in sommige gevallen volledig worden geëlimineerd wanneer allergische triggers worden geïdentificeerd en vermeden. Dit vereist veel (eerlijke) zelfevaluatie – om je persoonlijke triggers te ontdekken. Denk in het algemeen aan uw eten, uw directe luchtruimte en andere milieuoverwegingen, zoals de kleding die u draagt ​​of de producten voor persoonlijke verzorging die u gebruikt.

Heeft u voedselallergieën? Conventioneel geproduceerde koemelk en andere gepasteuriseerde zuivelproducten, tarwe, eieren, soja, pinda’s, noten en schaaldieren kunnen grote voedselallergieën veroorzaken. Als u veel conventioneel geteelde producten eet, verbruikt u natuurlijk veel chemicaliën die allergieën kunnen veroorzaken. Bovendien moeten sterk geraffineerde voedingsmiddelen met kunstmatige kleurstoffen, verwerkte suiker en genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) worden vermeden – koste wat het kost.

Maakt de lucht je ziek? Het is duidelijk dat uw directe luchtruimte ernstige allergische reacties kan veroorzaken. De lucht die u inademt, kan gevuld zijn met vluchtige organische stoffen – die u aantreft in bouwmaterialen, meubels, kantoorapparatuur, verf en knutselmaterialen, om maar een paar van dergelijke gevaren te noemen. Met zoveel gifstoffen die in de lucht rondzweven, kan het een goed idee zijn om te investeren in een hoogwaardige luchtreiniger.

Ontdek het verband tussen allergieën en het immuunsysteem

Een zwak immuunsysteem is een toegangspoort tot astma en vele andere chronische gezondheidsproblemen. Door uw immuunsysteem te versterken, wordt u beschermd tegen blootstelling aan giftige stoffen. Als u aan allergieën lijdt, schakel dan over op een dieet met hele voedingsmiddelen dat rijk is aan omega-3-vetten, carotenoïden, vitamine C, E, B6, foliumzuur, quercetine en magnesium. Eet vooral veel citrusvruchten, broccoli, rode uien, kappertjes, rode druiven, kersen en veel bessen die rijk zijn aan het bioflavonoïde quercetine – dat sterke antihistaminische effecten heeft.

Eet daarnaast kruiden zoals pepermunt, oregano, marjolein, rozemarijn en tijm – rijk aan rozemarijnzuur – een krachtige antioxidant en ontstekingsremmende stof.

Een studie uit 2006 waarin het effect van de inname via de voeding en de prevalentie van astma werd onderzocht, toonde aan dat degenen die meer bladgroenten en carotenoïdenrijk voedsel aten, een lagere prevalentie van astma hadden. Het is ook belangrijk om optimale niveaus van vitamine D in het lichaam te hebben om het risico op astma te verminderen. Dit werd bevestigd door een studie uit 2014 naar de vitamine D-status en het risico op astma.

Door op deze manier te eten, kan uw behoefte aan astmamedicatie verminderen

Een overvloed aan onderzoeken toont aan dat hoe meer u aangetrokken wordt tot verse biologische producten en afstand neemt van bewerkte voedingsmiddelen – inclusief niet-biologisch vlees en zuivelproducten – hoe lager uw risico op astma. Een Zweeds onderzoek uit 1985 toonde aan dat astmapatiënten die een jaar lang een veganistisch dieet volgden, een significante afname van de behoefte aan medicatie en de frequentie van astma ervoeren. Ongeveer 70% van de patiënten meldde verbetering binnen vier maanden na het volgen van een plantaardig dieet en ongeveer 90% binnen een jaar.

Een van de beste manieren om veel groenten te consumeren, is door verse (biologische) groentegroene sappen te drinken. Zorg ervoor dat uw water schoon is door een waterfilter van goede kwaliteit te gebruiken of door alleen echt bronwater te drinken – dat is getest op veiligheid en kwaliteit.

Doe je best om pesticiden, verontreinigende stoffen, medicijnen zoals bètablokkers, NSAID’s, oestrogeen en antibiotica te vermijden, aangezien dit potentiële triggers voor astma zijn. Probeer alternatieve therapieën zoals yoga, diepe ademhalingstechnieken en andere ontspanningsroutines om stress te verlichten.

Houd er rekening mee dat, hoewel de bovengenoemde manieren effectief zijn, het grootste voordeel afkomstig is van een uitgebreid behandelprogramma dat de concepten combineert: het vermijden van triggers, het versterken van de immuniteit en het eten van een gezond dieet. Als u hulp nodig heeft, zoek dan een gekwalificeerde medische professional die is opgeleid in kruidengeneeskunde en voeding voor onbewerkte voedingsmiddelen.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Man verandert gedegradeerd land in een enorm bos!
Next Op zoek naar natuurlijke verlichting van eczeem? Deze 6 remedies leveren indrukwekkende resultaten op

You might also like

Natuurlijk genezen

Verbazingwekkend Kruid Vernietigd 98% van de kankercellen in slechts 16 uur!

Recent onderzoek heeft aangetoond dat een Chinees kruid 98 procent van de kankercellen geneest in slechts 16 uur. Verbaasd? Lees verder voor meer details over deze spannende ontdekking. We zijn

Natuurlijk genezen

Let op: 11 vitale tekenen dat je meer calcium nodig hebt

Calcium is een mineraal dat ons lichaam nodig heeft om de bloeddruk te stabiliseren en gezonde botten en tanden te bouwen. Het meeste calcium in ons lichaam wordt opgeslagen in

Natuurlijk genezen

Van Vrouwentongen in uw slaapkamer is aangetoond dat het allergieën, astma en slapeloosheid bij huisdieren verlicht

De binnenlucht die we inademen is helaas vervuild, zodat deze op verschillende manieren onze gezondheid in gevaar kan brengen. Het is in feite 5 keer meer vervuild dan de lucht