*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Huidspecialisten waarschuwen voor peel-off gezichtsmasker om DEZE redenen!
maart 12, 2017 10979 Views

Huidspecialisten waarschuwen voor peel-off gezichtsmasker om DEZE redenen!

Je ziet het regelmatig voorbij komen. Filmpjes van gezichtsmaskers, volgens het boekje zouden ze alle mee-eters uit je huid moeten trekken.

Maar pas op! Huidspecialisten waarschuwen voor deze maskers, ze kunnen meer schade aanrichten dan dat je zult verwachten

Bijna één miljoen mensen zagen de video van de Amerikaanse Tiff. Zijn heeft op haar eigen youtube kanaal een peel-offer masker geprobeerd. Ze kocht het masker online en wou graag weten of het daadwerkelijk voor een zachtere huid zorgt. Maar dit loopt niet zoals verwacht.

Beschermlaag verdwijnt
Ook de beschermlaag van je huid zal verdwijnen. Je huid is zo ontzettend dun en strak dat je masker dat er zo vanaf trekt. Het betekent dus dat als je zo’n masker hebt gebruikt je huid juist meer gevoeliger is voor bacteriën en infecties”, waarschuwt dermatoloog Menno Gaastra.

Tiff moet keihard trekken om het houtskoolmasker van haar gezicht af te trekken en lijdt duidelijk pijn, tot hilariteit van de mensen die het filmpje bekijken en massaal delen.

Het is niet het enige filmpje dat de afgelopen maanden is verschenen. Meestal zijn de beelden iets minder pijnlijk, en volgens Serena Verbon van Beautylab is het een enorme trend over heel de wereld.

“Ik kom net zelf terug uit Tokio en je ziet wel dat mensen in Aziatische landen, als het over beauty gaat, enorm bezig zijn met het verwijderen van mee-eters “, vertelt ze.

Previous Help, onkruid tussen de stenen! Met deze simpele tip gaat je onkruid snel weg!
Next DIT is de reden dat pittig eten zo gezond voor je is!

You might also like

Algemeen

Deze “GROENE” praktijk verandert onze gemeenschappen in een gigantische giftige woestenij

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als eerste was er de geur … de limoengroene puree van gefermenteerde granen in de nabijgelegen AltEn Ethanolfabriek

Algemeen

Je hebt slechts 2 ingrediënten en 2 minuten tijd nodig om voorgoed van okselhaar van af te zijn.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Vooral voor vrouwen is okselhaar hoogst onaangenaam en vervelend, dus proberen ze er zich dagelijks van te ontdoen.

Algemeen

Onderzoekers ontdekken verborgen antibioticapotentieel van cannabis

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! McMaster University-onderzoekers hebben een antibacteriële verbinding van cannabisplanten geïdentificeerd die kan dienen als leidraad voor de ontwikkeling van