Huismiddeltjes om Rosacea te behandelen die echt werken (video)

Huismiddeltjes om Rosacea te behandelen die echt werken (video)

Luister naar dit artikel

Rosacea is een veel voorkomende huidaandoening die roodheid en zichtbare bloedvaten in uw gezicht veroorzaakt. Het kan ook kleine, rode, met pus gevulde bultjes produceren. Deze tekenen en symptomen kunnen weken tot maanden oplaaien en vervolgens een tijdje verdwijnen.

Deze aandoening is niet alleen pijnlijk, maar kan ook voor verlegenheid zorgen. Het begint met blozen en leidt tot permanente roodheid, bultjes, puistjes, gebroken haarvaten en uiteindelijk verdikking van de huid rond de neus. De National Rosacea Society schat dat 69% van de patiënten zei dat hun toestand hen het gevoel gaf “Gefrustreerd, beschaamd te zijnen een negatieve invloed te hebben op hun zelfrespect.”

Symptomen van Rosacea

U kunt rosacea hebben als u een van deze symptomen vaak ervaart:

Kleine bultjes (geen acne) op je wangen, neus, voorhoofd en kin
Een rode, bolle neus
Frequent spoelen
Brandend of stekend gevoel in je gezicht
Spider-achtige bloedvaten op het gezicht
Brandende of geïrriteerde ogen

Rosacea komt vaker voor bij vrouwen, mensen met een lichte huid en die van Keltische of Noord-Europese afkomst. De meeste mensen met deze aandoening zijn tussen de 30 en 50 jaar oud.

Oorzaken en behandeling van Rosacea

Hoewel de exacte oorzaak van rosacea niet helemaal bekend is, heeft onderzoek verschillende dingen ontdekt die patiënten gemeen hebben:

Ontsteking

Wetenschappers hebben de bloedstroom gemeten in gebieden waar rosacea plaatsvond en ontdekten dat ontsteking in deze delen drie tot vier keer groter was dan in andere delen. Wanneer de huid bloost, zoals bij deze aandoening, is het een ontstekingsreactie vergelijkbaar met wat er gebeurt als we een bot breken. Bloed stroomt naar het gebied om genezing te bevorderen. Het probleem is echter dat er geen gebroken bot of gekneusde huid te repareren is. De huid is ontstoken met het bloed, maar er is niets om te repareren. Omdat de huid op ons gezicht bestaat uit een zeer fragiel systeem van bloedvaten, kan de constante bloedstroom schade veroorzaken.

Huidmijt en bacteriën

We hebben allemaal microscopische organismen op onze huid die Demodex-mijten worden genoemd. Deze bestaan ​​nabij onze haarzakjes en dragen bacteriën die de huid kunnen irriteren. Mensen die rosacea hebben, hebben meer van deze specifieke mijten.

Voor mensen met een compromisloze huid zorgt het immuunsysteem er goed voor dat de mijten niet overbevolkt worden en irritatie veroorzaken. Voor mensen met rosacea is er echter een overbevolking van mijten, te veel voor het normale immuunsysteem om te behandelen. Zo wordt de huid beschadigd.

Sommige mensen hebben antibiotica voorgeschreven gekregen voor de aandoening, maar onderzoek toont aan dat langdurig gebruik van antibiotica verwoestend kan zijn voor de algehele gezondheid en het welzijn.

Gespannen bloedvaten

De bloedvaten in het gezicht zijn vergelijkbaar met ballonnen die zijn opgeblazen en leeglopen terwijl de bloedstroom in en uit stroomt. Naarmate we ouder worden, worden de vaten minder rigide en kunnen ze niet snel legen. Doorspoelen, zoals met rosacea gebeurt, zorgt ervoor dat de bloedvaten zich vullen en wanneer ze niet leeg zijn, blijven ze gezwollen en veroorzaken uiteindelijk rode vlekken onder de huid.

Dingen die Rosacea veroorzaken

Er zijn een aantal triggers die gezichtroosheid / rosacea lijken te verergeren en deze zoveel mogelijk vermijden is een goede eerste stap. Als je echter bent zoals anderen die lijden, kun je een reactie hebben op meer dan een van de veel voorkomende triggers, waarvan vele dingen gebeuren als gevolg van het dagelijks leven. Dit kan het echt moeilijk maken om de leiding over je toestand te hebben.

Enkele veel voorkomende triggers volgens de National Rosacea Society zijn:

blootstelling aan de zon
Wind
Oefening
Warm weer
Spanning
Alcohol gebruik
Pittig voedsel
medicijnen
Verwarmde dranken
Vochtigheid
schoonheidsmiddelen

Natuurlijke behandelingen en huismiddeltjes voor Rosacea

Conventionele behandelingen voor deze aandoening omvatten vaak antibiotica of een zeer dure en pijnlijke therapie waarbij huidlagen worden afgeschraapt. Geen van beide helpt echter bij het oplossen van onderliggende problemen.

Het goede nieuws is dat er een aantal zeer effectieve en natuurlijke manieren zijn om ontstoken en rode huid te kalmeren. Deze remedies zullen helpen om deze aandoening veel beter beheersbaar te maken.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Dit Japanse boshuis is als iets uit een sprookje
Next Kokosolie verbetert de hersenfunctie bij patiënten met Alzheimer

You might also like

Natuurlijk genezen

krachtige siroop voor het smelten van nierstenen

Luister naar dit artikel Iedereen die ooit problemen heeft gehad met nierstenen weet dat het een zeer pijnlijke aandoening is, vooral wanneer de steen vast zit in de urinewegen, die

Natuurlijk genezen

Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je vaker granaatappels gaat eten!

Luister naar dit artikel Granaatappelzaadjes zijn snel een van de meest populaire superfoods geworden. Ze zijn heel makkelijk te verteren en ze zitten VOL met gunstige voedingsstoffen. Bovendien is het

Natuurlijk genezen

Met deze tips ben ik van mijn rugpijn afgekomen en wist ik het een paar keer te voorkomen!

Luister naar dit artikel Ongeveer 80 procent van de volwassenen heeft wel eens rugpijn. Veel mensen denken bij rugpijn juist het tegenovergestelde, maar het beste is om zoveel mogelijk in