*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Japan zegt dat het storten van radioactief water van Fukushima in de Stille Oceaan nu ‘onvermijdelijk’ is

Japan zegt dat het storten van radioactief water van Fukushima in de Stille Oceaan nu ‘onvermijdelijk’ is

Terwijl Japan vorige maand de 10e verjaardag van de verwoestende aardbeving en tsunami in Tohoku in 2011 markeerde met plechtige ceremonies, benadrukt de regering ook de successen van haar herstelinspanningen in het noordoosten van het land.

In werkelijkheid kampt het land echter nog steeds met de nasleep van de ramp in Fukushima Daiichi, die Japan al biljoenen yen heeft gekost en waarvan de uitsluitingszone nog 40 jaar nodig heeft om volledig te herstellen.

En nu het vervuilde water zich blijft opstapelen in de verwoeste kerncentrale van Fukushima Daiichi, zegt premier Yoshihide Suga dat de regering het eindelijk in de Stille Oceaan moet dumpen.

Nu kernafval en splijtstofstaven nog steeds het gebied vervuilen, blijft volgens The Japan Times meer dan een miljoen ton radioactief afvalwater uit de faciliteit sijpelen, waardoor de autoriteiten worden gedwongen tot wat Suga beschrijft als de ‘onvermijdelijke’ positie om het water te moeten dumpen. .

Ambtenaren beweren dat het water zo veel mogelijk gezuiverd zou worden, maar milieuactivisten zoals Greenpeace waarschuwen dat het water gevaarlijk materiaal bevat dat het menselijk DNA en de gezondheid van het zeeleven kan beschadigen.

Vissers vrezen ook dat consumenten zullen weigeren vis te kopen die in vervuild water is gevangen, waardoor hun toestand verslechtert te midden van een beperking van de invoer uit de prefectuur Fukushima opgelegd door 15 landen en regio’s.

Hoe dan ook, de autoriteiten beweren dat ze moeten omgaan met de kaarten die zijn gedeeld.

“Wat te doen met het [gezuiverde] water is een taak die de regering niet langer kan uitstellen zonder beleid te stellen”, zei de Japanse minister van Handel Hiroshi Kajiyama woensdag.

Suga zal naar verwachting aanstaande dinsdag formeel beslissen over de te ondernemen actie. Als hij doorgaat, zullen de autoriteiten tritium verdunnen tot 2,5 procent van de maximale concentratie die door het land is toegestaan ​​voordat het wordt gedumpt.

Maar terwijl Japanse functionarissen zeggen dat het water veilig zal zijn, blijft het een open vraag of mensen hun woord zullen vertrouwen.

Bronnen: The Mind Unleashed

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous ENORM vervuilingsprobleem: volgens experts wil je niet weten hoeveel gezichtsmaskers er elke minuut worden weggegooid
Next NIEUWE studie: het consumeren van DEZE groenten verhoogt de spierkracht, zelfs zonder inspanning

You might also like

Algemeen

Kijk wat er gebeurt als Cannabis wordt geïnjecteerd in kankercellen. DIT IS VERBLUFFEND!

In 1974 werd er een studie uitgevoerd in opdracht van de Washington Post waaruit werd geconcludeerd dat THC “de groei van longkanker, borstkanker en virus-geïnduceerde leukemie bij laboratoriummuizen vertraagde en

Algemeen

Waarom je aardappelen nooit in de ijskast mag leggen

Wat in de koelkast zit, blijft langer goed. Dat is de algemene regel, en dus bewaren veel mensen ook hun ongekookte aardappelen erin. Dat blijkt echter een serieus risico in

Algemeen

Waarom je de spinnen in je huis niet zou moeten doden volgens een entomoloog

Dood de volgende spin die je in je huis ziet niet. Ik weet dat het misschien moeilijk is om je te overtuigen, maar laat me het proberen. Waarom? Omdat spinnen