*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Je hebt een morfineachtige pijnstiller die groeit in je achtertuin
mei 10, 2018 37341 Views

Je hebt een morfineachtige pijnstiller die groeit in je achtertuin

Elke dag worden we omringd door verschillende soorten pijn en daardoor zijn er veel verschillende manieren om die pijn te behandelen. Dus, hoe behandel je jouw pijn?

Volgens Big Pharma is de enige manier om van elke vorm van pijn af te komen verslaafd raken aan hun gevaarlijke dure producten. Dit is echter niet waar. Laten we je nu eerst één ding vragen; heb je ooit gehoord van wilde sla? Zo niet, dan moet je weten dat wilde sla een geweldig natuurlijk alternatief is voor toxische pijnstillers. Daarnaast moet je ook weten dat de wilde sla zelfs enkele angstpillen kan vervangen!

Wat je het meest zal verrassen, is het feit dat je waarschijnlijk al wat wilde sla in je achtertuin hebt groeien. Veel mensen kennen deze plant onder de naam “opiumsla” of “bittere sla.”

Op dit punt moet je weten dat de wilde sla een grote lommerrijke plant is die kleine gele knoppen kan hebben. Je moet ook weten dat deze plant een witte melkachtige substantie bevat. Het belangrijkste dat je moet weten over deze plant is dat het allemaal natuurlijk en volledig legaal is om te gebruiken. De melkachtige vloeistof in deze plant staat bekend als lactucarium. Deze zogenaamde melk kan pijn verminderen, net als morfine.

Wilde sla is de juiste remedie voor je, vooral als je lijdt aan fibromyalgie, zenuwbeschadiging, ontsteking of zelfs chirurgische pijn. Je moet ook weten dat deze plant wordt gebruikt als een remedie tegen veel aandoeningen, zoals slapeloosheid, migraine, angst en hoest. Vanwege de hoeststillende eigenschappen kan deze plant gemakkelijk aandoeningen zoals astma verlichten.

Als je meer wilt weten over deze plant, moet je zeker de volgende video bekijken en op een volledig natuurlijke manier van de pijn afkomen!

Previous Poets je tanden met dit mengsel en zeg vaarwel tegen tandsteen en cariës voor altijd!
Next Hoe lavendel limonade te maken om te helpen bij het verlichten van angst en hoofdpijn

You might also like

Natuurlijk genezen

Het krachtigste natuurlijke antibioticum met slechts 2 ingrediënten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Leer hoe u het krachtigste natuurlijke antibioticum bereidt dat alle bacteriën doodt, alle ziekteverwekkende middelen elimineert en een

Algemeen

Biden Cancer Initiative betaalde de top royaal en gaf weinig uit aan kanker

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het Biden Cancer Initiative, een liefdadigheidsinstelling voor kankeronderzoek die is opgezet door de presidentiële hoopvolle Joe Biden, komt

Algemeen

Heb jij thuis ook zo’n last van zilvervisjes? Met deze trucjes heb je daar nooit meer last van!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ik denk dat iedereen ze wel kent: Zilvervisjes. Jammer genoeg hebben er sommige huishoudens erg veel last van.