*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Poets je tanden met dit mengsel en zeg vaarwel tegen tandsteen en cariës voor altijd!
mei 10, 2018 57528 Views

Poets je tanden met dit mengsel en zeg vaarwel tegen tandsteen en cariës voor altijd!

De meesten van ons willen mooie en gezonde witte tanden hebben. Daarom is het noodzakelijk om een goede mondhygiëne te onderhouden en om regelmatig naar de tandarts te gaan. Zorg goed voor je gebit, want als je tand niet gezond is, is je hele organisme ook niet gezond.

Koop geen producten voor het bleken van tanden, zoals de chemische producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Je moet weten dat de meeste van deze producten schadelijk zijn. Gebruik ook geen mondwater omdat ze vol gevaarlijke chemicaliën zitten.

Verschillende tandpasta’s kunnen ook zeer schadelijk zijn omdat ze grote hoeveelheden fluoride bevatten. In plaats daarvan moet je deze natuurlijke tandpasta proberen die een groot aantal van je tandheelkundige problemen, zoals tandbederf, pijn, en ook je tanden witter maken zal oplossen.

Dit mengsel is gemaakt van de gezondste ingrediënten: kokosolie en kurkuma. Beide ingrediënten hebben ontstekingsremmende, antibacteriële en kankerbestrijdende eigenschappen.

Noodzakelijke ingrediënten:

Eetlepel kokosolie
Theelepel kurkuma
Een paar druppels etherische olie van pepermunt

Bereiding:

De bereiding van dit mengsel is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is alle ingrediënten mengen totdat u een pasta krijgt. Nu moet je deze pasta op je tandenborstel aanbrengen en je tanden ermee poetsen. Laat het mengsel ongeveer 3-5 minuten inwerken om effectief te kunnen werken en spoel daarna je tanden.

Voer deze procedure één keer per dag uit en na slechts 7 dagen zult u een aanzienlijke verbetering merken.

https://www.youtube.com/watch?v=IWXZjcNu0Gg

Previous Ken je het verschil tussen citroen en limoen?
Next Je hebt een morfineachtige pijnstiller die groeit in je achtertuin

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Stop met het kopen van knoflook in de winkel. Hier is hoe je knoflook thuis kunt kweken

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De aromatische knoflook is de perfecte aanvulling op elke maaltijd, maar het zit ook boordevol voedingsstoffen en een

Bouwen en Verbouwen

De basisprincipes van droog inblikken

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Droog inblikken is de opslag van droog voedsel zoals rijst of bonen in inmaakpotten. Dit proces is populair

Bouwen en Verbouwen

Heb jij weleens last van mieren? Met deze 5 gif-vrije trucjes ben je er zo vanaf!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Biologisch gezien zijn mieren geweldige wezens. Ze zijn superintelligent, georganiseerd, en ze spelen een belangrijke rol in de