*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Poets je tanden met dit mengsel en zeg vaarwel tegen tandsteen en cariës voor altijd!
mei 10, 2018 57692 Views

Poets je tanden met dit mengsel en zeg vaarwel tegen tandsteen en cariës voor altijd!

De meesten van ons willen mooie en gezonde witte tanden hebben. Daarom is het noodzakelijk om een goede mondhygiëne te onderhouden en om regelmatig naar de tandarts te gaan. Zorg goed voor je gebit, want als je tand niet gezond is, is je hele organisme ook niet gezond.

Koop geen producten voor het bleken van tanden, zoals de chemische producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Je moet weten dat de meeste van deze producten schadelijk zijn. Gebruik ook geen mondwater omdat ze vol gevaarlijke chemicaliën zitten.

Verschillende tandpasta’s kunnen ook zeer schadelijk zijn omdat ze grote hoeveelheden fluoride bevatten. In plaats daarvan moet je deze natuurlijke tandpasta proberen die een groot aantal van je tandheelkundige problemen, zoals tandbederf, pijn, en ook je tanden witter maken zal oplossen.

Dit mengsel is gemaakt van de gezondste ingrediënten: kokosolie en kurkuma. Beide ingrediënten hebben ontstekingsremmende, antibacteriële en kankerbestrijdende eigenschappen.

Noodzakelijke ingrediënten:

Eetlepel kokosolie
Theelepel kurkuma
Een paar druppels etherische olie van pepermunt

Bereiding:

De bereiding van dit mengsel is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is alle ingrediënten mengen totdat u een pasta krijgt. Nu moet je deze pasta op je tandenborstel aanbrengen en je tanden ermee poetsen. Laat het mengsel ongeveer 3-5 minuten inwerken om effectief te kunnen werken en spoel daarna je tanden.

Voer deze procedure één keer per dag uit en na slechts 7 dagen zult u een aanzienlijke verbetering merken.

https://www.youtube.com/watch?v=IWXZjcNu0Gg

Previous Ken je het verschil tussen citroen en limoen?
Next Je hebt een morfineachtige pijnstiller die groeit in je achtertuin

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Heb jij weleens last van mieren? Met deze 5 gif-vrije trucjes ben je er zo vanaf!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Biologisch gezien zijn mieren geweldige wezens. Ze zijn superintelligent, georganiseerd, en ze spelen een belangrijke rol in de

Bouwen en Verbouwen

Hij spoot elke week melk op zijn planten. De reden? DIT geweldige effect!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We weten inmiddels allemaal wel dat het een sprookje is dat melk ontzettend goed zou zijn voor je

Bouwen en Verbouwen

Hij wrijft een rauwe aardappel op de grill, slimme truc die iedere barbecue-fan moet kennen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Er zijn maar weinig dingen zo heerlijk als de geur van sissend vlees op de barbecue tijdens een