Knoflookmelk kan je helpen bij veel kwalen en vooral bij mensen met ischias. Zo maak je knoflookmelk

Knoflookmelk kan je helpen bij veel kwalen en vooral bij mensen met ischias. Zo maak je knoflookmelk

Luister naar dit artikel

Ischias is een pijn die veroorzaakt wordt wanneer er een irritatie in de ischiaszenuw is. De pijn kan erg intens zijn en meerdere dagen aanhouden, zelfs tot op het punt dat de persoon zijn of haar dagelijkse activiteiten niet normaal uit kan voeren. Ischiaspijn kan beginnen in het onderste gedeelte van de rug en tot de achterkant van een van de benen reiken. Het kan zelfs soms tot aan het puntje van de tenen komen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Irritatie van de ischiaszenuw wordt veroorzaakt wanneer deze samengedrukt en ontstoken is als het gevolg van een gehernieerde discus, wervelkanaalstenose, piriformissyndroom, een laesie of fractuur in de bekken of zelfs tumoren.

Ischiaspijn kan erger worden binnen een paar uren of dagen, vooral als de persoon zich zwak voelt. Deze intense pijn wordt meestal gevoeld na staan of zitten; in de avond; tijdens het hoesten, niezen of lachen; door veel te wandelen of om te draaien etc.

Talrijke fruit, groenten en culinaire kruidensoorten kunnen worden gebruikt voor het behandelen van bepaalde aandoeningen zonder behoefte aan andere behandelingen.

Knoflookmelk is een natuurlijke remedie met meerdere gezonde eigenschappen en het is vooral effectief voor afvallen en om pijn van bijvoorbeeld ischias te verlichten.

Je weet dat knoflook een erg bevorderlijk voedingsmiddel voor je lichaam is, wat vooral komt door de antibiotische en ontstekingsremmende eigenschappen, die je helpen om verschillende infecties en gezondheidsproblemen te bestrijden. In dit artikel gaan we een krachtige knoflookremedie bereiden die je zal helpen om ischiaspijn significant te verminderen en het zal je ook verscheidene gezondheidsvoordelen geven om je kwaliteit van leven te verbeteren.

Ingrediënten

– 4 teentjes knoflook
– 200 ml melk

Bereiding
Vermaal de knoflook in eerste instantie goed, net alsof je het gaat gebruiken om je maaltijd te kruiden. Verwarm de melk vervolgens op middelhoog vuur en voeg de knoflook toe. Laat het mengsel een paar minuten koken en zoet het met een beetje honing.

Om goede resultaten met deze behandeling te bereiken, raden we aan om tenminste 200 ml knoflookmelk per dag te drinken.

Andere voordelen van knoflookmelk
Knoflookmelk is ook een krachtig geneesmiddel om spijsverterings- en constipatieproblemen te verlichten.

Het is erg effectief om darmparasieten te elimineren. In dit geval moet je de knoflookmelk drie tot vier uur laten staan en tien dagen achter elkaar op een lege maag drinken.

Deze zelfgemaakte remedie kan ook gebruikt worden voor droge hoest. We raden aan om het in de avond voordat je naar bed gaat te drinken, omdat het je ook helpt om in slaap te vallen.

Personen die last hebben van astma, ademhalingsproblemen en andere longproblemen kunnen ook beginnen met het drinken van knoflookmelk om zich beter te voelen. In dit geval zou knoflookmelk
zo heet mogelijk gedronken moeten worden en bij voorkeur voor het slapengaan.

Als je er aan zit te denken om een gewichtsverliesdieet te volgen en een trainingsschema hebt om je doel te bereiken, dan kan knoflookmelk ook een uitstekende ondersteuning zijn. Knoflook is een voedingsmiddel dat helpt om het metabolisme te activeren om vetverbranding te versnellen.
Het rauw eten is het beste, maar als je niet van de smaak houdt, dan kan je het ook met melk drinken.

Knoflookmelk drinken zal je energie geven en je immuunsysteem versterken, wat komt door de antibiotische eigenschappen van knoflook. Het zal ook infecties voorkomen die veroorzaakt worden door virussen, schimmels en bacteriën.

Vind je dit nou een handige tip? Vergeet dan niet dit bericht te delen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Ze dronk een jaar lang elke ochtend water met honing en citroen. Dit is wat er gebeurde
Next HEFTIGE VIDEO … Zo reageert je maag op een McCheeseburger!

You might also like

Natuurlijk genezen

10 krachtige kruiden voor een gezonde lever

Luister naar dit artikel De lever is enorm belangrijk voor de algehele gezondheid. Samen met de nieren is de lever de belangrijkste ontgifter van het lichaam. Hij filtert onwenselijke stoffen

Natuurlijk genezen

Deze krachtige thee is de beste remedie tegen gezwollen enkels, benen en voeten

Luister naar dit artikel Er zijn verschillende oorzaken van gezwollen benen. De meest voorkomende zijn hormonale stoornissen, warmte, nierfalen, hartinsufficiëntie, zwangerschap, problemen met de bloedvaten, etc. Steun Naturotheek: Alleen via

Natuurlijk genezen

Deze ontspanningsoefening kan u helpen binnen 60 seconden in slaap te vallen

Luister naar dit artikel Talloze mensen hebben slaapproblemen waardoor ze ‘s nachts onvoldoende slaap krijgen en hun functioneren gedurende de dag belemmeren. Het lichaam heeft rust nodig om gezond te