*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Last van een verstopping? Gebruik dan dit middeltje. Wist ik dit maar eerder!

Last van een verstopping? Gebruik dan dit middeltje. Wist ik dit maar eerder!

Wie last heeft van verstopping heeft moeite met poepen. Ieder mens heeft zijn eigen ontlastingspatroon. De een gaat drie keer per dag naar het toilet, de ander maar een paar keer per week.

Bij minder dan drie keer per week ontlasting heeft iemand last van verstopping. De ontlasting is dan vaak zo droog en hard dat deze slechts met hard persen naar buiten komt. Verstopping is niet erg fijn zoals je ziet. Nu hebben wij een middeltje gevonden dat jou kan helpen bij verstopping.

Wie last heeft van verstopping heeft moeite met poepen. Ieder mens heeft zijn eigen ontlastingspatroon. De een gaat drie keer per dag naar het toilet, de ander maar een paar keer per week. Echter hebben veel vrouwen last van obstipatie.

Bij minder dan drie keer per week ontlasting heeft iemand last van verstopping. De ontlasting is dan vaak zo droog en hard dat deze slechts met hard persen naar buiten komt. Wonderolie, ook wel castorolie genoemd, wordt gemaakt uit wonderbonen en is een natuurlijk middeltje om verstopping (obstipatie) te verhelpen. Als je af en toe last hebt van verstopping, dan kan wonderolie je symptomen helpen verzachten. Dit product kan wel bijwerkingen hebben dus daarom gebruik dit middeltje met overleg van je dokter.

Previous DEZE natuurlijke huismiddelen zijn tegen vroegtijdige grijze haren.
Next 9 Natuurlijke manieren om je tanden te bleken die perfect werken.

You might also like

Natuurlijk genezen

Zelfgemaakt vitamine-serum dat elk deel van uw huid met 20 jaar kan verjongen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het gezicht is het meest zichtbare gedeelte van het hele lichaam omdat het zich in het hoofd bevindt.

Natuurlijk genezen

Ze smeert honing op haar gezicht. De reden? Waarom wist ik dit niet eerder?!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Sinds een paar maanden heb ik een potje met rauwe honing in mijn bezit. Niet om van te

Natuurlijk genezen

Ze deed wat Kurkuma rond haar ogen, en 5 dagen later gebeurde er iets ongelooflijks!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Kurkuma is een ongelooflijk gezond kruid, vaak gebruikt in de Indiase keuken. Het heeft een unieke smaak en een

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply