*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Heeft jouw lichaam een detox nodig? Reinig in één week je lever!

Heeft jouw lichaam een detox nodig? Reinig in één week je lever!

Iedereen weet dat de lever één van de meest belangrijke organen in het lichaam is. Een erg bijzonder orgaan, een orgaan dat enorm veel te verduren krijgt door slechte eetpatronen, negatieve emoties en giftige stoffen. Het kan zeker geen kwaad om af en toe de lever totaal te reinigen. Daarom leggen we in dit artikel uit hoe jij jouw lever in een weekje kunt reinigen!

Wat zijn de symptomen dat jouw lever overbelast zijn? Wij hebben ze even op een rij gezet voor jou.
-Slechte spijsvertering
-Slecht humeur
-Donkere kringen onder de ogen
-Pijn in het rechteroog
-Een gelige huid en gelig oogwit
-Hoge bloeddruk
-Allergieën en huidproblemen

Tijdens de week dat je gaat reinigen moet je deze dingen vermijden voor optimaal resultaat:
Alcohol
Gefrituurd voedsel
Rood vlees
Voorgekookt voedsel
Zuivel
Witte suiker
Kunstmatige zoetstoffen

Opstaan
Wanneer we opstaan hebben we natuurlijk de hele nacht niet gegeten. Het lichaam is hersteld en heeft eindelijk z’n verdiende rust gekregen. Kies daarom voor iets goeds dat je op de lege maag consumeert.

Drink deze week in de ochtend om te beginnen twee glazen warm water. Daarna begin je met een eetlepel citroensap en een eetlepel extra vierge olijfolie. De reiniging is begonnen en helpt jouw organen te functioneren en de lever te herstarten en actieveren.

Het ontbijt
Je wacht na dit drinken een half uurtje voor je gaat ontbijten. Begin na een half uur met een glas natuurlijke grapefruitsap. Doe er wat honing bij voor de smaak eventueel.

Daarna kiezen we uit de volgende opties, wissel deze per dag af.

Optie 1: Fruitshake (appel, peer, ananas of banaan) met rijst- of haverdrank, een theelepel gist, een theelepel gemalen stuifmeel, een handje pruimen en gemalen amandelen.
Optie 2: Geroosterd brood met tahini (sesamzaadpasta) en avocado
Optie 3: Een sandwich van volkorenbrood of tortilla

De brunch:
Het reinigen van de lever is geen afvalmethode. Je hoeft dus zeker geen honger te lijden. Heb je honger? Brunch dan met wat fruit of noten.

Lunch:
De lunchgerechten kun je combineren met elkaar.

Eerste gang: Gazpacho, salade of gebakken appels
Tweede gang: Bruine rijst, quinoa, volkorenpasta, gierst of gekookte of gepofte aardappel
Derde gang: Vis, wit vlees of groenten

En dan het avondeten:
Wil jij helemaal goed voor de lever zorgen? Zorg er dan voor dat het avondeten licht is en niet te laat geconsumeerd wordt. Het spijsverteringsproces moet namelijk volledig zijn voltooid.

Maak bijvoorbeeld een zelfgemaakte groentecreme, voeg hier wat algen, lijnzaadolie en wat ei( gekookt) aan toe met rijst. Wissel dit af met andere lichten en niet vette gerechten

Binnen een week voel jij je stukken beter en is de lever volledig gereinigd. Ga na een week uiteraard niet terug naar een ongezonde leefstijl, alles met mate is ons advies!

Previous 5 handige manieren om scheerschuim te gebruiken voor alledaagse problemen..
Next Deze 5 in onze ogen ‘gezonde’ producten bevatten meer zout dan een zak chips!

You might also like

Natuurlijk genezen

Ze Doet Zout In Een Sok En Legt Het In Een Pan. Wat Ze Vervolgens Doet? Briljant!

Helaas krijgen we allemaal wel eens te maken met oorpijn. Het is een vervelende kwaal waar je zo snel mogelijk vanaf wilt. Als je van je oorpijn af wilt, kun

Natuurlijk genezen

Studie heeft aangetoond dat als kurkuma op de huid aangebracht wordt, het DIT effect op je lichaam heeft. Ongelooflijk!

Kurkuma is sinds kort onderwerp van gesprek geworden in meerdere klinische studies. Het wordt vaak gebruikt als smaakmaker voor bijvoorbeeld curry gerechten, maar wetenschappelijk onderzoek heeft onlangs bewezen dat kurkuma

Natuurlijk genezen

Eet je regelmatig zonnebloempitten? Je zult je verbazen hoe gezond ze zijn voor je!

Zonnepitten zijn niet direct iets wat je heel vaak koopt los. Het is vaak onderdeel van muesli of brood met veel soorten granen en zaden. Eigenlijk zien we het steeds