*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Moet je elke nacht opstaan om te plassen? Dit is wat dat kan zeggen over je gezondheid!
juni 4, 2016 7960 Views

Moet je elke nacht opstaan om te plassen? Dit is wat dat kan zeggen over je gezondheid!

Naarmate we ouder worden gebeuren er rare dingen in ons lichaam. We worden grijs, krijgen rimpels, onze huid gaat hangen en we moeten elke nacht een paar keer opstaan om te plassen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan doordat ik 2 keer per nacht moet opstaan niet helemaal zonder vermoeidheid de dag doorkomen.

Daarom ging ik op zoek wat nou precies de oorzaak was hiervan. En ik ben direct naar de dokter gegaan! Het kan ook niets zijn, maar het is beter om zeker van je zaak te zijn!

Prostaat!
Regelmatig moeten plassen in de nacht in een klassiek voorbeeld van prostaatproblemen. Is dit ineens dat je vaak moet plassen in de nacht? Laat het dan even checken door een dokter.

Slaapapneu!
Je drinkt teveel water op een dag. Meer dan je lichaam nodig heeft. Kijk eens naar je urine. Is het nog gelig of volledig waterachtig? Als het lijkt op water, dan hoef je minder te drinken.

Diabetes
Diabetes kan ervoor zorgen dat je meer plast, omdat suiker niet wordt afgebroken door je nieren. Hierdoor komt het voor dat je vaker moet plassen. Je lichaam moet het op een manier kwijt en dat is via de urineweg. Hierdoor wordt er meer vocht ontrokken en daardoor moet je vaker plassen.

Hartproblemen!
Wanneer we gaan liggen komt er vloeistof in je bloedstroom. Dit zorgt voor meer urine productie.

Overgevoelige blaas!
Een blaas is soms te gevoelig voor vloeistof. Dit is makkelijk te genezen, maar het kan ook wijzen op problemen met je zenuwen.

Als je dit artikel handig vond, dan raden aan om het ook te delen met al je vrienden op Facebook!

Previous Je gooit nooit meer een bananenschil weg. Als je ziet wat het voor je huid kan doen!
Next Hoe zie je of een ei nog goed is?

You might also like

Natuurlijk genezen

Wat gebeurt er met je lichaam als je warm water met citroen drinkt vroeg in de ochtend?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Begin de dag, met lauw water waarin je eerder citroensap hebt geperst te drinken. Deze manier zal iets

Natuurlijk genezen

7 tips over hoe om te gaan met duizeligheid

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Vertigo kan een aantal symptomen beschrijven, waaronder flauwvallen en duizeligheid, onevenwichtigheid (zich uit balans voelen) en het gevoel

Natuurlijk genezen

Let op: 11 vitale tekenen dat je meer calcium nodig hebt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Calcium is een mineraal dat ons lichaam nodig heeft om de bloeddruk te stabiliseren en gezonde botten en

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply