Natuurlijk geneesmiddel tegen kanker 10.000 x sterker dan chemo
oktober 4, 2016 31529 Views

Natuurlijk geneesmiddel tegen kanker 10.000 x sterker dan chemo

Luister naar dit artikel

De zure Sop of vrucht van de Graviolaboom is een wonderlijke natuurlijke kankervernietiger
10.000 keer sterker dan Chemotherapie.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Waarom weten we dat niet ? Omdat grote farmaceutische bedrijven hun geld terug willen verdienen na veel te heben geinvesteerd in onderzoek in een poging een syntetische variant te produceren voor de verkoop.

Nu je dit weet ben je misschien in staat iemand te helpen die in een beroerde situatie verkeerd door hem te vertellen van het bestaan van de vrucht van de Graviolaboom.Of je kunt de sap zelf drinken als preventie tegen kanker.De smaak is niet naar, eigenlijk heel natuurlijk en heeft uiteraard geen bijwerkingen.Mocht je ruimte in je tuin hebben plant er dan een.Andere delen van de boom zijn ook erg nuttig.

De eerst volgende keer dat je om een sapje vraagt vraag dan naar Sour Sop.

Hoeveel mensen zijn er niet onnodig gestorven omdat de grote farmaceuten het bestaan van de boom hebben verzwegen uit puur winstbejag.

Deze boom is laag en wordt in Brazilie Graviola genoemd,guanabana in het spaans en in het engels heeft het de weinig inspirerende naam van “SourSop”.
De vrucht is erg groot en de lichtzure zoete witte pulp kun je gewoon met de hand eten maar gebruikelijker is het om er sap of sorbets van te maken.

In eerste instantie staat de boom in belangstelling om zijn kanker vernietigende werking maar de boom heeft ook een geneeskrachtige werking op andere ziektes Deze plant heeft bewezen alle vormen van kanker te genezen.
Naast kankerbestrijder bestrijkt Graviola een breed spectrum in het bestrijden van bacteriele en schimmelinfecties.Bestrijdt wormen en parasieten die het lichaam zijn binnen gedrongen en is een uitstekend middel tegen depressies, stress en nervositeit.

Als er een ding is dat het bestaansrecht van het Gezondheidswetenschapsinstituut rechtvaardigt dan is het wel het verhaal van de Graviolaboom.Het instituut is van vitaal belang voor amerikanen zoals u.

De waarheid is verbazingwekkend simpel Diep in het regenwoud van de Amazone groeit een boom die voor een medische revolutie kan zorgen op het gebied van kankerbestrijding.Alles wat jij en je arts dachten over kanker, de behandeling en de kans op overleven komt nu in een geheel ander perspectief te staan.De toekomst ziet er veel- belovend uit.

Onderzoek heeft uitgewezen dat kanker op een veilige en effectieve manier bestreden kan worden met het extract van deze wonderboom zonder de afschuwlijke bijwerkingen zoals misselijkheid, haaruitval en gewichtsverlies.

Het beschermt je immuunsysteem en is een beschermer tegen dodelijke infecties.

Tijdens de behandeling voel je je sterker en gezonder.
Het geeft je energie een enorme impuls en verbetert je perpectieven op leven.

De bron waar deze informatie vandaan komt is niet anders dan verbazingwekkend te noemen: Het komt van amerika’s grootste farmaceut.Sinds de jaren ’70 is de vrucht in een twintigtal laboratoria onderzocht en de uitkomsten van die testen waren alles behalve saai.Want de testen van het extract wezen uit dat het:

Effectief kwaadaardige cellen van 12 soorten kanker vernietigde zoals darm,borst, long,prostaat en alvleesklier kanker.

Het extract bewees 10.000 keer sterker te zijn dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn die doorgaans bij het bestrijden van kanker wordt gebruik.

Wat echter meer is: Het extract van de Graviolaboom maakt alleen jacht op kwaadaardige cellen en laat de gezonde cellen met rust.

De verbazingwekkende anti-kanker eigenschappen van de Graviolaboom zijn intensief onderzocht dus waarom hebben wij er dan nooit van gehoord?

Diverse delen van de Graviolaboom zoals de schors,blaadjes, wortels, vrucht en zaden van de vrucht worden al eeuwen door medicijnmannen in het Amazonegebied gebruikt voor het behandelen van hartkwalen,astma,leveraandoeningen en artritis.

Op basis van summier wetenschappelijk bewijs investeerde de grote farmaceut veel geld en stelde veel hulpmiddelen ter beschikking om de eigenschappen van de boom te testen.De resulaten schokte de onderzoekers.De Graviolaboom bewees een kankerdodende dynamo te zijn. En hier kwam het Graviola verhaal bijna tot een eind.

Het bedrijf had nu een enorm probleem.Omdat de Graviolaboom een natuurlijk gewas is was het niet mogelijk om het onder de bestaande federalen wetten te patenteren.
Er was dus geen enkele mogelijkheid om geldelijk profijt te trekken uit de boom.
Later is gebleken dat de farmaceut 7 jaar bezig is geweest om twee van de krachtigste anti-kanker componenten van de boom syntetisch na te maken.Wanneer het hun zou lukken om de krachtige stoffen te repliceren dan zou men het kunnen patenteren en het ten gelde maken.Helaas!.Ze knalde tegen een muur.De orginele stoffen bleken niet na te maken.De geinvesteerde miljoenen in het onderzoek konden niet worden terug verdiend

De droom om gigantische winsten te genereren vervloog en men legde het onderzoek onder in de la.Ze kozen ervoor om hun bevindingen en onderzoek niet te publiceren.
Gelukkig was er een onderzoeker van het Graviola’s onderzoeksteam die in gewetensnood kwam en die het misdadig vond dat er niets met de onzerzoeksresultaten werd gedaan.Zijn baan riskerend nam hij contact op met een bedrijf die geneeskrachtige planten uit het Amazone gebied haalt en vertelde het hele verhaal van de graviola.

Het wonder onthult.

Toen onderzoekers van het Gezondheidswetenschapsinstituut over het Graviola onderzoek werden geinformeerd onderzochten ze meteen de onderzoeken op de kankerdodende boom.
Het bewijs van de effectiviteit van de boom en de schokkende doofpot kwam snel en fel.

Het Nationale Kanker Instituut deed voor het eerst in 1976 wetenschappelijk onderzoek.Het resultaat van het onderzoek liet zien dat de bladeren en stengels effectief kwaadaardige cellen bestreden.Onweerlegbaar bewijs!.
De resultaten werden in een intern rapport gepubliceerd maar nimmer aan het publiek bekend gemaakt.

Sinds 1976 is Graviola in een twintigtal onafhankelijke laboratoria onderzocht en de uitkomsten waren steeds dezelfde: Graviola is een kankervernietiger.Echter initiatieven om een dubbel blind onderzoek te doen, gebruikelijk bij de mainstream artsen en onderzoekers, zijn nooit van de grond gekomen.

Een onderzoek gepubliceerd in The Journal of Natural Products aan de hand van een onderzoek uitgevoerd aan de Katholieke Universiteit van Zuid-Korea toonde aan dat een bestandsdeel uit de Graviolaboom met succes darmkankercellen vernietigde en dat het bestandsdeel 10.000 keer krachtiger was dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn.

Het meest significante uit het onderzoek van KUZK was dat het bestandsdeel van de Graviola selectief te werk ging.Het vernietigde kwaadaardige cellen maar liet gezonde cellen met rust.Dit in tegenstelling tot de chemokuur die geen enkel onderscheid maakt tussen reproducerende cellen ( zoals maag en haar cellen) waardoor er afschuwlijke bijwerkingen optreden zoals misselijkheid en haarverlies.

Recentelijk onderzoek aan de Purdue Universiteit heeft aangetoond dat de bladeren van de Graviolaboom effectief long, borst, prostaat en alvleesklier kankercellen vernietigen.

Na zeven jaar is het zwijgen eindelijk verbroken

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Neem dit slaapmiddeltje: en val vrijwel direct in slaap, blijven doorslapen, en wordt fris en vernieuwd weer wakker.
Next Hier is de reden waarom u nooit rijstwater weg moet gooien

You might also like

Natuurlijk genezen

Als je dat leest zal je NOOIT meer het water van je rijst weggooien!

Luister naar dit artikel Je zal vast niet bij het koken van rijst denken dat het rijstwater ook ergens voor dient!? Het klinkt een beetje gek maar het water waarin

Natuurlijk genezen

Versterking van uw immuunsysteem met gefermenteerd knoflook en honingelixer

Luister naar dit artikel Als u geïnteresseerd bent in de gezondheidsbevorderende eigenschappen van gefermenteerd voedsel, maar niet zeker weet waar u moet beginnen, hebben we het gemakkelijkste startrecept! Gefermenteerde honing

Natuurlijk genezen

8 makkelijk-te-missen tekenen die je kunnen waarschuwen voor een bloedprop/trombose

Luister naar dit artikel Een van de grootste mysteries op aarde blijft toch het menselijk lichaam. Te beginnen bij het feit dat je niet hoeft na te denken over ademen,