*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Natuurlijke manier om suiker in het bloed te beheersen: alles wat nodig is, is één gekookt ei
oktober 13, 2019 10861 Views

Natuurlijke manier om suiker in het bloed te beheersen: alles wat nodig is, is één gekookt ei

We bepalen onze algehele gezondheid met onze eet- en levensstijlgewoonten. Maar de moderne omgeving is giftig geworden, wat ons risico op verschillende ziekten verhoogt, en de drukke levensstijl die we hebben, staat niet toe om altijd een gezond dieet te volgen, en dit moet nu veranderen!

Wanneer we de resultaten van onze routinecontroles zien, zijn we vaak geschokt door de hoge of lage niveaus van dingen zoals bloedsuiker, die allemaal worden veroorzaakt door een significante eetstoornis. We zijn ons zelfs niet bewust van deze “stille moordenaars” die onherstelbare schade in ons organisme kunnen veroorzaken.

Maar het geluk is aan jouw kant, want we bieden een ongelooflijke en snelle oplossing voor je hoge bloedsuikerspiegel.

Je hebt een ei en azijn nodig. Kook het ei eerst ergens in de middag en prik het na het schillen een paar keer door met een vork. Plaats het vervolgens in een container en giet azijn over het ei en laat het een nacht staan. Eet de volgende ochtend het ei in combinatie met een glas warm water. Doe dit enkele dagen en controleer vervolgens uw bloedsuikerspiegel om de niveaus voor en na de eibehandeling te vergelijken. U zult merken dat uw bloedsuikerspiegel veel lager zal zijn dan voorheen. Deze procedure is absoluut de moeite waard om het te proberen en te delen met anderen.

Eieren zijn goedkoop en zitten boordevol vitamines, mineralen, eiwitten en gezonde vetten. Een medium ei bevat 63 calorieën, 6 gram eiwit en 4 gram vet – de meeste zijn hart-gezonde onverzadigde vetten. Hun eiwit- en vetgehalte, samen met hun gebrek aan koolhydraten, maakt eieren een uitstekende keuze als u uw bloedsuikerspiegel in de gaten houdt. Geniet van dit veelzijdige voedsel voor ontbijt, lunch of diner, maar consumeer eidooiers met mate als uw cholesterol hoog is.

De glycemische index rangschikt hoeveel een voedingsmiddel uw bloedsuikerspiegel verhoogt in vergelijking met glucose, een suiker. Voedingsmiddelen van 55 of minder zijn voedingsmiddelen met een lage glycemische index. Voedingsmiddelen met een gemiddelde glycemische index zijn 56 tot 69 en voedingsmiddelen met een hoge glycemische index zijn 70 en hoger. Hoe hoger de glycemische index van een voedingsmiddel, hoe sneller het uw bloedsuikerspiegel verhoogt. Voedsel met een lage glycemische index heeft weinig tot geen invloed op de bloedsuikerspiegel. Eieren hebben geen glycemische indexwaarde omdat ze minder dan 1 gram koolhydraten bevatten en daarom uw bloedsuikerspiegel niet beïnvloeden.

Een ei voor het ontbijt kan uw bloedsuikerspiegel de rest van de ochtend verlagen en de algehele bloedsuikerspiegel verbeteren. Een studie gepubliceerd in “Nutrition Research” in 2010 gaf mannen een ei-ontbijt voor een week en een bagel-ontbijt voor een week. Hun bloed werd getrokken om glucose, insuline en eetlusthormonen te meten gedurende de volgende drie uur. Toen de deelnemers het ei-ontbijt aten, waren hun bloedsuiker en insuline lager in vergelijking met wanneer zij het bagelontbijt consumeerden. In een studie uit 2010 in het “British Journal of Nutrition” toonden mensen met diabetes verbeterde bloedsuikerspiegel en cholesterolspiegels wanneer ze eieren consumeerden in tegenstelling tot andere dierlijke eiwitten.

De 6 gram eiwit in een medium ei is een compleet eiwit, wat betekent dat het alle essentiële aminozuren of eiwitbouwstenen bevat, in de verhoudingen die uw lichaam nodig heeft. Door het eiwit houdt je een vol gevoel en helpt het je algehele calorie-inname voor de dag te verminderen. De eerder genoemde studie in “Nutrition Research” toonde ook aan dat wanneer proefpersonen een ei als ontbijt hadden, hun eetlusthormonen lager waren en ze gedurende de dag minder calorieën consumeerden. De proefpersonen waren hongeriger en niet zo verzadigd na het eten van het bagelontbijt. Door minder calorieën te consumeren, kunt u uw gewicht onder controle houden en uw risico op diabetes type 2 verminderen. De American Council on Exercise beveelt eiwit aan als u probeert af te vallen, omdat deze veel voedingsstoffen en weinig calorieën bevatten.

Eierdooiers bevatten 213 milligram cholesterol. De American Heart Association staat een ei per dag toe voor gezonde volwassenen met niet meer dan 300 milligram cholesterol per dag. Volgens Harvard School of Public Health eet je niet meer dan 3 eidooiers per week als je een hartaandoening of diabetes hebt. Kies in plaats daarvan voor eiwitten, die geen cholesterol bevatten. Bewaar eieren in de koelkast gedurende drie tot vijf weken en bewaar hardgekookte eieren niet langer dan een week. Overgebleven eiwitten en dooiers moeten binnen vier dagen worden gegeten. Eet geen rauwe eieren. Hoewel het risico minimaal is, zijn sommige eieren besmet met salmonella.

Bronnen:

livestrong.com

Previous 10 geweldige dingen die zullen gebeuren als je leert genieten van het alleen zijn
Next Griezelig Wit Materiaal In Zalm Van Alaska

You might also like

Natuurlijk genezen

Hoe u op natuurlijke wijze van de sinus-infectie van uw kind af kunt komen

Een sinus-infectie, ook bekend als sinusitis, is een veel voorkomende aandoening, zowel bij volwassenen als bij kinderen. De laatste is echter gevoeliger voor infecties en zou meer zorg nodig hebben

Natuurlijk genezen

Met deze wortelsiroop verwijdert overtollig slijm en zijn vervelende hoestbuien binnen no-time verdwenen!

Heb je vaak last van overtollig slijm en hoestbuien? Wees niet getreurd wat deze zelfgemaakte siroop zal niet alleen een uitkomst bieden maar ook voor verlichting zorgen. Wortels zijn heel

Natuurlijk genezen

Het genezende eiwit: schildklierproblemen aanpakken met collageen

Collageen is het meest voorkomende eiwit in uw lichaam. Het is een van de bouwstenen van de huid, botten en spieren en ondersteunt de structuur van de organen en slagaders.