*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


“Niet opeten!”: Zo ziet een maaltijd van McDonald’s er na 10 jaar uit
april 27, 2016 7325 Views

“Niet opeten!”: Zo ziet een maaltijd van McDonald’s er na 10 jaar uit

Fastfoodketen McDonald’s doet er alles aan om nieuwe klanten te winnen. In Amerika wordt geëxperimenteerd met onbeperkt frietjes eten en je eigen burger samenstellen. Ook test het bedrijf twee nieuwe varianten op de klassieke Big Mac.

Voor beleggers is er weinig reden tot klagen over het aandeel McDonald’s. Dat steeg in de afgelopen twaalf maanden met 35 procent.

Een Reddit-gebruiker heeft nu een foto gedeeld van een maaltijd van McDonald’s die een vriendin naar eigen zeggen 10 jaar geleden heeft gekocht bij de hamburgerketen.

Hoewel het voedsel al die jaren buiten de koelkast heeft gestaan, zien de cheeseburger en frietjes er nog ongeveer hetzelfde uit. Naast het menu ligt een briefje met daarop de tekst: “Gekocht in april 2006. Nooit in de koelkast bewaard! Niet opeten!”

mcdonalds-maaltijd

De maaltijd is nog altijd vrij van schimmel en het broodje ziet eruit alsof het gisteren is gekocht. “Het lijkt zeker niet 10 jaar oud,” reageerde iemand. Een ander zei: “Door de bereidingswijze verdwijnt het meeste vocht uit het voedsel. Om die reden is het zo hard als je het opwarmt en ziet het er jaren later nog hetzelfde uit.”

[The Sun]

Previous Knotsgekke koffietrend voor foodies: de bietenlatte
Next Deze Jongen Wilde Niet Meer Leven Omdat Hij Zo’n Pijn In Zijn Rug Had, Maar Een Bezoek Aan De Chiropractor Veranderde Alles.

You might also like

Algemeen

Voel je de “lockdown blues?” Een simpele keuze kan een VERRASSEND effect hebben op uw emotionele gezondheid

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Verbetert het hebben van planten in uw huis de luchtkwaliteit binnenshuis? Veel aangehaald door NASA gefinancierd onderzoek uit

Algemeen

Dit kan de toekomst zijn van dineren in het Coronavirus-tijdperk

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Aangezien rapporten suggereren dat de aanhoudende pandemie erg lang kan duren voordat ze verdwijnt, proberen veel mensen manieren

Algemeen

Waarschuwing: Teken dragen nu een ziekte dodelijker dan Lyme ziekte!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Teken dragen nu een virus, dodelijker dan de ziekte van Lyme – Hier is wat u er over

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply