*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Een sterke vrouw smeekt niet, ze vertrekt op het moment dat ze zich ongewenst voelt

Een sterke vrouw smeekt niet, ze vertrekt op het moment dat ze zich ongewenst voelt

“Sommigen van ons denken dat vasthouden ons sterk maakt, maar laat het soms los.” – Hermann Hesse

Sterke vrouwen zijn prachtige wezens, en als je er een bij je in de buurt hebt, weet je al wat ze waard is.

Sterke vrouwen kunnen lang staan, sterk in het gezicht van zelfs de moeilijkste momenten in het leven. Ze is gewaagd, zelfverzekerd en in staat tot grote dingen.  Je kunt jezelf als gezegend beschouwen als je het geluk hebt haar liefde te hebben verdiend.

Het daten van een sterke vrouw kan een uitdaging zijn, maar als je erin slaagt haar aan je zijde te houden, zul je de schoonheid van het leven begrijpen. Ze zal haar hart en ziel aan je geven zolang ze weet dat je gevoelens wederzijds zijn.

Maar wees voorzichtig, als je haar tot het punt zet om afscheid te nemen, ben je haar voor altijd kwijt.

Wanneer een sterke vrouw zich ongewenst voelt, neemt ze in een oogwenk afscheid en denkt ze er nooit meer over na. Maar wees heel voorzichtig, want deze vrouwen geven nooit een tweede kans.

Aan de andere kant weten sterke vrouwen diep lief te hebben, beheersen ze de kunst van vergeving en zullen ze altijd je beste metgezel in het leven zijn.

De houding van sterke vrouwen is gedurende de hele loop van de relatie anders. Als je denkt dat je de relatie wilt beëindigen, kun je het haar vertellen en zij zal het einde accepteren.

Maar verwacht niet dat ze haar hart uitstort en in de chaos van gecompliceerde emoties duikt. Ze zal zich gekwetst voelen en je zou zelfs haar hart kunnen breken, maar ze zal het nooit vertellen.

Een sterke vrouw accepteert een scheiding met gratie en trots, en ze zal nooit meer terugkijken. En één ding is zeker, ongeacht hoeveel ze van je houdt, ze zal je nooit smeken om bij haar te blijven.

Als het gaat om haar geluk, is een sterke vrouw moedig en onverschrokken, en ze zal de storm overleven, hoe hard het leven haar ook raakt. Ze zal niet rouwen om haar verlies van jou, ze zal haar teleurstelling niet tot haar laten komen.

Ze doet dit niet om je pijn te doen, en ze verspilt niet haar tijd met het wijzen met vingers of het geven van de schuld. Ze begrijpt dat ze ook fouten maakt en haar zwakke punten heeft, dus neemt ze de volledige verantwoordelijkheid voor haar slechte keuzes.

Een sterke, onafhankelijke en dappere vrouw is een overlever. Ze richt zich op wat ons te wachten staat na een breuk. Zelfs zonder jou zal ze doorgaan de wereld te veroveren.

Een slechte ervaring verandert sterke vrouwen niet, maar ze leren ervan en worden wijzer, slimmer en barmhartiger.

Een vrouw als zij komt maar één keer in je leven langs, dus als je te blind bent om dat te zien, smeek je haar terug te komen, zonder succes.

Koester daarom de momenten doorgebracht in het gezelschap van een sterke vrouw, houd van haar en respecteer haar, want je kunt haar verliezen op het eerste moment dat ze zich niet gewaardeerd voelt.

Wacht niet om haar waarde te erkennen, want het kan te laat zijn!

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Selderij: vermindert ontstekingen en verbetert de gezondheid van gewrichten
Next Waarom middagslaapjes een teken van gezondheid zijn, geen luiheid.

About author

You might also like

Algemeen

De 5 ontroerende stappen naar geluk volgens dit jongetje van 8

‘Geluk’. We zoeken het allemaal. Gaan we het vinden in meer spullen, betere spullen, leukere vrienden, gezondheid, meer natuur, meer zon of een groter huis? De keuzes zijn eindeloos… Gelukkig

Algemeen

Gevaarlijke thee: Het onthullen van de gezondheidsrisico’s van conventionele en biologische variëteiten

Voor miljoenen mensen over de hele wereld is het genieten van een dampende kop vers gezette thee een ontspannend en heilzaam ritueel. Bijvoorbeeld, vol met flavonoïden en polyfenolen, is het

Algemeen

De duistere waarheid achter de wereld van de ‘helende’ edelstenen

Stenen met ‘helende krachten’ zijn een trend in de wellnesswereld. Was het ooit een rariteit in de esoterische scene tegenwoordig is het een miljardenindustrie. Maar weinigen weten dat stenen als