*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Een sterke vrouw smeekt niet, ze vertrekt op het moment dat ze zich ongewenst voelt

Een sterke vrouw smeekt niet, ze vertrekt op het moment dat ze zich ongewenst voelt

“Sommigen van ons denken dat vasthouden ons sterk maakt, maar laat het soms los.” – Hermann Hesse

Sterke vrouwen zijn prachtige wezens, en als je er een bij je in de buurt hebt, weet je al wat ze waard is.

Sterke vrouwen kunnen lang staan, sterk in het gezicht van zelfs de moeilijkste momenten in het leven. Ze is gewaagd, zelfverzekerd en in staat tot grote dingen.  Je kunt jezelf als gezegend beschouwen als je het geluk hebt haar liefde te hebben verdiend.

Het daten van een sterke vrouw kan een uitdaging zijn, maar als je erin slaagt haar aan je zijde te houden, zul je de schoonheid van het leven begrijpen. Ze zal haar hart en ziel aan je geven zolang ze weet dat je gevoelens wederzijds zijn.

Maar wees voorzichtig, als je haar tot het punt zet om afscheid te nemen, ben je haar voor altijd kwijt.

Wanneer een sterke vrouw zich ongewenst voelt, neemt ze in een oogwenk afscheid en denkt ze er nooit meer over na. Maar wees heel voorzichtig, want deze vrouwen geven nooit een tweede kans.

Aan de andere kant weten sterke vrouwen diep lief te hebben, beheersen ze de kunst van vergeving en zullen ze altijd je beste metgezel in het leven zijn.

De houding van sterke vrouwen is gedurende de hele loop van de relatie anders. Als je denkt dat je de relatie wilt beëindigen, kun je het haar vertellen en zij zal het einde accepteren.

Maar verwacht niet dat ze haar hart uitstort en in de chaos van gecompliceerde emoties duikt. Ze zal zich gekwetst voelen en je zou zelfs haar hart kunnen breken, maar ze zal het nooit vertellen.

Een sterke vrouw accepteert een scheiding met gratie en trots, en ze zal nooit meer terugkijken. En één ding is zeker, ongeacht hoeveel ze van je houdt, ze zal je nooit smeken om bij haar te blijven.

Als het gaat om haar geluk, is een sterke vrouw moedig en onverschrokken, en ze zal de storm overleven, hoe hard het leven haar ook raakt. Ze zal niet rouwen om haar verlies van jou, ze zal haar teleurstelling niet tot haar laten komen.

Ze doet dit niet om je pijn te doen, en ze verspilt niet haar tijd met het wijzen met vingers of het geven van de schuld. Ze begrijpt dat ze ook fouten maakt en haar zwakke punten heeft, dus neemt ze de volledige verantwoordelijkheid voor haar slechte keuzes.

Een sterke, onafhankelijke en dappere vrouw is een overlever. Ze richt zich op wat ons te wachten staat na een breuk. Zelfs zonder jou zal ze doorgaan de wereld te veroveren.

Een slechte ervaring verandert sterke vrouwen niet, maar ze leren ervan en worden wijzer, slimmer en barmhartiger.

Een vrouw als zij komt maar één keer in je leven langs, dus als je te blind bent om dat te zien, smeek je haar terug te komen, zonder succes.

Koester daarom de momenten doorgebracht in het gezelschap van een sterke vrouw, houd van haar en respecteer haar, want je kunt haar verliezen op het eerste moment dat ze zich niet gewaardeerd voelt.

Wacht niet om haar waarde te erkennen, want het kan te laat zijn!

 

Previous Selderij: vermindert ontstekingen en verbetert de gezondheid van gewrichten
Next Waarom middagslaapjes een teken van gezondheid zijn, geen luiheid.

You might also like

Algemeen

Artsen waarschuwen voor gevaar met avocado

Avocado’s worden populairder en populairder. Ze zijn veel meer dan alleen een food-trend, want inmiddels is deze gezonde steenvrucht niet meer weg te denken uit verschillende diëten. Ze zitten boordevol

Algemeen

WETENSCHAPPERS: KANKER DOOR ZONLICHT EEN MYTHE

Gezondheidswetenschappers en -deskundigen zijn de resultaten van een wetenschappelijke studie aan het bestuderen, die de keiharde conclusie opleverde, dat vrouwen die in de zomer een overvloedig zonnebad vermijden, een 2x

Algemeen

Dit vergif laat zijn ‘LEUTER’ krimpen. Maar iedereen drinkt het. Sommigen zelfs dagelijks!

Wat gebeurt er eigenlijk echt met je lichaam wanneer je een blikje cola drinkt? De meeste mensen denken er wellicht niet te veel over na. Maar eigenlijk heeft het zoete