*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Om DEZE reden strooit iedereen kaneel in de tuin!

Om DEZE reden strooit iedereen kaneel in de tuin!

Bij kaneel zou je niet meteen denken aan een middeltje voor in de tuin. De specerij is natuurlijk heerlijk om je gerecht op smaak te brengen, maar kan dus ook helpen in de tuin.

Je kunt bij het tuinieren natuurlijk allerlei verschillende spulletjes kopen om die vervelende kwalen in je tuin tegen te gaan, maar kaneel schijnt dus net zo goed te werken. Kaneel is gelukkig heel goedkoop en je kunt het overal krijgen.

Lees snel verder wat je ermee kunt doen!

1. Muggen weghouden uit je tuin
Strooi een beetje kaneel rondom je planten in de tuin en je zult niks meer van de muggen merken. Net als de meeste insecten hebben ze een hekel aan kaneel. Ze vinden de geur veel te sterk en komen daarom niet meer in je tuin.

2.Rozenversteviger
Heb je verse rozen uit je tuin afgesneden? Dip ze dan eerst even in kaneelpoeder voordat je op water zet.

3. Doodt paddestoelen
Als je kaneel over grond verspreid, krijgen paddestoelen geen enkele kans. Hoe dit komt? Kaneel gaat paddestoelen tegen die nog laag bij de grond staan. Het heeft namelijk een soort anti-schimmelfunctie waardoor paddestoelen niet verder kunnen groeien.

Previous Gerenommeerde cardioloog onthult waarheid over verzadigde vetten
Next Ze at een week lang rauwe knoflook en dit is wat het met haar lichaam deed!

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Ze Boort 19 Gaten In Een Houten Bak. 5 Maanden Later? PRACHTIG!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als je fan bent van mooie en creatieve doe-het-zelf projecten, dan zul je dit idee erg leuk vinden.

Bouwen en Verbouwen

7 manieren om van mieren af te komen. Deze heb je waarschijnlijk nog niet geprobeerd

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Mieren zijn nuttige beestjes, ze brengen geen ziektes over en ze zijn niet gevaarlijk. Ze worden echter gedreven

Bouwen en Verbouwen

Zelf doen! Met deze 3 eenvoudige ingrediënten maak je niet-giftige gootsteenontstopper

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen kent het probleem wel, ineens zit de afvoer van je wastafel of badkuip verstopt. Met deze oplossing