*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ontzettend jeuk van al die muggenbulten? Probeer DEZE tip met listerine!
juli 24, 2017 5279 Views

Ontzettend jeuk van al die muggenbulten? Probeer DEZE tip met listerine!

We kennen Listerine allemaal als HET merk voor mondspoelwater, maar wist je dat je er nog zoveel meer mee kan? Het zal je verbazen.

Listerine werkt namelijk tegen jeuk. Als je last hebt van jeukende muggenbeten, doe dan wat Listerine op een watje en dep zachtjes op de jeukende plekjes. Ook helpt het tegen jeukende plekken van planten, zoals brandnetels. Je zal merken dat de jeuk niet direct zal wegtrekken, maar het jeukende gevoel wordt wel enorm verzacht.

Listerine is ook voor iets anders goed, namelijk voor nare zweetgeurtjes. Als je deodorant toevallig net op is, dan kan je prima Listerine gebruiken. Dep met een watje onder je oksel en je bent van die vervelende geur af.

LET OP! Gebruik niet teveel Listerine, een druppeltje is al genoeg.

Previous 12 miljoen vrouwen negeren deze symptomen voor een schildklieraandoening!
Next Door middel van deze 5 makkelijke stappen creëer jij een eindeloze voorraad bosbessen!

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit is wat het nieuwste onderzoek zegt over migraine en hoe het je vandaag kan verhelpen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! “En dan slaat een dreun je zo hard op de linkerkant van het hoofd dat je hoofd naar

Natuurlijk genezen

Blaasontsteking – De juiste voeding tegen blaasontsteking

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Blaasontsteking komt bij iedereen voor, maar vrouwen hebben er veel meer last van dan mannen.  Blaasontsteking wordt in

Natuurlijk genezen

DIT is de reden dat pittig eten zo gezond voor je is!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Pittig eten is misschien niet zo razend populair, maar in landen als Indonesië eten ze haast niets anders.