*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ook veel last van muggenbulten? Met dit product zorg je ervoor dat ze niet meer jeuken

Ook veel last van muggenbulten? Met dit product zorg je ervoor dat ze niet meer jeuken

Het is zomer en dat betekent veel gezoem als we ’s nachts willen slapen en veel muggenbulten. De volgende ochtend zit je lichaam helemaal vol en kan je niet meer stoppen met krabben. Wij hebben tips voor jou zodat de muggenbulten niet meer jeuken.

Het is enorm lastig om niet te krabben en om aan de bulten te komen. Toch is het beter om het niet te doen, aangezien je anders littekens kan krijgen. Hoe zorg je er nou voor dat je geen jeuk krijgt? Wij hebben dan oplossing!

Een jeukende muggenbult is eigenlijk een allergische reactie. Deze reactie ontstaat doordat de mug tijdens het zuigen van je bloed een klein beetje speeksel in de muggenbeet injecteert. Ons lichaam reageert op de stoffen in dat speeksel.

Het klinkt misschien een beetje gek, maar wat helpt is tandpasta. Dit bevat namelijk menthol, wat de jeuk van een muggenbult verzacht en de huid eromheen verkoeling geeft. Laat de tandpasta een uurtje zitten en je zult merken dat de muggenbult vanzelf kleiner wordt en minder gaat jeuken.

Heb jij nog andere tips? Laat het ons weten.

Previous Gezondheidsvoordelen van bietensap die jij vast niet weet.
Next De verborgen impact van suiker en wat je er aan kunt doen

You might also like

Natuurlijk genezen

Wonder Drank – Geen pijn meer in 1 week (gewrichten, benen en rug)

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Deze pijn in je rug, de pijn in je benen of de pijn in je nek en gewrichten

Natuurlijk genezen

Trakteer uzelf: waarom kruidentheebaden het nieuwe gezonde badtijdritueel + recepten kunnen zijn

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen verdient een rustgevend en stressvrij leven; dat is echter niet de realiteit waarin ieder van ons leeft.

Natuurlijk genezen

Deze chocolade verzacht menstruatiepijn!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Er zijn maar weinig vrouwen die niet dolgelukkig worden van een reep chocolade in hun menstruatieperiode. Het zorgt

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply