*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Waarom toverhazelaar echt zo krachtig is als het drankje van een heks
juni 7, 2019 2348 Views

Waarom toverhazelaar echt zo krachtig is als het drankje van een heks

Toverhazelaar doet zijn naam eer aan. Het is zo krachtig dat het lijkt te werken door magie. WebMD legt uit dat hoewel de meesten van ons toverhazelaar kennen als een heldere vloeistof, het eigenlijk afkomstig is van een plant. De toverhazelaarsplant werd eeuwenlang gekweekt door Indianen en kan vandaag de dag in je huis worden gekweekt, aldus The Telegraph.

De heldere vloeistof die we kennen als toverhazelaar is een gedistilleerd extract van de schors en bladeren van de toverhazelaar. Het bevat tannines waarvan bekend is dat ze de zwelling verminderen, een beschadigde huid herstellen en bacteriën bestrijden. Het is misschien het meest bekend om zijn gebruik als een gezichtsreiniger bedoeld om acne te verwijderen. Maar het kan ook worden gebruikt voor een reeks andere huismiddeltjes, van aambeien tot insectenbeten.

1. Duidelijke acne. Toverhazelaar is lang gebruikt om puistjes op te drogen en acne te bestrijden. Volgens Wise Geek werkt toverhazelaar zo goed omdat het een samentrekkend en een ontsmettingsmiddel is. Dit betekent dat het de poriën verkleint en de hoeveelheid bacteriën op en in de huid vermindert. Het helpt ook om zwelling en roodheid te verminderen. Probeer ’s morgens en’ s nachts je schone gezicht af te vegen met een met een in toverhazelaar gedrenkt wattenschijfje.

2. Krimp spataderen. Ook bekend als “spataderen” verschijnen spataderen wanneer de bloedvaten verwijden. Hun uiterlijk is niet alleen onbetamelijk, maar ze kunnen ook behoorlijk pijnlijk zijn. Livestrong zegt dat toverhazelaar kan helpen om spataderen te laten krimpen omdat de oplossing werkt als een vasoconstrictor, wat betekent dat het de aders onder het huidoppervlak vernauwt. Het versterkt ook de aderen zelf en werkt als ontstekingsremmend. Om dit huismiddeltje te gebruiken, breng je twee keer per dag koude kompressen van toverhazelaar aan spataderen aan.

3. Stop bloedingen. Natural Living Ideas zegt dat toverhazelaar het bloeden van kleine snijwonden en krassen kan stoppen. Dit komt omdat toverhazelaar de huid strakker maakt en genezing bevordert. Het heeft het bijkomende voordeel dat het als een ontsmettingsmiddel werkt.

4. Genees aambeien. De zwelling, jeuk en het branden van een aambei kan huiveringwekkend zijn. Volgens Pioneer Thinking kan een wattenbol gedrenkt in toverhazelaar en het tot 3 minuten rechtstreeks op de aambei brengen, verlichting bieden. Breng toverhazelaar aan na elke stoelgang totdat de aambei geneest.

5. Behandel geïnfecteerd tandvlees. Als je tandvlees ontstoken is, is het noodzakelijk dat je ze behandelt voordat de infectie zich ontwikkelt tot parodontale aandoeningen. Maak er een gewoonte van om elke dag 15 minuten lang je tandvlees met toverhazelaar in te wrijven, zoals aanbevolen door AltMD.

6. Genees insectenbeten. Of je bent gebeten door een mug, vlieg, vlo of spin, toverhazelaar kan effectief zijn in het helen van de beet en de jeuk kalmeren. Mercola beveelt aan een pasta te maken van baking soda en toverhazelaar. De twee ingrediënten samen zijn vooral effectief in het verminderen van zwelling

7. Behandel roos. Volgens The Alternative Daily kan het spoelen van je haar met toverhazelaar tussen het wassen en conditionen je hoofdhuid vochtig maken en de beschadigde huid helpen genezen.

8. Verzacht de zonnebrand. Het is bekend dat toverhazelaar de zwelling, jeuk en peeling vermindert die optreedt na een ernstige zonnebrand. The Alternative Daily beveelt het gebruik van een katoenen doek aan om toverhazelaar rechtstreeks op de zonverbrande huid aan te brengen.

Toverhazelaar is de duidelijke keuze voor de meeste huidaandoeningen. Dus of het nu acne, zonnebrand of een kleine snee is, aarzel niet om naar de fles toverhazelaar te grijpen.

Op welke andere manieren gebruik je toverhazelaar? Vertel ons en deel dit artikel op sociale media!

Previous Ken het verschil tussen een hartaanval, een hartstilstand en een beroerte. Het kan een leven redden
Next Hoe krijg je 3 keer meer tomaten door simpelweg je vingers te gebruiken!

You might also like

Natuurlijk genezen

Citroensap met Himalayazout kan helpen om migraine binnen enkele minuten te stoppen

In de meeste gevallen is migraine een teken van een tekort aan mineralen in het lichaam. Ze kunnen ook worden veroorzaakt door uitdroging van het lichaam of zelfs bepaalde voedingsmiddelen

Natuurlijk genezen

Deze 10 symptomen van blaaskanker zou iedere vrouw moeten kennen!

Vrouwen worden vaak hun hele leven gewaarschuwd voor vormen van kanker één van de meest voorkomende is borstkanker. Velen weten dan ook dat ze hun borsten regelmatig moeten laten nakijken

Natuurlijk genezen

9 Planten en kruiden die longschade herstellen, infecties bestrijden en de gezondheid van de longen bevorderen

Wanneer je hoest, verkoudheid of een verstopte neus hebt, zoek dan geen commerciële medicijnen in het kastje voordat je het probleem op een natuurlijke manier probeert te behandelen. Er zijn